Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מייצב טורים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7657 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, בפג'ו 106 אקס אס שלנו יש בעיה, כשהאוטו עומד הטורים לא יציבים..עולים יורדים ככה סתם בלי שום קשר לגז.

נאמר לי במוסך שזה איזשהו חלק שאחראי על וויסוט הטורים והוא חשמלי ומאד מאד יקר.

הוא הראה לי גם איפה החלק הזה נמצא..

יש את הפילטר אוויר, ועליו יש מכסה שמחבר אותו לסעפת(?) אז מתחת לסעפת יש את החלק החשמלי הזה.

רציתי לשאול אתכם, מה שמו המקצועי של החלק הזה..? ואולי מישהו יודע איפה אפשר להשיג אותו בזול?

פורסם

שמו של החלק הוא "מנוע צעדים" , אתה יכול להשיג את החלק בחלפים , לגביי עלות אני לא ממש זוכר.

תקנה תחליפי יעלה לך יותר זול ממקורי .

פורסם

מנוע צעדים? מדובר בחלק חשמלי נכון? הוא גם דיי קטן לפי המראה שלו..לא מבין למה אף אחד לא רוצה לנסות אפילו להחליף לי אותו. כולם אומרים שהוא מאד מאד יקר וקשה להשיג.

מה השם שלו באנגלית אגב? אני אחפש ב

EBAY.

פורסם

יקר - כנראה שכן... כמה מאות שקלים.

קשה להשיג - לא חושב. פנה לכמה חנויות חלפים המתמחות בפיג'ו (ג'אן?) ותקבל הצעות מחיר.

אבל לפני הכל, כדאי שתקרא את השרשור הזה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=73501

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תודה רבה על הקישור המועיל..כבר הכנסתי את הרכב למוסך ומחיבור שלו למחשב נאמר שהבעיה היא בחלק הזה (המנוע צעדים), מה היא חנות ג'אן? יש לך את מספר הטלפון שלהם? תודה!

• תוכן חדש...