Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

יונדאי i10 שנת 2016:
האם כדאי להוסיף מסך מולטימדיה לרכב במוסך של יונדאי מורשה(הילוך שישי)?
איזה בעיות עלולות להיות?
האם זה עובד עם אפל?

פורסם

לא כדאי לעשות את זה במוסך מורשה, הם לא מתורגלים בעבודות העלו שכן נדיר למדי שמישהו בוחר להתקין מולטימדיה במוסך מורשה יבואן.

עדיף לעשות את זה אצל מתקין אביזרים שכל יום עושה את הדברים האלו.

התקנה מקצועית שבוצעה נכון לא תגרום לשום בעיות וכן במערכות מודרניות יש תמיכה ב Apple Carplay, תוודא את זה מול מפרט המערכת לפני ההתקנה. 

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 2

פורסם (נערך)
לפני 58 דקות, Buki כתב:

מוסך מורשה, הם לא מתורגלים בעבודות העלו שכן נדיר למדי שמישהו בוחר להתקין מולטימדיה במוסך מורשה יבואן

אני רק מניח שמדובר במיקור חוץ (גם אם המתקין מגיע פיזית למוסך), ע"י החברה שעובדת בשיתוף עם היבואן (גיל קאר? וכד') כדי לבצע התקנות "מקוריות" ברכבים שלהם. 

יחד עם זאת, אני כמובן מסכים עם שאר ההודעה שלך והשורה התחתונה של לא לבצע במוסך יבואן. מניח שזה מגיע גם עם פרמיה במחיר הכולל. 

אגב, גם אצל מתקיני אביזרים/מערכות יש הרבה חארטות, אז מוטב לבצע סקר שוק טוב ולהיעזר בהמלצות ספציפיות. 

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
  • אהבתי 1
פורסם
לפני 7 דקות, Tom_22 כתב:

אני רק מניח שמדובר במיקור חוץ (גם אם המתקין מגיע פיזית למוסך), ע"י החברה שעובדת בשיתוף עם היבואן (גיל קאר? וכד') כדי לבצע התקנות "מקוריות" ברכבים שלהם. 

התקנות "מקורית" מתבצעות אצל היבואן בשלב הכנת הרכב ללקוח.

הייתי עשרות פעמים במוסכים מורשים של יבואנים שונים, אף פעם אבל ממש אף פעם לא ראיתי שמישהו מתקין שם מולטימדיה אפטרמרקט, כן ראיתי שמחליפים קומפלט מערכת מקורית שהתקלקלה. 

אז אנ לא בטוח בכלל שהם (מוסך מכונאות רגיל מורשה יבואן) מספקים כזה שרות התקנה...

• אהבתי 1

פורסם

אני יודע שבצ'מפיון מקבלים עבודות כאלה ושולחים לבצע את ההתקנה אצל מתקין חיצוני, לפחות אצל כמה מוסכי יבואן שבררתי

על פניו אין פה רווח ואין עניין לתת למוסך לגזור עליך קופון, אולי משהו מהפורום יוכל לתת לך הצעה למתקין טוב באזורך

• אהבתי 2
פורסם

מתוך כמה שעלו במשך השנים בתת פורום אודיו (ובסדר חסר משמעות):

b-a-s-s מערכות בבאר יעקב, רדיו רפי בבת ים, ישראל ג'וניור (יש לו מקום בחולון כעת למיטב ידיעתי),יוסי אלפין מסדנת ECAudio באור יהודה, יורי הדין (הדין סאונד) בחולון.

יש גם את AR מערכות בחולון שרצים חזק ברשתות חברתיות וגם מתקין פעיל בפורום שיושב באור יהודה.

• אהבתי 1
פורסם

לא מכיר (מה שלא אומר כלום).

ביקורות אוהדות בגוגל (אולי קצת יותר מדי), ואני משוכנע למדי שמקום שקיים כל כך הרבה שנים יסתדר עם התקנה של מסך.

אבל תמיד טוב לקבל הצעות מחיר שונות (גם מכשיר וגם התקנה) ,ולהתרשם מהמקום. 

• אהבתי 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...