Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7678 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיע הזמן קצת לשנות את המצב בשוק הרכב בארץ!!!!

רכב חדש עולה הון ולא לכול אחד יש...המחירים שלהם יורדים בטירוף...כול הרכבים בארץ אותו הדבר...משעממים תחת...הכול אותו הדבר!!!

הגעתי למסקנה לאחר שראיתי כמה מהתוכניות של התוכנית הזאת!!!

http://www.mtv.de/pimpmyride/index.php

הגיע הזמן לשנות את המצב!!!! לשנות רכבים ישנים (לא חדשים) למשהו שאין בארץ!!!!

פה בישראל הכול דראק!! אנשים מתקמצנים להשקיע ברכב כמו באמריקה,ואני בטוח שאם הייתה תוכנית כזאת בארץ אז המערכת שלהם הייתה מפוצצת בפניות ואז גם אולי היו משנים את צורת החשיבה בסגנון רכב. רכב צריך להיות אומנותי ולא פשוט כמו כלום!!חיים פעם אחת.זה הזמן שאנחנו נקבע את המחיר של הרכב שלנו ולא המחירונים המטופשים האלה!!!!!!!!!

אז תפסיקו לקנות כמו מטומטמים רכבים חדשים!!!!!!!!

רכב בישבלי זה זה כמו בחורה , מפנקים אותו והוא יפנק אתכם.:roll:

http://images.google.co.il/images?q=gmc%20vandura&hl=iw&lr=&sa=N&tab=wi

פורסם

אנשים קונים וימשיכו לקנות בשביל הרושם, כל הגיפים והמזדות האלה...הכל שופוני יא נאס...

אין לבן אדם שקל על התחת,גר בפחון,אבל.... אבל הוא ייקנה רכב עם משכנתה.

ככה אנחנו הישראלים - זן נדיר.

פורסם

אם כולם יקנו רכבים משומשים.....במקום רכבים חדשים אז מאיפה יגיעו עוד משומשים ?

כדי שאתה תרכוש רכב משומש מישהו צריך לקנות רכב חדש יותר....

וזה לא ששוק המשומשות מוצף ברכבים ססגוניים....הכל אפור

פורסם

ניסיתי להבין מה הקשר בין תוכנית האיכות פימפ-מיי-רייד לבין עצם העובדה שקונים או לא קונים כלי רכב חדשים, אבל פשוט לא הצלחתי. אתה מוכן להסביר?

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לרוני!!!

הכוונה שלי היתה שבמקום להשקיע הון תועפות על רכב חדש שמחירו יורד במשך הזמן עדיף להשקיע ברכב הקיים בדברים שאין בשום מקום!!תוספות יצירתיות זה יותר מהנה מרכב חדש זה יעלה לך פחות מרכב חדש ובטוח שאם תרצה למכור אותו מי שמבין ברכב ישלם לך את הסכום שתדרוש!!!

אנחנו פריירים פה בארץ שאנו לא משקיעים ברכבים הקיימים!!! יש אופציות וצריך לנצל אותם!!

היום יש לי כסף לרכב חדש,אבל אני לא יקנה רכב חדש שהמדינה גם תתעשר מהמיסים שאני צריך לשלם על הרכב,אני יקציב סכום לרכב הקיים ואני יהפוך אותו לחללית לפי הטעם שלי,ותאמין לי שעל הרכב שלי יסתכלו ויתפעלו יותר מעל רכב חדש!!!!!בזבוז של כסף!!!

ניסיתי להבין מה הקשר בין תוכנית האיכות פימפ-מיי-רייד לבין עצם העובדה שקונים או לא קונים כלי רכב חדשים, אבל פשוט לא הצלחתי. אתה מוכן להסביר?

רוני

פורסם
אנשים קונים וימשיכו לקנות בשביל הרושם, כל הגיפים והמזדות האלה...הכל שופוני יא נאס...

אין לבן אדם שקל על התחת,גר בפחון,אבל.... אבל הוא ייקנה רכב עם משכנתה.

ככה אנחנו הישראלים - זן נדיר.

ולעשות לרכב מה שעושים בPIMP MY RIDE זה לא "שופוני יאנאס" זה בשביל היגוי טוב באשתאול ובטיחות אקטיבית

אהההה האאאא.....הבנתי

ולך "ירוני" היום יש לך כסף ואתה תקנה אוטו מיושן יותר, תפיצץ בו תוספות במיטב המחירים המקומיים....כדי שהאוטו שלך יתחיל להראות יפה מבחוץ בטעם טוב....אתה צריך להוריד עליו עשריה כמו כלום, ואז יום בהיר תבוא למכור ולא תקבל שקל על התוספות.....בהצלחה

פורסם

זה הבעיה אחי........יש פה אנשים דראקים!!!בגלל זה אנחנו ניראים ככה...זבלות עם רכבים משעממים!!

