Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7647 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פיאט פונטו שנת 96 דגם 75SX מנוע 1250 גיר ידני, יד 2 ו114 אלף קילומטר.

או פיג'ו 306 שנת 96 דגם XR מנוע 1600 גיר ידני, יד 2 ו134 אלף קילומטר.

שאלתי את המוסכניק שלי ואמר לי שלא כדאי להתקרב לפיג'ו

הצרפתיות לא שיא האמינות :|

מה לעשות? מייאש שבקושי יש מבחר בתקציב של 20K

זה בעיקרון רכב למשפחה(2 הורים ובן) אבל רוב הזמן יהיה רק אצלי לנסיעות יום-יומיות.

פורסם

והפונטו פשוט שיא האמינות ( NOT )

מבחינת רכב , אין דבר שהפונטו מתקרבת בו לרמה של ה306

ה306 גדולה ממנה , נוחה ממנה , מתנהגת ממנה יפה ממנה.

קיצר בכל מושג של אוטו היא יותר מהפונטו

אבל , היא רכב יותר גדול , ויותר כבד , ככה שיצרוך קצת יותר דלק , אולי ( אולי גדול מאוד כי זה יותר תלוי באיך הרכב טופל עד עכשיו ) יהיה טיפה פחות אמין.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

כל אחד ממליץ על רכב מכל מיני סיבות.

הפרמטר העיקרי שמהסוכניק מתעסק בו זה האמינות. המוסכניק רק צריך לתקן את הרכב ולא ליסוע בו מדיי יום, בעוד אנחנו אלו שרוב הזמן נוהגים באוטו ואת מיעוטו מבלים במוסך.

לכן, תאורטית סובארו 88 זהו הרכב המועדף על המוסכניקים, קל לטיפול, אמין, חלקים זולים ובשפע.

אנחנו כאן בפורום (מרביתנו) אוהבים לנהוג - וההנאה מנהיגה עומדת מול עיננו ואילו האמינות לא פעם נדחקת הצידה - לכן פיז'ו 306 הוא אחד מהרכבים היותר מועדפים על חברי הפורום, כיוון שמדובר במשפחתית שמציע נוחות והנאה מנהיגה גם בגרסאותיה הפשוטות ולא רק החמות.

ניתן באותה מידה לרכוש גם את אחותה ה-ZX שכנראה תימכר במחיר נמוך אף יותר וככה תוכל להתקדם שנתון או שתיים.

עכשיו, אני מבחינתי לא אומר שאין צדק בדברי המוסכניק, ואם אתה מחפש רכב שפשוט "לא רואה מוסך בין טיפולים" דע לך שהדבר לא קיים, אבל ככלל רכב יפני יהיה אמין יותר מרכב אחר.

מהנתונים שלך אני מבין שאתה צריך סופר-מיני (סה"כ 3 אנשים מקסימום) ורצוי כמה שיותר חדשה.

אם אני לא טועה אפשר לרכוש 205 ממודל דיי מתקדם - 98 בתקציב שלך שהוא רכב גם מהנה, גם אמין וגם בתקציב,אולי שרייד וכו' קצת יותר ישנות.

חבל לכם לקנות רכב יותר גדול מסופר-מיני כיוון שאם רכישת רכב יותר גדול כך עולות עלויות האחזקה שגם ככה הם מאוד גבוהות לאחזקת רכב.

והכי חשוב - סבלנות.

זה אולי ייקח מעט זמן אבל בסופו של דבר תמצא רכב מתאים ואל תקפוץ על כל רכב שעובר בדרכך (מסוכן מאוד אפשר להפצע :wink: ).

פורסם

ה205 קטנה מידי.

חשבתי בעיקר על סופר לנסר ידנית

מצאתי אחת יד ראשונה שנת 93 עם 205 אלף קילומטר, כדאי?

מצד שני מצאתי גם דייהטסו אפלאוז יד ראשונה עם 115 אלף קילומטר...

אני כבר מבולבל לגמרי, לא יודע על מה כדאי ללכת

בעיקרון אני מעדיף בהמון את המיצובישי מכל בחינה אפשרית אבל הקילומטרז' מפחיד אותי :|

פורסם

חוץ מזה (שלצרפתיות יצא שם לא אמין), מניסיון, אם ה- 306 לא עברה 1,576,892 ק"מ - אז האוטו בהחלט אמין. מניסיון, וכמו שאמרו קודמי - אם יטופל טוב - אז בהחלט רכב משובח. פשוט צריך למצוא רכב שמור, כמו כול דבר בחיים.

פורסם

פונטו 90 תיהיה זריזה ואמינה.

דיהטסו ומיצובישי יותר מרובעות ומשפחתיות.

306 גם נחמד .

אני אישית הייתי הולך על פונטו :lol:

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

• תוכן חדש...