Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני כשעה, Be roo כתב:

ויש לי תחושה שהשרשור הזה עלול לתפוס כיוון אחר. השתדלתי להתמקד מאוד בענין עצמו, מקווה שלא יגרר לפסים אחרים

רק ישר עם הכביש.

יש מקומות שהם פשוט סיוט לנהיגה. סיוט. 

כל אחד מסיבותיו הוא. 

שמח לדווח שלא יצא לי אי פעם לנהוג (או לנסוע ל) בני ברק. ממה שיצא לי לראות בסרטונים שונים ועדויות כאן בפורום, זה מאד לא סימפטי.

גם בחיפה יש כמה מקומות שאני משתדל אקטיבית להימנע מהם ככל הניתן. רק לאחרונה שיניתי קצת את הדרך שבה אני נוסע הבייתה מהעבודה, רק בשביל קצת שקט נפשי והפחתה של הסטרס. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

בבני ברק נוהגים והולכים בעזרת השם.😉

סיפר לי מישהו, שהם סומכים על השם שנתן לנהג בינה להבין שהאחריות היא עליו ופחות עליהם. 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

ואם חלילה יפגע בהם נהג, מה הוא יוכל לטעון להגנתו? שזה חלק מהתוכנית הנשגבת של האל ושזה לא הוא אשם? שהוא רק הכלי ושהשם השתמש בו? זה יתפוס? אולי אם הנהג יבקש להישפט בפני בית דין רבני זה יוכל לתפוס. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 7 שעות, אלעדית כתב:

בשום מקום בעולם אנשים לא הולכים על הכביש?

אופקים

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 5 שעות, Be roo כתב:

יש ללכת על הכביש, ויש לטייל עליו כאילו אתה בבית ולהטיל את כל האחריות על הנהגים.

לא יצא לי לראות בשום מקום אחר אדם קשיש עם הליכון מדדה באלכסון צומת סואן של רחוב ראשי עם שני נתיבים לכל כיוון, אוטובוסים, שליחים ומה לא. או קבוצת אנשים בשעת לילה ברחוב חשוך מטיילת על הכביש כאילו זה רחוב הולנדי. או ילדה בת 10 דוחפת עגלת תינוק לכביש בין מכוניות, כשאין לך סיכוי גדול להבחין לא בעגלה ולא בילדה.

כל עוד חזרת הביתה בשלום ולא צעקו לך "שיקסע !", הכל טוב.

• מצחיק 1

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...