Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי חבר אם חברת השכרה ועכשיו יש אצלי איזה ארונה 2025 שהמולטימדיה שלו עובדת חלקית כמו כן חיישן שטח מת אחד לא עובד פנינו לצמפיון ובגלל שזה תקלת חשמלאי התור הבא הוא רק לעוד 3 שבועות, עכשיו מהניסיון המר שלי זה קורה בהרבה יבואנים למשל היה אצלי בעבר סונטה די חדשה שהלך משהו במזגן ובסוף תיקנו את זה במחיר מלא כי לא היה שווה להשבית  הרכב לכ3 שבועות ולכן אני מסתפק מה לעשות

א האם יש דרך להלחיץ היבואן [חבר של שוקל לקנות 10 סקודות בתנאי שיעשו לו פרוטקציות לטורים]?למה באמת אנשים מתלהבים מאחריות כשהיבואן מוציא את הקישקש [אני זוכר מקרה שהיה אצלי פיקנטו שהלך מצבר והייתי צריך לחכות קרוב לשבוע +כ4 שעות להמתין [היה שווה לחכות כי הרכב לא היה תפוס]

ב לטענת המוסכים כיון שזה תקלת מחשב אין להם מספיק מחשבים [הנציגה אמרה לי שזה בדיקה של 4 שעות, אתחלתי לצחוק את מתכוונת 4 דקות.....]יש תור גדול....אני שואל מבחינה חוקית אם נניח שהרכב תקוע, היבואן לא מחויב לרכב חילופי?

ג האם יש לכם רעיון לחשמלאי פרטי [בכסף מלא] שיכול לפתור הבעיה?כשמדליקים האוטו המסך בדר"כ לא עובד והוא שחור לפעמים הרדיו כן עובד דהיינו אפשר להחליפ תחנות או להזיז ווליום   רק דרך ההגה והמצלמת רוורס כן עובדת ורק כשמכבים הרכב ואז קופץ הודעה האם שככתם משהו וכו פתאום המסך עובד רגיל 

• לא הבנתי... 1

פורד פוקוס ידני על גפ"ם

פורסם

1. ברגע שקנית כבר רכב, אתה לקוח שבוי סוג של. ולכן אף אחד לא יתאמץ יותר מדי, אבל מצד שני גם ישתדלו לעשות מאמצים כדי שתזכור להם את זה בעתיד אם תרצה לרכוש רכב אחר שקשור ליבואן הזה.

זו הסיבה שאיש מכירות יחזור ללקוח רציני שרוצה לרכוש משהו בהרבה כסף בשעה 6 וגם 9 בערב, אבל שירות בדרך כלל לא תוכל למצוא אחרי רכישה.

2. אם מישהו שוקל לקנות 10 מכוניות אם יבואו לקראתו, ברור שהוא צריך להתקשר ולהגיד להם את זה, ואם הם יחשבו שהוא אחראי הם יבואו לקראתו יתר על המידה.

פורסם (נערך)

תראה כיום יש לו לפחות 20 רכבים מצמפיון [סיאט סקודה] ואתה רואה זה לא ממש עוזר [אולי הוא בעצמו צריך לריב אם הממונים מלמעלה בצמפיון]והבעיה בצמפיון שכשהלכתי למוסך של צמפיון בירושלים  להלחיץ, אין בכלל אם מי לדבר, נגיד בקיה גם השירות ככה ככה אבל יש אם מי לריב

עריכה אחרונה על ידי פשטות
  • לא הבנתי... 1

פורד פוקוס ידני על גפ"ם

פורסם

תראה זה בגדול מה שאמרתי להם לעשות [לי נח ככה, כי אז הרכב ישאר אצלי חודש😁, לא באמת כי אני משתדל לא לנסוע בו]

פורד פוקוס ידני על גפ"ם

פורסם

קצת קשה להבין את הסיפור. מכל מקום, התנהלות של רוכש פרטי שונה מהתנהלות של עסק.

רוכש פרטי בוחר את החבילה שמציעים לו. הוא יכול להכניס את טיב השירות לשירולים שלו, אבל לאהלהשפיע עליו.

לעומת זאת עסק שקונה עשרות רכבים יכול לבנות עיסקה כוללת, שתכלול גם הסכם שירות, כולל עדיפות במתן שירות במוסך. זה לא יפתור מחסור בחלפים, אבל בהחלט יכול לעזור בתור לליפט. אבל את זה הוא צריך לעשות לפני הרכישה. בבכלל, השיקולים של עסק שונים מאלה של רוכש פרטי, הוא צריך לבחון איזה עיסקה תשיג לו את הרווחים הגדולים ביותר. אנינבספק האם מישהו כאן יודע איך פועלים הסכמים בין יבואנים לחברות השכרה, החברהשלך צריך להשקיע מאמץ כדי להגיע לעיסקה המתאימה לו.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני שואל על אנשים שקונים חדש כי יש אחריות שלמעשה עדיף בהרבה מקרים ללכת למוסך בתשלום מלא ולא להשתמש באחריות ובאמת אני מכיר מישהו פרטי שהיה לו ספורטג דיזל באחריות והוא הלך למוסך פרטי....

