Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אל תשאלו איך, אבל התעופפו לגג כל מיני מיצים של בשר ועופות. כפי שאפשר לראות בתמונה, זה עף לדיפון הזה בגג כמובן בתוך הרכב.

יש שם ריח באיזור הזה שצילמתי שאני לא מצליח כרגע להיפטר ממנו. (אולי זה יעבור עם הזמן ואולי לא -  לא יודע כרגע).

ניסיתי לנקות ולשפשף חזק עם מגבונים לחים, לשפשף עם חומץ, אבקת סודה לאפייה, כמובן שיפשופים חזקים אבל באמת שאולי זה הוציא 10 אחוז מהריח.

זה איזור קצת בעייתי לנקות שם עם הBISSEL (שואב רטוב).

אשמח לעצות מחברי הפורום כאן.

IMG-20260121-WA0159.jpg

פורסם

בעבר נשפך לי רוטב אדום של עופות על ריפודים, וספריי שטיחים שקונים בסופר, עזר לי מאוד.

מומלץ אח’’כ לעבור עם אבקת כביסה על סמרטוט.

• אהבתי 1

משתדל לעזור

פורסם

תודה חברים. היום בדקתי והריח טיפה נרגע, אבל ריססתי שם לא מעט TURTLE WAX או איך שלא קוראים לזה... מה שמרססים על הדשבורד כדי שיקבל מראה של ברק.

אחרי שזה יתנדף לגמרי, אם הריח עדיין יישאר, אני אלך על האופציות שנתתם לי פה. תודה אעדכן.

• רעיון טוב! 1
פורסם

כשמגיעים לריחות מהסוג הזה שאי אפשר להיפטר מהם, משתמשים ב OZONE GENERATOR - שזה בגדול "נשק יום הדין" למקרים כאלה.

שים לב שמדובר במכשיר שמייצר גז אסור לנשימה לאדם או לכל דבר אחר חי (לרבות בעלי חיים וצמחים). הטיפול הוא בד"כ קצר יחסית אבל יש שחוזרים עליו במידה והרכב מסריח באופן קיצוני (ריחות חזקים \ עישון \ טחב-עובש).

• מעניין 1

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

תודה על העזרה. אני לא חושב שזה יגיע למצב הזה, כי אחרי כמה ימים שעברו אני חושב שהריח נוטרל. אני רק צריך שהריח של הTUTRTLE שריססתי יתנדף, כדי להיות בטוח שאין עוד ריח מסריח באיזור שהתלכלך לי שם.

אעדכן שוב בעוד כמה ימים תודה רבה!

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...