יש משפט שאומר...לכול רכב יש את הקונה שלו!!!!! אני לא יודע מה הניסיון שלך ברכבים אבל תזכור שחיים פעם אחת ..על התשובה שלך אני יכול לתת דוגמא כמו הבעיות עם הפלסטינאים!!ככה לא יהיה אף פעם שלום צריך תעוזה!!!

ולעשות לרכב מה שעושים בPIMP MY RIDE זה לא "שופוני יאנאס" זה בשביל היגוי טוב באשתאול ובטיחות אקטיבית

אהההה האאאא.....הבנתי

ולך "ירוני" היום יש לך כסף ואתה תקנה אוטו מיושן יותר, תפיצץ בו תוספות במיטב המחירים המקומיים....כדי שהאוטו שלך יתחיל להראות יפה מבחוץ בטעם טוב....אתה צריך להוריד עליו עשריה כמו כלום, ואז יום בהיר תבוא למכור ולא תקבל שקל על התוספות.....בהצלחה

פורסם
תוספות יצירתיות זה יותר מהנה מרכב חדש זה יעלה לך פחות מרכב חדש ובטוח שאם תרצה למכור אותו מי שמבין ברכב ישלם לך את הסכום שתדרוש!!!

...ותאמין לי שעל הרכב שלי יסתכלו ויתפעלו יותר מעל רכב חדש!!!!!בזבוז של כסף!!!

עליך להבין ש-99% מהאוכלוסיה נוהגים באוטו לעבודה, לדודים, לסופר ולטיולים משפחתיים. אין להם שום אינטרס לנהוג במכונית מיוחדת כי זה פשוט לא מעניין אותם.

רוב רובו של האחוז הנוסף, שגם נהנה מהרכב, מעדיף לקנות חדש בשביל האיכות, האחריות, הבטיחות וכן, גם הפוזה.

אני, למשל, שמשתייך לאותו אחוז בודד, מעדיף לקנות מכונית חדשה יותר וזולה יותר לאחזקה, מאשר לנסות להפוך את הרכב המיושן שלי למשהו אחר בעזרת השקעת סכומי עתק שבחיים לא יחזרו אלי במכירה ("בטוח שאם תרצה למכור אותו מי שמבין ישלם לך"?? ב-ס-ד-ר) וחוסר בטחון כלכלי במקרה של תאונה או גניבה (מי יחזיר לי את הכסף תגיד לי? הביטוח?).

אין פה שום עניין של פרייאריות. פשוט אין לי סיבה להשקיע ברכב הקיים. זה לא שהוא יהפוך בבת אחת למטוס קרב עתידני, ומ-מ-ש לא מעניין אותי כמה יסתכלו לי על האוטו (להפך - עדיף שהוא לא ימשוך תשומת לב)

בקיצור - בדיוק כמו שזה בזבוז של כסף לקנות רכב חדש, זה בזבוז של כסף להשקיע עשרות אלפי שקלים בשיפורים ותוספות לרכב.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אתה ממכון הסקרים? מאיפה אתה יודע ש 99 אחוז צריכים רכב רק לצרכים שלהם?

מי שנמצא פה בפורום אוהב מכוניות !! מסכים איתי?

אתה מסכים איתי שהמדינה הזאת זבל אורגני?אנשים מתנהגים פה כאילו שאין מחר!!!

אפילו מסלולי מירוצים לא נותנים לחובבים מירוצים!! צריך למרוד ולשנות את המצב!!

אתה כנראה רגיל לשעמום בחיים!!ואני לא מדבר רק על רכב..יש עוד דברים בחיים..הכול עיניין של טעם.

עליך להבין ש-99% מהאוכלוסיה נוהגים באוטו לעבודה, לדודים, לסופר ולטיולים משפחתיים. אין להם שום אינטרס לנהוג במכונית מיוחדת כי זה פשוט לא מעניין אותם.

רוב רובו של האחוז הנוסף, שגם נהנה מהרכב, מעדיף לקנות חדש בשביל האיכות, האחריות, הבטיחות וכן, גם הפוזה.

אני, למשל, שמשתייך לאותו אחוז בודד, מעדיף לקנות מכונית חדשה יותר וזולה יותר לאחזקה, מאשר לנסות להפוך את הרכב המיושן שלי למשהו אחר בעזרת השקעת סכומי עתק שבחיים לא יחזרו אלי במכירה ("בטוח שאם תרצה למכור אותו מי שמבין ישלם לך"?? ב-ס-ד-ר) וחוסר בטחון כלכלי במקרה של תאונה או גניבה (מי יחזיר לי את הכסף תגיד לי? הביטוח?).

אין פה שום עניין של פרייאריות. פשוט אין לי סיבה להשקיע ברכב הקיים. זה לא שהוא יהפוך בבת אחת למטוס קרב עתידני, ומ-מ-ש לא מעניין אותי כמה יסתכלו לי על האוטו (להפך - עדיף שהוא לא ימשוך תשומת לב)

בקיצור - בדיוק כמו שזה בזבוז של כסף לקנות רכב חדש, זה בזבוז של כסף להשקיע עשרות אלפי שקלים בשיפורים ותוספות לרכב.

