Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7635 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, ייתכן כי בחודשים הקרובים אנחנו נעבור לחיפה ולכן רציתי לדעת על אלו שכונות טובות אתם ממליצים בחיפה ובסביבה, למשל קריית חיים, קריית מוצקין (אומנם יש עדיפות לשכונות שלא יהיו רחוקות יותר מדי מהטכניון).

הכוונה בשכונה טובה היא גם מבחינת תשתיות, מראה ואיכות חיים (לא צריך כמובן שזה יהיה ברמה של כפר שמריהו), אבל גם לא פחות חשוב מבחינת האנשים שגרים שם, שתהייה שכונה איכותית עם אנשים איכותיים.

האם יש לכם המלצות לשכונות כאלו (או אולי רחובות)?

תודה.

פורסם

כתושב חיפה אני ממליץ לך ליבדוק את רמת אלון,רוממה,נו שאנן ,רמות רמז,רמות חן,רמות ספיר כול אלה שכונות שיחסית קרובות לטכניון...הכול תלוי כמה אתה מוכן לשלם על הדירה....לכול שכונה יש מחיר

אני אישית ממליץ על רמות אלון ורמות ספיר ונו שאנן...ברמות רמז יש דירות ממש קטנות....

יש לך גם את הדר עליון ורמת הדר ומרכז כרמל הדר עליון ורמת הדר לא ממש יקרים אך יש להם יתרון שהם שכונות במרכז חיפה....

פורסם

תפרט קצת, אתה מעוניין לשכור/לקנות?

כמה אנשים אתם, משפחה/סטודנט.

ומה הסכום אם אתה מחפש לשכור שאתה מוכן להיפרד ממנו בכל חודש?

כי לכל שכונה יש אזורי מחיר משלה.

ותאמת שאני דיי בקיע בזה כי אחי עבר לא מזמן אחרי שחרש את כל האזור.

בכללי אני מאוד ממליץ על נשר, עיר מפותחת אין עברינות ושקטה מאוד וגם זולה...

כפיר

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

אני מחפש אם נעבור לשכור (לפחות בחצי שנה הראשונה), זה ל3 אנשים, אני וההורים שלי...

לגבי המחיר ההורים שלי עדיין לא חשבו על זה ככה שאני לא ממש יודע, אבל אני מניח שזה יספיק לדירה באיזור טוב...

לגבי נשר, גם חשבתי על זה, בסך הכל זאת נראית אפשרות סבירה...

אם תוכל אולי לפרט קצת על מה שידוע לך ועל טווח המחירים אם אתה יודע...

תודה.

פורסם

אחוזה שכונה מקסימה, רק חבל שהעברינות שם וכל העליה הרסו את השם של המקום.

לגבי נשר, זה מקום שקרוב לכל דבר, לחיפה, לטכניון אם תרצה ללמוד שם, ליוקנעם, לקריות, ממש דקות נסיעה בודדות.

המחירים שם זולים יחסית לשכונות אחרות בחיפה, אוויר נקי ונוף ממש מושף ויפה, איכות חיים, אוכלוסיה רובה צעירה, ואני ממליץ, האקסית שלי משם, הכרתי טוב את המקום חצי שנה האחרונה.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

שכונת רמות יצחק בנשר. אם אני זוכר נכון, הארנונה היא נמוכה יותר יחסית לשכונות דומות בחיפה [קרי רמת אלון, ספיר, אחוזה וכו']

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם

יש קרית חיים מזרחית יש גבעת טל בקרית אתא ויש נווה קנים במוצקין

ושי גם בקרית ים שכחתי איך קוראים לשכונה הזו

חלומות נועדו בשביל להגשים אותם . . . 8)

אסקורט דור1 רפליקת RS (היעד - 150כ"ס אטמוספרי חזק)

סיוויק Eg6 סדאן/האצ'בק (מנוע B18c5 + מגדש על 320כ"ס)

ER-edition. . .ויש כאלה שאומרים שיש לי הרבה חלומות :lol:

פורסם

קודם כל תודה על העזרה...

לאחר מחשבה נוספת הגעתי למסקנה שעדיף שכונה שקטה, כלומר שיהיה שקט והרוב יהיה באיזור ה40+ (אני מעדיף לצאת לבלות במקום אחר מאשר לחיות בשכונה רועשת), שיהיה מקום טוב עם אנשים איכותיים, ושזה לא יהיה מקום מרכזי יותר מדי...

בנוסף שזה לא יהיה רחוק מדי מהטכניון... גג רבע שעה נסיעה (פחות או יותר)...

לפי ההמלצות הבנתי שכדאי לבדוק את קריית חיים, קריית ביאליק קריית ים והאיזור שם, לפי המפה זה נראה רחוק יחסית מהמרכז ככה שאני מניח ששקט שם, אך מצד שני הרחובות שם נראים קצת צפופים...

עוד אפשרות לפי מה שהציעו הן דניה, נווה שאנן והרמות השונות באיזור שם (אלמוגי, גולדה וכדומה)...

לגבי נשר החלטתי לוותר כי אוכלוסיה צעירה זה בדרך כלל די הרבה רעש וגם נאמר פה שזה קרוב לבתי הזיקוק והרמה ירדה שם בשנים האחרונות...

אם למישהו יש עוד משהו להוסיף שעונה על הדרישות (שכונה שקטה, לא במקום מרכזי, אוכלוסייה מבוגרת יחסית, ואנשים טובים, בלי עבריינות כמובן שלא יהיו בעיות לצאת בלילה ועד רבע שעה מהטכניון) אני אשמח לשמוע...

שוב תודה לכולם על העזרה...

• תוכן חדש...