Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7686 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה

יש לי הד יוניט של

JVC KD-G805

מהדיוטי פרי

2 רמקולים קדמיים לא ידועים אבל הם בתוך ההכנה לרמקולים של הדייהטסו שרייד 92 , כלומר הם לא גדולים מי יודע מה והם גם לא משנים לבעיה כי הם לא היו הבעייה העיקרית

ו2 רמקולים אחוריים של סוני שאיתם הבעיה

5 1/4" כאלה:

http://216.239.59.104/search?q=cache:Tqm0BxaZyw4J:www.electronic4me.com/catalog/product_info.php%3Fproducts_id%3D1970+Sony+XS-302E+&hl=iw

הבעייה היא שכאשר אני מעביר את הבאלאנס לצד אחד אז הרמקולים האחוריים נשמעים טוב (כלומר ששומעים רק ברמקול אחד) ויש להם באס מלא , וכאשר אני מעביר את הבאלאנס לאמצע אז הבאס כאילו נעלם לגמריי והוא אפילו לא מורגש (כשאני שומע בצד אחד הוא כן מודגש).. האם הבעייה היא במערכת , אולי בקוטביות של הרמקולים או שפשוט ככה זה אמור להיות ?

פורסם

בוא נעשה ניסוי קצר

ננתק את הרמקול שלא מפיק תדרי בס כמו שצריך :roll:

ניקח את הפלוס - ונחבר למינוס :|

ניקח את המינוס - ונחבר לפלוס :?

יענו - להפוך קוטביות!! :shock:

שמחתי לעזור

ספר לנו תוצאות :-D

פורסם
בוא נעשה ניסוי קצר

ננתק את הרמקול שלא מפיק תדרי בס כמו שצריך :roll:

ניקח את הפלוס - ונחבר למינוס :|

ניקח את המינוס - ונחבר לפלוס :?

יענו - להפוך קוטביות!! :shock:

שמחתי לעזור

ספר לנו תוצאות :-D

זה לא שיש לי רמקול שלא מפיק תדרי באס

זה שאני רמקול אחד (איזה שאני בוחר) יש לו תדרי באס

וכשאני שומע בסטריאו זה כאילו נעלמים הבאסים (גם פחות מרגישים אותם , כלומר זה לא רק בשמיעה , זה כאילו הם מבטלים אחד את השני)...

ועמית , מה הבעיה שלך לענות?!

לא מצאתי את השרשור שהתכוונת אליו..

פורסם

הוא התכוון שאולי הקוטביות שלך של הרמקולים הפוכה ביחס אחד לשני וככה הבאס מבוטל ..

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תוכן חדש...