Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

...ואני אפילו לא שמתי לב.

ובכן, זה מאוד פשוט כזה מגיע לחמש.

1250 תיתן לך הכל - כולל הכל, כל עוד תאהב ותטפל בה.

שלי היתה 88, מטופלת באהבה, מנוע שעשה כשקיבלתי אותו 175 אלף ק"מ ונמכר כשהיא עם 250 אלף, עובד עגול, לא צורך שמן, לא מעשן, בלי נזילות ותקין לחלוטין [ויאמר לזכותו - מנוע שמעולם לא נפתח]

כך שלמעשה מה שחשוב לך הוא שהאוטו טופך באהבה - או טופל.

אם אתה מחפש את כל אלה ומיזוג אוויר - אניע כבר ממליץ לך על ה1400.

צריכת הדלק תהיה מעט גבוהה יותר [אבל עדיין, ניתן לכוון לתערובת עניה מאוד ולקבל צריכת דלק טובה על חשבון ביצועים]

דגם? לא משנה מאוד.

עקרונית היו את הTL וה-RTL \ GTL

כולם מאובזרים באופן נאה, לTL יש בוודאות ,מד סל"ד - וזה למעשה הדגם שהיה לי.

מחלות נפוצות - תושבות בולמ"ז קדמיים - נוטות למות - צפה להחלפה לפני כל טסט שני.

אגב - הבעיה שכיחה גם בקליאו למעשה, לדעתי זה איזה כשל אינהרנטי של רנו...

חוץ מזה? מנוע מאוד רגיש להתחממויות תכופות וקרב' שאוהב להיות נקי ולא אוהב לפעול טוב כשאינו נקי.

לשים לב שמילאו תמיד תמיד תמיד רק נוזל קירור ולא מיים - פתיחה של מיכל העיבוי של הרדיאטור תספר לך את כל אלה בקלות - חפש משקעים ברמה מוגזמת. לא צריכים להיות כאלה.

פנסים קדמיים - נוטים להתמלא אבק - מה שמשפיע על הרפלקטור - לא מאוד משנה רק לשים לב [בעזרת דף נייר לבן מול פנס דולק - למשל] שהאור לא מפוזר מידי - אחרת האוטו לא עובר טסט.

מחלה נוספת שכיחה וכואבת היא מנגנוני הדלתות - הרמת חלונות ונעילה - מדובר במנגנונים שמשולב בהם פלסטיק ברמה ירודה - והחלפה עולה כסף.

חוץ מזה? זה הכל.

על הפלסטיקה הצרפתית בתוך האוטו מאותם שנים אני לא צריך לספר לך - זוועה. אבל אזקמפלרים שמורים במיוחד [כמו שלי לשעבר, למשל] צריכות להיות עם כל הפלסטיקה תקינה ועובדת וחוץ מזה יאמר לזכות האוטו שהוא נורא אבל נורא נורא נורא מפנק לעומת יפניות מאותן שנים.

תאורה לנוסע - תאורה לכל האוטו

מגב אחורי \ מתז אחורי \ אור ערפל \ פנסי ערפל \ מד סל"ד \ נורת התראה על דלק נמוך \ נורת התראה וצפצפוף עלחום מנוע \ לחץ שמן.

מדובר באוטו שאוהב ורוצה לחיות - ובטיפול נכון מגיע לק"מ מטורפים בלי לפתוח מנוע [שי ז. מפורום מכוניות בתפוז החזיק אחת שעשתה אצלו מעל 350 אלף ק"מ על המנוע המקורי וכשמכר אותה היא עדיין עבדה מדהים]

מומלץ בחום - רק לקנות אחת שאהבו אותה ולא אחת ששמשה פח זבל מתנייד.

אגב - המחירים - ברצפה - שנת 90-91 , 1400 עם מיזוג והכל נמכרות סביב ה1000-3000 שקל.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

חח הרגת אותי עם ה"מכוערות" ו"יותר מכוערות", אולי תעלה תמונה?

