Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוקוס/לאנטיס/אלנטרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7640 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה הוחלט לשדרג את הרכב המשפחתי ונוצרה בעיה קשה.. לא לי ולא לאבא שלי אין העדפות ברורות לגבי רכב מסוים ולכן יש קושי לקבוע על מינו וסוגו של הרכב הבא. ההתלבטות היא בין פורד פוקוס 2003 5 דלתות 1600 סמ"ק, מאזדה 323 לנטיס 2002 1600 סמ"ק ויונדאי אלנטרה 4 דלתות 2002 1600 סמ"ק. מדובר באוטומט. אני מודה מראש למי שיוכל לספר על חוויות אישיות. נ.ב אני ישמח לקבל קישור לאתר בו אני יוכל לבדוק את המפרט ואת ביצועי הרכב

פורסם

מה עם האמינות??

נראה לי פוקוס לא משהו באמינות..

למכירה : סט מזרקים דנסו בהספק 230CC במחיר שפויי , ניתן לפנות בה"פ.

פורסם

מניסיון של 5 שנים, 120K ק"מ, הפוקוס מראה אמינות יפה. התקלה העיקרית שנתקלנו בה היה מנוע של חלון. אני מכיר רכב נוסף עם 175K ק"מ, ללא תקלות.

גיא

פורסם

לא רק אמינות מעבר לזה מדובר גם בסחירות עתידית.יונדאי אוטו שפשוט אחרי 4 /5 שנים נחתך בחצי.

מזדה ופוקוס לעומת זו מכוניות יציבות ונסחרות במחירים טובים הרבה יותר מיונדאי.

אורן

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם

על היונדאי באמת תוותר,ולגבי פוקוס אני גם ממש אוהב את האוטו,במיוחד את האצבק.אבך גם כן מזדה מהשנים האלו היא בכלל לא רעה.

פורסם

מנסיון על לנטרה 96, לנטיס 2001 עד 2003 ופוקוס 2004:

יונדאי נחותה מכל הבחינות למעט אמינות, הלנטיס האמינה ביותר משלושתן, אבל לא טובה כמו הפוקוס.

שים לב בפוקוס לבעיות בגיר, חלונות חשמל ומד דלק שמזייף.

פורסם

ביונדאי אל תגע, ולו רק בגלל צריכת הדלק שרק הולכת ומתדרדרת עם הדגמים החדשים. בלנטרה הישנה עוד זה היה מובן, בגלל מנוע חזק יחסית בקבוצה, אבל היום זה ממש לא מוצדק.

בפוקוס מוכרות בעיות גיר, אבל ההיקף שלהן והדגמים המדויקים לא ידועים לי. אני רק מכיר קציני רכב שנתקלו בבעיות ספורות.

• תוכן חדש...