Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7648 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קראתי את מה שכתבת שם ,אוקיי אני מבין שיצרנים מתכננים את המנועים שלהם שיעמדו בטמפ' סביבה גבוהות מאוד

העניין הוא שנפרץ לי כבר אטם ראש בגלל תרמוסטט שנתקע (השיפוץ עלה לי 4000 שקל :cry: )

היוניט הנמוך פשוט נותן לי יותר מרווח ביטחון במקרה וזה יקרה שוב

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

אין שום קשר בין הכשל של הטרמוסטט שלך לבין זה שהרכב הונדס לעבוד גם בטמפ' הסביבה בישראל, ואפילו להפך - גם אם היוניט החדש נותן לך מאווררים בטמפ' יותר נמוכה זה עדיין לא מגן על המנוע שלך כהוא זה מפני כשל נוסף בטרמוסטט שעלול שוב לגרום לאותו הנזק בדיוק.

מוטי.

פורסם

איזה מרווח זמן אתה צריך? :? אם טמפ, המנוע עולה מהרגיל, אז עוצרים את הרכב, מדוממים מנוע ומחפשים את סיבת ההתחממות. אם הטרמוסטט נתקע אז שום יוניט מאוורר לא יעזור. צריך פשוט תמיד לשים לב לטמפרטורה.

כל יצרן שמכבד את עצמו בודק את הרכב בתנאים הרבה יותר קשים ממה שהוא אמור לעמוד.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
תעשה חור במכסה מנוע, זה הכי יעיל שיש.

תחשוב איזה הבדל זה עם מכסה ובלי מכסה

אם אתה עדיין מחפש ג'נט אני יודע שבהיפר חלף ברחוב נחשון בסגולה פתח0תקוה הגיעה 106 GTI שנת 98 אחרי תאונה

תנסה שם

הם מתחייבים ל50% מהמחיר של היבואן

אופנוען

פורסם
המהנדסים שם בגרמניה גם לא מכירים את הקיץ הישראלי,

אני מחכה שאגדת העם הזו תמות כבר.

מדובר באחת השטויות הכי מטופשות שרצות בפורום.

אתה יכול לקרוא עוד קצת כאן, אמנם בהקשר אחר אבל המשמעות זהה.

מוטי.

ראיתי באגו לפני שבוע תוכנית על מפעל אופל בגרמניה ועל תהליכי ייצור המכונית(וקטרה במקרה זה

)

כמו כן על תהליכי תיכנון בחינה ובדיקת מנועים החל משלב התיכנון הממוחשב דרך שלבי ההרצה הראשונית(על דיינו שווה ערך ל 180000 ק"מ) לאחר מכן פירוק המנוע לרמת הבורג והקפיץ,בחינה ומדידה של החלקים,הרכבת המנוע וכו וכו

סה"כ מנוע לא יוצא לשוק לפני שהורץ מיליוני ק"מ בניסויים במדבריות ובמזג אויר קפוא.

כמו כן במהלך הניסויים נותנים לו מכות קור וחום בהבדלים של עשרות מעלות מעל ומתחת ל-אפס

כך שמוטי כמובן שוב...צודק בענין "המהנדסים הגרמניים" :smile:.

ניצן

• תוכן חדש...