אגב, גמני ראיתי ולא הבנתי איך הסקודה פלישיה ופייבוריט שנת 95 נמכרת במחיר מגוחך של 4-8 אלף ש"ח

מה באמת מסתתר מאחורי המכונית או שזה סתם בגלל שהיא מכוערת?

מישהו מכיר אותה? אם כן , פרטו !

פורסם

לדעתי סובארו ג'סטי היא האופציה הכי טובה.. חסכונית מאוד, אמינה, אחזקה זולה.

בדיוק חבר קנה כזו שנת 93 ב9K יד ראשונה :shock: . רכב מצויין בתקציב כזה ודרישות כאלה.

פורסם

ג'סטי היא הפנים הלא יפות של סוברו, עדיף שרייד כבר או פיאסטה שנת 90/1 אחלה אוטו או 89

כמו שחרוט בכתב ברקים לי מתחת למחסה המנוע "פיאסטה קניתי מוסך לא ראיתי"

פורסם

לא הייתי פוסל את ה-205 כל כך מהר,

חבר שלי קנה אחת כזאת, שנת 88, מנוע 1.1 ו-4 הילוכים, והיא נוסעת בסדר גמור יחסית למחיר.

פורסם

היא קנתה פיאט אונו, בעזרתי.

מנוע 1.4 IES.

מכונית נהדרת עם חלקי חילוף זולים בצורה מפחידה. למשל, רדיאטור שלה עולה עשירית מהרדיאטור שלי (!!!).

המכונית חמודה, לבנה, טופלה בשמרנות אצל זוג זקנים כאשר לבנם יש מוסך :).

זהו,

תודה לעוזרים.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

כדי לא לפתוח שרשור חדש אני אשאל את זה פה -

בכל סובארו ג'אסטי יש מזגן?

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם
המטרה : מציאת רכב ב5-6 אלף ש"ח.

הדרישות : צריכת דלק מינימלית, אמינות וצורה נורמלית.

המתמודדות : פיאט אונו, חיפושית, פיאסטה ועוד מה שאתם תוסיפו.

איזה רכב עדיף מבין הנ"ל ?

בתודה,

דניאל.

אני לא יודע לגבי שאר המכוניות, אני יכול להעיד לגבי האוטו הראשון שלי.

פיאט אונו מודל 92', מנוע 1,000 FIRE.

צריכת דלק של 1 ל 14 - 15 הייתה שגרתית לחלוטין.

צורה - זה תחליט אתה. בזמנו חשבתי שהיא יפה, היום, אחרי מס' שנים כשאני נכנס לאונו של אחי הקטן.... גררר... אני מקבל צמרמורת - כמה היא קטנה, לא נוחה... אלוהים, איך נסעתי עליה שנה וחצי!?

אמינות?

אני לא יודע לגבי הפיאטים של כולם, שלי הייהת אמינה בצורה לא רגילה!

כמובן שטיפולים בזמן (אפילו לפני הזמן), לא להתקמצן כי זה עולה אח"F ביוקר.

תוספים בנדיבות, לא לקרוע את האוטו וכו.

שלי נמכרה לפני שנתיים שלוש, עם 120K מקוריים, יש שלישית נראה לי, במצב מדהים (חוץ מתאונה שהיא עברה אך תוקנה והקונהידע מזה) בפחות מ 10K.

אגב, המוסכניק שלי קנה אותה בשביל קרוב משפחה שלו שרק הוציא רישיון והוא סטודנט שחיפש אוטו במצב טוב.

והפיאט נמכרות מתחת למחירון, אח שלי קנה אונו 96' יד ראשונה מבחור שהיו לו את כל הקבלות מ0 עד היום - באיזור המחירון.

אז יש גם כאלו, צריך רק לחפש.

אל תקנה אונו מבחור שהוא עצמו לא נראה לך - ככה הוא גם טיפל באוטו וזה המקור לצרות.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...