Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני כשעה, llaavvii כתב:

מניח שיש לדלק מוטורס את כל הפרטים של רוכשי הM למינהם בשנה האחרונה, איזה הנחות הם קיבלו והאם הם באמת שילמו הרבה מעל מה שקורה עכשיו

ואם צריך מניח שבצורה זו או אחרת יפצו את חלקם מעט על מנת לשמור על השקט ולקוחות היוקרה.

אתה חושב שהם יקבלו טלפון מאראלה מדלק מוטורס?
״שלום אבי כאן אראלה מדלק מוטורס״
״כבר עשיתי טיפול לפני חודש״
״לא אבי, רציתי לבשר לך שזכית ב200 אלף שקלים״

לא יודע... נראה לי אוטופי מדי.

• מצחיק 6

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

לא,

יותר בסגנון:

רצינו להציע לך שדרוג בתנאים מיוחדים, טרייד במחירון מלא והנחה משמעותית מאוד מהמחיר החדש,

ההם ירוויחו פעמיים גם תחשוה של פיצוי וגם לדעתי ימכרו כמה חדשים.

או אם הלקוח פונה ומתלונן פיצוי של מספר טיפולים בחינם ושוב טרייד במחירון וכו'

פורסם

הנחה משמעותית מהמחיר החדש? נשמע לי לא סביר בעליל, זו צריכה להיות הנחה בסדר גודל של הורדת המחיר כדי שזה באמת ישנה משהו, כי המחירון גם ירד בשיעור דומה.
אני לא רואה איך מספר טיפולים חינם וטרייד במחיר מחירון פותרים משהו, הרי המחירון של הרכב של הלקוח הושפע מהורדת המחיר בשיעור הורדת המחיר לפחות.

פורסם
לפני 39 דקות, Doron_Z כתב:

בקיצור שחיטה לא כשרה לאומללים שקנו רכב M מהיבואן. 

מי אמר שיש כאלה? אולי כולן הגיעו ביבוא מקביל? הרי זו אחת הסיבות להפחתה.

לפני 33 דקות, מיץ פטל כתב:

לא נראה לך מוזר שבשרשור אחד אתה מלין על אותו יבואן ששמר על מחיר גבוה מדי לדגם מסויים ובשרשור הזה אתה קוטל אותו על כך שמוריד?  

נראה לי שבמקרה של המיאטה יותר דובר על כך שפסק היבוא.

פורסם (נערך)
לפני 40 דקות, מיץ פטל כתב:

לא נראה לך מוזר שבשרשור אחד אתה מלין על אותו יבואן ששמר על מחיר גבוה מדי לדגם מסויים ובשרשור הזה אתה קוטל אותו על כך שמוריד?  

איפה הבנת שאני קוטל או מלין. אני מתאר מציאות/עובדות - הם אכן אומללים כשקנו במחיר המנופח המקורי מהיבואן.

מבחינתי הלוואי והיו עושים מאמץ דומה עם המיאטה כדי להיות תחרותיים אז היינו מקבלים אותה ב 210 אלף שקל וממש לא היה מזיז לי האלו שנדפקו בגלל ששילמו 260 אלף, הייתי יותר חוגג שרכב ספורט אייקוני נהיה נגיש יותר בישראל כמו שהוא היה צריך להיות מלחתכילה. 

לפני 7 דקות, Avia כתב:

מי אמר שיש כאלה? אולי כולן הגיעו ביבוא מקביל? הרי זו אחת הסיבות להפחתה

מניח שאין הרבה אם היו פערים גבוהים בין רשמי למקביל אבל קשה לי להאמין שלא מכרו כמה בודדות. למי שיש את הנתונים זאת בדיקה מעניינת

עריכה אחרונה על ידי Doron_Z
פורסם
לפני 23 שעות, zvit כתב:

אין חדש תחת השמש. פשוט המחירים אחרי הנחה הפכו למחיר הרשמי. אף לקוח לא שילם את המחיר הנקוב, וגם עכשיו לא בטוח שזאת המילה האחרונה.

זה ממש לא נכון

אני לא יודע מאיפה אתה מוציא את זה

אבל אלו לא הנחות שניתנו ללקוחות

אני אישית מכיר מישהו שמאוד כעס אחרי שהוא ראה את זה. 