רוני

פורסם

שמע, אתה רוצה לנסוע בוונדורה מ 95 כמו של שיפוצניק חובב- סבבה חביבי בכיף!

אתה רוצה לנהוג במכונית שאוכלת 1:5 -ולפרנס את חברות הדלק - בכיף!

אתה רוצה לשלם 5.5 ש"ח לליטר דלק - בכיף!!! ובכבוד!!!

למה אתה צריך לשרשר פה מרד- ולכתוב שהמדינה זבל וכו'...?????????

אתה רוצה, תעשה מה ב ז** שלך- מדינה חופשית!

אני רוצה לנסוע במרצדס ח-ד-ש-ה!!

שמושבי העור יתמכו בישבן הקטן והמוצק של חברה שלי....וזו ז-כ-ו-ת-י!!!

ומי אתה שתגיד לי שאני זבל'ה וזבל אורגני וכל מיני גידופים הא??!?!

אז תרגע, וכל אחד יעשה מה שבא לו, ואם אתה רוצה להביע את דעתך יש צורה לעשות את זה.

ואני באמת חושב שאתה משתמש בביטויים לא ראויים!

ובשפה שלא מכבדת לא אותך ולא את שאר הקוראים פה בפורום.

עמרי.

פורסם

אני לא יודע מה הניסיון שלך עם מכוניות אבל אני מכרתי וקניתי והייתי מעורב פעיל בקניה ומכירה של לא מעט,

שהלכתי לקנות את הGTI שלי היו מליון אנשים עם תוספות מטורפות מושקעות (אחד הביא קבלות על 27 אלף שקל תוספות!) ורצו מעל המחירון ביחס למחיר של התוספות לא הרבה, נגיד 7 מעל.....אני לא מוכן לשלם מעל המחירון בגלל תוספות, מצטער, שיקח את התוספות ויחזיר האוטו לקדמותו....כמעט כל האנשים שקונים מכוניות מוכנים להמתיק את העסקה באיזה אלפייה שתיים גג שלוש מעל המחירון ככה בשביל לתת ת'קרדיט לרכב....אבל אף אחד לא ישפוך לך סכומים כמו שאתה מדבר (בנתיים לא שמת שקל*) על להשקיע....למה ? כי בכסף הזה הוא כבר יקנה שני שנתונים צפונה...רכב חדש יותר עם פחות בלאי ![

קיצר מי שמספיק עקשן - ימשיך לחפש את ההוא שימכר במחירון (או אפילו מתחת) בלי תוספות ובלי בלבולים - אני מצאתי..

ותרגיע בשפה חביבי....למה המדינה הזאת נותנת לך הרבה יותר משהרבה טמבלים יכולים להבין - ואם אני אחרי 3 שנים שירות קרבי אומר את זה....אז סמוך על סמוך

לזה שמעלי - סחטיקה על הישבן המוצק והמצומק - יש לה אחות ? :D

פורסם

1.חיים פעם 1

2.הרכב עושה 1 ל-8 ולא ל-5 כי הוא מטופל ושמור!!

3.מצטער אם פגעתי במישהו (הרוב מסכימים איתי ולא פה בפורומים)

4.לסיכום:כול אחד יעשה מה שהוא אוהב,אני רק הצעתי לשפר רכבים.ת'כלס..המדינה הזאת משעממת

בגלל זה אני עוזב את הארץ המחורבנת הזאת!!!ויש עוד הרבה כמוני!!

שמע, אתה רוצה לנסוע בוונדורה מ 95 כמו של שיפוצניק חובב- סבבה חביבי בכיף!

אתה רוצה לנהוג במכונית שאוכלת 1:5 -ולפרנס את חברות הדלק - בכיף!

אתה רוצה לשלם 5.5 ש"ח לליטר דלק - בכיף!!! ובכבוד!!!

למה אתה צריך לשרשר פה מרד- ולכתוב שהמדינה זבל וכו'...?????????

אתה רוצה, תעשה מה ב ז** שלך- מדינה חופשית!

אני רוצה לנסוע במרצדס ח-ד-ש-ה!!

שמושבי העור יתמכו בישבן הקטן והמוצק של חברה שלי....וזו ז-כ-ו-ת-י!!!

ומי אתה שתגיד לי שאני זבל'ה וזבל אורגני וכל מיני גידופים הא??!?!

אז תרגע, וכל אחד יעשה מה שבא לו, ואם אתה רוצה להביע את דעתך יש צורה לעשות את זה.

ואני באמת חושב שאתה משתמש בביטויים לא ראויים!

ובשפה שלא מכבדת לא אותך ולא את שאר הקוראים פה בפורום.

עמרי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7678 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...