Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7680 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מכבר הזמנתי רכב מסוג אודי A3, ניתן לשדרג את המערכת המקורית מסוג SYMPHONY בערכת BOSE הכוללת רמקולים משופרים ומגבר משופר למיטב ידיעתי, תוספת זו עולה 7500 ש"ח, האם זו מערכת איכותית?, האם אולי שווה לי באותו סכום כסף לשדרג את המערכת אצל מתקין מערכות מקצועי?

(אגב אני לרוב שומע הואס וטרייבל)

תודה

פורסם

דווקא כן, BOSE זאת חברה שיותר מתעמקת בפירסומים ובעיצובים.

לאו דווקא בסאונד נטו ובטח שלא באודיו לרכב

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

תוכל לפרט מה אתה מקבל ב7500 ש"ח האלו ?

BOSE נחשבת לחברה בעל שם טוב לרמקולים והמחירים בהתאם .

תלוי מאוד ברכיבים , למרות שמפרט ב7500 ש"ח אפשר לעשות עם רכיבים מעולים לדעתי.

פורסם

אני שמעתי את מערכת BOSE שיש ל- A4. ובעדינות... לא משהו בכלל.

בעל הרכב קיבל את המערכת חינם כאחד מהתמריצים לקנות רכב בסוף שנת דגם. 7,500 זה הרבה כסף ואפשר בקלות להשיג תוצאות איכותיות יותר.

לפי דעתי יש רק 2 יתרונות למערכת כזו על פני מערכת after market:

1) המערכת מגיעה מורכבת מהמפעל כך שלא יצטרכו לפרק ולהרכיב דלתות דבר שיכול לעיתים להוביל לכל מיני קירקושים ורישרושים.

2) קשה מאוד להאמין שמישהו יגנוב רכיבים מהמערכת.

ב7.5K אפשר לרכוש יחידת ראש איכותית (1500), מגבר 4 ערוצים טוב (2,000), סט קומפוננט מעולה (2000), סאב טוב (1000) וכמובן עוד 1000 שקל להתקנה עם איטום בדלתות.

לפני שאתה מתלהב מהשם "BOSE" אני מציע לך ללכת לשמוע את התוצרת העדכנית שלהם באחת מחנויות לציוד סטריאו/קולנוע ביתי. תשווה רמקולים של BOSE מול רמקולים בעלות דומה מתוצרת אחרת ותבין שכל הכסף הולך על עלויות השיווק והמיתוג של BOSE ולא על איכות המוצרים.

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם
המערכת כוללת 8 רמקולים ומגבר 8 ערוצים 195 ואט ומערכת סראונד(לפי מה שרשום)
זה לא בדיוק מה שמנסים לבנות ברכב (8 רמקולים).

שוב פעם אני יגיד חבל שאין בF.A.Q הסבר על המושגים תמונה ובמה.

חוץ מזה אתה יכול להרכיב מערכת שחבל על הזמן ב8.5K.

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

ובנוסף אם אתה קונה לבדת זה רכיבים שאתה יכול להחליף, למכור או לקחת לאוטו הבא.

7.5 זה הרבה כסף וניתן למצוא רכיבים מעולים!

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

ב7.5K אפשר לרכוש יחידת ראש איכותית (1500), מגבר 4 ערוצים טוב (2,000), סט קומפוננט מעולה (2000), סאב טוב (1000) וכמובן עוד 1000 שקל להתקנה עם איטום בדלתות.

מסכים עם ooge בהחלט אפשר לקנות סט אפ מצויין במחיר הזה.

פורסם
סלח לי אבל עם כל הכבוד BOSE לא מייצרים דברים מינימליים.

אבל סביר להניח שב-7.5K אפשר למצוא משהו טוב יותר.

אני לא התכוונתי שהחברה לא טובה, מניסיוני כשאתה קונה מערכת לרכב או מערכת אזעקה, יוצא מצב שאתה משלם פי 2 יותר ממה שהרכיבים שווים. אז בגלל זה אמרתי שבסכום הזה הוא יוכל לקנות מערכת טובה יותר
  • תוכן חדש...