Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תיבה לסאב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם....

ראיתי תיבה לסאב מרובעת עם פורט אבל הפורט הוא בצד ובצורת מלבן עם דופן שנכנסת כמעט עד הסוף בעומק של התיבה....

אם למישהו יש כזה דבר אני ישמח לקבל מידות לסאב 12 אינץ...

תודה ושבת שלום!

פורסם

שבת שלום...

אז ככה כל סאב צריך מידות אחרות ובשביל ליטרים שונים.

איזה סאב יש לך אולי נמצא לך את התיבה האופטימלית לסאב שלך?

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם

יש לי פיוניר 800 ואט...שמעתי את הסאב הזה בתיבה הזאת ופשוט הייתי בשוק ...

זאת התיבה עם פורט הכי טובה לסאב הזה אבל אין לי מידות...

הפורט שלה זה כל הקטע גם לי יש תיבה עם פורט אבל הסאב לא נשמע כל כך חזק

פורסם

לא מבין בכיוון של הפורט ...אני רק רוצה תיבה כזאת כמו שראיתי שהפורט הוא שרוול בצורת מלבן בצד של התיבה....

הסאב דופק כמו מטורף!!!! אני רק צריך מידות וזהו..

פורסם

לא הבנתי.

אתה שמעת את הסאב שלך, עם התיבה הזאתי, ברכב שלך, ועם המגבר שלך.

ופתאום הסאב פיצץ תאוטו שלך ?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

מה אתם אומרים? יש למישהו רעיון איך הפורט הזה אמור להיות? לפי התמונה של התיבה הפורט הוא כמו שרוול שמתחיל מהצד ונגמר בגב של הסאב...

פורסם

פורט הוא פורט, הוא בעל נפח מסויים והוא בעל כיוונון תדר מסויים.

צורה שונה של פורט לא תגרום לסאב שלך להישמע חזק יותר ....

העובדה ששמעת אצלו חזק יותר, כניראה תיבה גדולה יותר+ כיוונון פורט גדול יותר+רכב בעל CABIN GAIN חזק יותר+אלמנטים חלשים יותר אשר גורמים לבאס להיות דומיננטי יותר....

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אתם לא מבינים!....הסאב שלו עם התיבה הזאתי נשמע ממש חזק ויש לו אותו מגבר כמו שלי ואותו רמקולים...

התיבה הזאת פשוט מקצועית וכל זה בגלל הפורט המסובך הזה....אני מאמין שאצלי הסאב ישמע חזק כמו אצלו ואפילו יותר כי הרכב שלי זה האצ'בק...

פורסם

טוב, אני התייאשתי ...

בהצלחה שיהיה לך עם הפורט "המקצועי" "המסובך" "החזק" והמרובע הזה ...

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

שמאתי סאב של חברת קדנס בתיבה הזאת. הסאב היה ביסט הוא 750W RMS.

והוא באמת פירק את החנות!!!!

ובתיבה אחרת היה שינוי לרעה.

אני מאמין שזה היה בגלל הנפח הגדול. של התיבה, והגודל העצום יחסית של הפיר. והיכולת להעביר כמות רצינית של אוויר דרכו.

אבל תיבה כזו מתאימה ל SPL ולא ל SQ .

ולמה אתה רוצה לבנות תיבה. ולא לקנות אחת כזו?

כי התוצאה תהיה לרוב פחות , טובה כי אתה מיצר תיבה שקיימת ואתו לא בונה תיבה מיוחדת לסאב ספציפי שדורש מידות מדוייקות. אז לדעתי חבל לך על הזמן, ויותר פשוט לקנות אחת ..........!

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...