פורד פוקוס ידני על גפ"ם

פורסם

ומה הסיבה?

אני ניצלתי אחריות פעם אחת - תיבת ההילוכים הסוררת של סוזוקי. אכן היה תהליך קצת מייגע, חלקו בגלל חגי המוסלמים - אבל הרכב לא היה מושבת כך שלא הפריע לי יותר מידי.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כי הזמן היה חשוב לו יותר מכמה מאות שקלים [זה היה איזה חיישן או משהו] אבל עכשיו אני נזכר שהוא הלך למוסך [גם לו היה איזה חברת השכרה קטנטונת אם איזה 10 רכבים ישנים] שהוא תמיד היה מטפל בשאר הרכבים ובסוף המוסך אמר לו שזה יעלה הרבה כסף או שהוא  לא מתעסק ברכבים חדשים לא זוכר בדיוק ...אז הוא לקח למוסך קיה ב... הרכב עמד 3 או 4 ימים ואז הוא התקשר אליהם שהוא רואה דרך האפליקציה [היה מצלמות ברכב] שהם לא נגעו ברכב, ובאמת תוך  שעתיים הרכב היה מוכן

פורד פוקוס ידני על גפ"ם

פורסם (נערך)

תקנות הגנת הצרכן (אחריות ושירות לאחר מכירה):

1. בתקנות אלה –

"טובין" – מוצרי חשמל, אלקטרוניקה וגז חדשים, לרבות מנגנונים מכניים וחשמליים ברהיטים, ובלבד שמחיר הטובין לצרכן גבוה מ-150 שקלים חדשים;

"תקופת האחריות" – תקופה של שנה מיום מסירת הטובין לצרכן, בכפוף להוראות תקנה 5;

10. (א) יצרן ימלא את חובתו לתקן טובין על פי תקנות אלה לא יאוחר מתום שבוע ימים מהיום שבו נקרא לעשות כן או מתום עשרה ימים מהיום שבו נמסרו הטובין לתחנת השירות, לפי הענין;

(ד) שבתות וחגים לא יבואו במנין התקופות שנקבעו בסעיף זה או בתוספת השניה.

לא לתקן בפרק הזמן הנ"ל חושף, לדעתי, את היבואן לתביעת פיצויים לדוגמה של עד 10000 ש"ח.

עריכה אחרונה על ידי mcaspi
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

זה בדיוק מה שאני שואל והבעיה שברכבים זה קורה המון 

אבל אולי הם טוענים שהיום שמגיע עליהם נכוונה עוד חודש?

עריכה אחרונה על ידי פשטות

פורד פוקוס ידני על גפ"ם

פורסם

@פשטות תגיד,

הקונצפט של סימני פיסוק מוכר לך?

סגנון הכתיבה שלך בילתי...

חלוקה למשפטים, שורות, פסקאות, רווחי שורה.

זה פשוט חוסר כבוד למי שמנסה לעזור לך.

למה אנשים כאן צריכים לקרוא הודעה שלוש פעמים, כדי להבין מה אתה רוצה להגיד?

קצת הגהה ועריכה לפני שאתה לוחץ על "שלח הודעה".

נכתב כביקורת מתקנת .

לא כדי להתחיל ויכוח.

פורסם (נערך)

מה שחשדתי בתחילה התבהר לי כעת.

מדובר באיזו חברת השכרה חאפרית במגזר החרדי. אולי אפילו לא מוסדרת באופן רשמי.

מי שמתנהל כמו חאפר לא נהנה מהיתרונות של עסק מסודר.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • אהבתי 2
  • רעיון גרוע 2
  • רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 17 דקות, sperial כתב:

מי שמתנהל כמו חאפר לא נהנה מהיתרונות של עסק מסודר.

למה? לקוח פרטי משועמם שרוכש 20 רכבים מחברה מסויימת, לא אמור לקבל שירות VIP?

• אהבתי 1

נסיתי לשנות את העולם ולא הצלחתי, 

שיניתי את עצמי והשתנה כל העולם.

(ר' ישראל מסלנט)

פורסם

״מגיע״ ? לאף אחד. שייזום פניה ליבואן ויסדיר את מעמדו.

• רעיון גרוע 1

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...