בוא ספר לנו מאיפה המידע הזה שלך?

• אהבתי 1
  • מעניין 1
פורסם

אני האחרון שיגן על יבואנים בארץ.
אבל להשוות ייבוא מקביל/זעיר לייבוא סדיר  בארץ זה לא הוגן, יבואנים מקבילים יכולים לעשות קומבינות שיבואן רגיל לא יכול, והם עושים בערימות.
איך הגיוני שרכב משומש נרשם חדש(עם כמה אלפ ק"מ)?
יבואנים מחוייבים להחזיק מוסכים, רכבי הדגמה, רכבי שירות.
התענייתי פעם ברכב בייבוא מקביל, אין  להם רכבי הדגמה, שלח אותי ליבואן הרשמי, הזיה.
הם רושמים איזה רמת גימור שהם  רוצים ברשיון רכב למרות שזה בסבירות גבוהה חרטא מוחלטת, משקרים לגבי האחריות , וזה עוד מבלי להיכנס לפן הפלילי של קומבינות בחשבוניות שהם עושים.
יבואנים מקבילים/זעירים עושים מה שהם רוצים, משרד התחבורה איבד כל שליטה עליהם.
בנוגע לדלק, הם צריכים להרוויח, כמה הם מרוויחים על רכב אין לי מושג, סיכוי סביר שהירידות במחירים נובעים בין היתר משערי מטבע נמוכים, זה לא יחזיק לעד.
יש גם סיכוי סביר שבמוו העולמית פשוט מוכרת להם בזול יותר כדי להילחם בייבוא מקביל.

• מעניין 2

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

יבואנים מחויבים להחזיק מוסכים, אבל ממה שאני מכיר מוסך הוא לא עסק שמפסיד כסף, אחרת סוגרים אותו.
יבואן לא חייב להחזיק רכב הדגמה. לא בטוח שיהיה לך M2 כרכב הדגמה, יש מספיק יבואנים שמשווקים רכבים שאין להם רכב הדגמה.
אפשר לרשום סיפורים מפה עד לירח למה יבואן מקביל מוכר יותר זול מהיבואן, רק לא לשכוח בבקשה שיבואן קונה רכב מהיצרן ישירות, יבואן מקביל קונה רכב מדילר.

פורסם

יבואן מקביל פשוט מוכן לקחת פחות אחוזי רווח מאשר יבואן ראשי (מנסיון, עשיתי יבוא מקביל, הדילר שקנינו ממנו מקבל הנחה חזקה מאד מהיצרן) כדי להתחרות ביבואן הראשי.

פורסם
בתאריך 9.6.2026 בשעה 23:16, GTI33 כתב:

היבואן שהביא לי רכב חדש ממש לפני כמה שבועות, שלח לי שהוא יכול להביא m2cs חדשה ב670,000₪ וזה מחיר טירוף שהוא עדיין מרוויח בו.

הם מייבאים גם individual? 

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

מוזמן לבדוק מולם, אני בסה''כ השתמשתי בשירותים של אסף (A CLASS A).
החוויה שלי מאוד מוצלחת וגם של חבר שרכש בעזרתו מיאטה ND חדשה

• אהבתי 2
פורסם
בתאריך 10.6.2026 בשעה 23:18, farkash7 כתב:

יבואנים מחויבים להחזיק מוסכים, אבל ממה שאני מכיר מוסך הוא לא עסק שמפסיד כסף, אחרת סוגרים אותו.
יבואן לא חייב להחזיק רכב הדגמה. לא בטוח שיהיה לך M2 כרכב הדגמה, יש מספיק יבואנים שמשווקים רכבים שאין להם רכב הדגמה.
אפשר לרשום סיפורים מפה עד לירח למה יבואן מקביל מוכר יותר זול מהיבואן, רק לא לשכוח בבקשה שיבואן קונה רכב מהיצרן ישירות, יבואן מקביל קונה רכב מדילר.

אז בוא אני אגלה לך סוד, מוסכי יבואן זה לא תמיד רווחי,בגלל זה הרבה מאוד מהמוסכים הם של זכיין ולא של היבואן עצמו.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...