Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי,

יש לי גלאקסי S24 אולטרא ושאני מחבר את הטלפון יש לי בוייז על מערכת המולטימדיה אפשרות להזין כתובת בעברית.

כשאישתי מתחברת לאותה המערכת מולטימדיה באוטו, אין לה מקלדת בעברית בוייז במאפס וכו'.

יש לה גלאקסי S25.

אני מאמין שהבעיה בהגדרות ולא קשורה לדגם המכשיר.

לשנינו מותקן GBOARD בתור מקלדת ראשעת, לשנינו השפה של הוייז עברית.

מישהו יודע מה הסיבה להבדל?

עריכה אחרונה על ידי ykg
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

זה באג הזייה כזה שגם נתקלתי בו עם galaxy z flip 5. האמת שהשתמשתי בג'מיני לפתור את זה, הוא הציע כמה דברים ואני לא באמת זוכר מה בדיוק עבד. גם שלא כמנהגי, לא עשיתי כל פעם הצעה אחת אלא כמה בבת אחת, אז לא ממש הצלחתי לבודד את הבעיה.

ארשום כאן כמה הצעות לפי מה שאני בערך זוכר שעבד, אתה מוזמן לנסות ולעדכן בתוצאות. כמו כן, אני כותב את ההנחיות באנגלית כי ככה זה מופיע אצלי ואני לא רוצה להטעות עם תרגום לא מדויק.

1. Settings - general management - language 

זה תפריט שפת המערכת, לא מקלדת. ודאו שיש שם גם עברית וגם אנגלית.

2. כשהטלפון לא מחובר לרכב

Settings - apps - android auto - storage - clear cache

שים לב לא למחוק data כי זה מאפס את כל ההגדרות של אנדרואיד אוטו. אם גם אחרי הcache, אולי שווה למחוק לחלוטין גם את הcache וגם את הdata.

3. יש מצב שיש כמה סוגים של אנגלית/עברית מותקנים במקלדת של סמסונג ושזה משבש את המערכת, למרות שאתם משתמשים בgboard (אני עם אותו סט אפ בדיוק).

Settings - general management - keyboard - samsung keyboard - languages and types

לוודא שיש שם רק אנגלית (qwerty) ועברית, ולא יותר ממקלדת אחת לשפה. לשים לב גם שאין בשתי השפות multilingual input.

גם בהגדרות השפות של gboard יש משהו כזה, בטל את זה גם שם אם זה מופעל.

הייתי גם מכבה ומדליק מחדש את הטלפון אחרי כל ההצעות האלו ורק אז מתחבר שוב לרכב. בהצלחה.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...