Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Frothing s7

Matanb1998

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים 

תכננתי לקנות לקראת סוף 2026 רכב חשמלי בסביבות ה100k 

כיוונתי לשנתון 24 יד ראשונה 

היו באופציות Byd אטו 3 / צ׳רי fx 

והמחיר של הפורטינג s7ממש קורץ לי 

מישהו התנסה/יודע להמליץ מסביבה קרובה 

המחיר שלו ב0 קמ הוא 125 אלף במקום סביב ה170 במקור 

מנסה להעלות  תמונה של הפרסום אבל לא כל כך מצליח

IMG_7187.png

פורסם

אם אתה מחפש דרך למקסם את ירידת הערך של הרכב שתרכוש - זאת תהיה אופציה מצויינת.

• אהבתי 1
  • מצחיק 2

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הבעיה ברכבים שלא מצליחים במכירות ויהיו נדירים, זה שבהמשך יכול להיות קשה למכור אותם, אנשים יחשבו מה לגבי זמינות חלפים? אולי הרכב לא מוצלח.

אני בעד לרכוש רכב פופולרי ולא משהו נדיר.

• רעיון טוב! 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

עיין בכתבה הרצ"ב ואולי תקבל זווית נוספת להחלטה : 

כותרת לעצלים

ציטוט

לקוחות פורת'ינג בבעיה: המון תקלות, מעט חלפים, מכוניות מושבתות

לקוחות רבים של מותג החשמליות הסיני מדווחים על תקלות במערכות המיזוג והחשמל, וחלקם ממתינים חודשים ארוכים לחלפים שאין בזמן שהמכונית החדשה שקנו מושבתת. ביבואנית UMI בחרו שלא להגיב

https://www.icar.co.il/news/bkpxx5r7le/

פורסם
לפני 8 שעות, zvit כתב:

אם אתה מחפש דרך למקסם את ירידת הערך של הרכב שתרכוש - זאת תהיה אופציה מצויינת.

לפני שעתיים, yulianx כתב:

הבעיה ברכבים שלא מצליחים במכירות ויהיו נדירים, זה שבהמשך יכול להיות קשה למכור אותם, אנשים יחשבו מה לגבי זמינות חלפים? אולי הרכב לא מוצלח.

אני בעד לרכוש רכב פופולרי ולא משהו נדיר.

לפני 17 דקות, orankohn כתב:

עיין בכתבה הרצ"ב ואולי תקבל זווית נוספת להחלטה : 

כותרת לעצלים

https://www.icar.co.il/news/bkpxx5r7le/

לגבי הירידת ערך 

דווקא אני לא משווה אותו לByd סיל/אקספנג p7 מבחינת הביקוש שיהיה לו, אבל הרכבים האלה גם ב0 קמ יעלו 70-80k יותר קשה לי לראות איך הירידת ערך יותר גדולה. 

כמובן 

לגבי החלקים באמת מעניין אני אקח בחשבון, ממש מוזרה ההתנהלות של היבואן.

לא חושבים שיש עדיפות לרכב עם אחריות ו0 ק״מ במחיר הזה? מרגיש לי שהדגם הזה במחיר הזה *גם* כי הוא קצת לא מיינסטרים ונפל בין הכסאות 

פורסם

נדמה לי שקראתי בעבר שברכב אין מערכות בטיחות אקטיביות מקוריות וגם מהירות טעינת ה AC איטית מהמקובל (אולי חד פאזי). 

אני לא בטוח, אבל שווה שתבדוק.

פורסם
לפני 46 דקות, Matanb1998 כתב:

לגבי החלקים באמת מעניין אני אקח בחשבון, ממש מוזרה ההתנהלות של היבואן.

לא חושבים שיש עדיפות לרכב עם אחריות ו0 ק״מ במחיר הזה?

אם כבר שאלת אז במקרה הספציפי הזה ממש לא.

בעבר הרחוק היה לי רכב שיובא ע"י UMI (עוד בגלגול הקודם שלה - ליאו גולדברג)  היתה לי מכונית קצת יותר נפוצה מהפורת'ינג S7 (אופל אומגה שנת 1988 שנרכשה חדשה מהיבואן)

כשהמכונית היתה 11 שנה על הכביש מישהו נכנס בי. לא משהו רציני - היה צריך להחליף כנף ומכסה מנוע. הרכב היה שוה במחירון 17000 ש"ח, ועלות התיקון שהוערכה ע"י השמאי כ-3000 ש"ח.

הרכב הורד מהכביש בשל העדר חלקים.

לפני 8 דקות, meir_gi כתב:

נדמה לי שקראתי בעבר שברכב אין מערכות בטיחות אקטיביות מקוריות וגם מהירות טעינת ה AC איטית מהמקובל (אולי חד פאזי). 

אם אתה לא בטוח, אולי עדיף שלא תכתוב בכלל.

טעינה חד פאזית ברכב הזה היא איטית במיוחד ולוקחת 18 שעות. בתלת פאזי לוקח 9 שעות. גם הטעינה המהירה איטית יחסית עם 120W מקסימליים בלבד)

יש לרכב מערכות בטיחות אקטיביות.

• אהבתי 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לפני 8 שעות, TvrSpee12 כתב:

מצטער שאין לי משהו פרודוקטיבי לתרום לשרשור אבל זה ממש משעשע שקראת לרכב frothing ולא forthing, מתחבר אולי למה ש @zvit כתב.

לפני 8 שעות, meir_gi כתב:

לפני 8 שעות, zvit כתב:

אם כבר שאלת אז במקרה הספציפי הזה ממש לא.

בעבר הרחוק היה לי רכב שיובא ע"י UMI (עוד בגלגול הקודם שלה - ליאו גולדברג)  היתה לי מכונית קצת יותר נפוצה מהפורת'ינג S7 (אופל אומגה שנת 1988 שנרכשה חדשה מהיבואן)

כשהמכונית היתה 11 שנה על הכביש מישהו נכנס בי. לא משהו רציני - היה צריך להחליף כנף ומכסה מנוע. הרכב היה שוה במחירון 17000 ש"ח, ועלות התיקון שהוערכה ע"י השמאי כ-3000 ש"ח.

הרכב הורד מהכביש בשל העדר חלקים.

אם אתה לא בטוח, אולי עדיף שלא תכתוב בכלל.

טעינה חד פאזית ברכב הזה היא איטית במיוחד ולוקחת 18 שעות. בתלת פאזי לוקח 9 שעות. גם הטעינה המהירה איטית יחסית עם 120W מקסימליים בלבד)

יש לרכב מערכות בטיחות אקטיביות.

האמת שאני כן מכיר את הרכב ואת השם שלו (אבא של חבר מחזיק כזה הוא מרוצה כרגע) זאת טעות מקלדת לא שזה משנה. 

באמת קריטי לי מחיר החלקים? 

אני מנסה להבין אם באמת מבחינת vfm ישלי אופציות יותר טובות, מודה שבמחיר המקורי לא הסתכלתי עליו אפילו.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...