Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7676 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

:roflmao: :roflmao: :roflmao::shock2::roflmao::lol:

תודה לאל שפילים לא עפים!!! :)

.

קרעת אותי לגמריי...

אגב-האוטו שלי בצבע שמפ(בעעעעעעע)נייה,ובעיקר עטלפים אוהבים אותו.

יש את הסיפור הידוע על 2 פסלים בפארק:

"היו באיזה פארק 2 פסלים מדהימים ביופיים-נראו ממש חיים.יום אחד הופיעה משום-מקום פייה טובה והחליטה להעיר אותם לחיים לחצי שעה.וכך עשתה-הפסל הגבר והפסל האישה אמרו לה תודה רבה,והפייה התריאה בפניהם שיש להם רק חצי שעה.2 הפסלים מיהרו לשיחים...קולות רישרוש ותנועות מרובות...

אחריי 25 דקות הפייה צועקת להם שיזדרזו.ואז היא שומעת את הפסל הזכר אומר לפסל אישה:אוקיי-עכשיו את תחזיקי את היונים ואני אח*בן עליהם"..............................

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
תשמע, אני לא יודע מה איתך, אבל יש אנשים שמעדיפים את השקט הנפשי של הלבן.

הם היו יכולים לקנות צהוב, ואז לא לישון בשקט בלילה או בכל פעם שהם משאירים את הרכב בחניון ציבורי...

ובכנות,

מתי בפעם האחרונה מישהו עבר איזה משהו "חרא" על-יד האיביזה שלך, חיפש את מפתחות הבית, סקר את האיביזה בשנית, ואז חרט לך איחולי "תתחדש" עם קו תחתון לכל אורך הרכב? אה? :twisted:

גם אם לא עשו את זה עד היום - בסופו של דבר תכנס לסטיסטיקה :twisted:

ואז תרגיש מה זה "חרא" :twisted:

אני מוכן ומזומן לאותו כלב בן כלב שיעז לגעת בה ! :snipersmi

סיאט איביזה FR טורבו 2005 צהובה 8-)

• תוכן חדש...