Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל המאריכים שנכנסים לBUCKLE הם אכן בעייתים, בזמנו רציתי לרכוש כזה תקני מגדא ואמרו לי שלא מיובא ולא חוקי. למה בעייתי? כי לא תדע אם מישהו חגר, או התיר באמצע נסיעה.

לפני הרבה שנים הזמנתי משהו מSEATBELT EXTNDER בזמנו, הראשון מעולם לא הגיע ומכיוון שהם לא שלחו עם מספר מעקב , הם שלחו בסוף עוד אחד או שהחזירו כסף, לא זוכר כבר.

לכן הכיוון הוא חתיכת סיליקון שיושבת מסביב למחבר, ובשאיפה תשאיר אותו למעלה.

https://he.aliexpress.com/item/1005009094930736.html

https://he.aliexpress.com/item/1005011948570674.html

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שאלתי כרגע כמה חברה בעבודה שלי וכולם אומרים שגם אצלם זה ככה .. כל עוד זה שקוע לא ממש עוזרת לי החתיכת פלסטיק כזאת כי המיקום הפיזי של התפסן הוא בעייתי .

עוד דבר מנפלאות צ'רי החמודים .

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם (נערך)

אם אי אפשר לדחוף אליו את האבזם של החגורה ולמשוך אותו החוצה, אז משהו לא תקין. צריך להרים את המושב. לפעמים אפשר לסדר את זה מכייון התא מטען. הכתובת פה היא שוב חברת הליסינג שלך, שבטח תנסה לקמבן משהו לפני שהיא לוקחת את הרכב ליבואן ומבזבזת זמן עובד שלה ומשאבי רכב חליפי. תוודא שהם לא עושים נזק בפתרון המקומי שלהם.

אז זה לא רכב ל3 אנשים מאחור?

עריכה 2 - יש מצב שיש לי מאריכי חגורה ללא שימוש שיכול למסור, תמדוד ודבר איתי בפרטי.

עריכה אחרונה על ידי KipodYam
פורסם

כמובן שזה כן רכב לשלושה אנשים מאחור פשוט תפסן של הנוסע שיושב מאחורה בצד ימין עמוק מדי ולא נוח לחגור כולם מסתבכים עם זה.

תודה רבה שאתה מציע לי מעריכים באמת אלוף השאלה אם זה מעריכים גמישים אז זה חסר משמעות אם זה משהו קשיח שפשוט מרים את זה אז יכול להתאים . אני אעלה תמונה של משהו שהזמנתי ולא אושר במכס.

זה בעצם מה שהיה פותר את הבעיה .

Screenshot_20260503_170957_AliExpress.jpg

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם
לפני שעה, timur2008 כתב:

לקחנו את רכבים והוא שלח אותי לפרונט .

להלן התוצאות

"טימור2008",

רשמת, את הציטוט,

העלת צילום מסך של מכון הפרונט,

לא מתחשק לך לעדכן, האם הבעיה נפתרה?

כאילו אנחנו כולנו עובדים במכון פרונט,

יודעים לנתח את התוצאות  וגם לתקן את הזוויות מתלה?

פורסם
לפני 4 דקות, IsraCar כתב:

"טימור2008",

רשמת, את הציטוט,

העלת צילום מסך של מכון הפרונט,

לא מתחשק לך לעדכן, האם הבעיה נפתרה?

כאילו אנחנו כולנו עובדים במכון פרונט,

יודעים לנתח את התוצאות  וגם לתקן את הזוויות מתלה?

סליחה זה נראה לי ברור כי בעצם רואים שיש חריגה בפרונט ברכב .

הבחור עשה כיוון ובאמת הבעיה נפתרה .

חשוב לציין שממה שהבנתי ממנו זה מחלה ובעיה של הרבה מכוניות חדשות לא רק של צ'רי שמגיעים עם פרונט דפוק ולא מכוון .. כרגע זה מרגיש בסדר .

• רעיון טוב! 1

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם

זה פתרןן מסוכן. גם אין לך מושג כמה עומס זה יחזיק. תסתכל שזה לא זבל סיני שיתנתק בתאונה. אין איך לבדוק את זה באמת...

שאלה - בצד השני של המושב, המחבר גם יוצא או שפשוט יש שם מחבר אחד אז זה יותר נגיש?? 

זה מסוג הדברים שיצרן מערבי לא היה מוציא, וממש לא ברור לי איך זה מקבל הערה כבר במבחן euro ncap.

אם הנוסע בצד השני זוכה לאורך נורמלי, או מיקום נורמלי בשקע - הייתי דורש מהיבואן לפתור את זה. כנראה היה צריך עוד סמ 1 של כבל שמחבר את זה. הבעיה שהליסינג מאוד לא אוהבים לטפל בבעיות כאלה, וגם היבואנים לא...

פורסם
לפני 5 שעות, timur2008 כתב:

אז ככה היום נכנסתי לפרונט אחרי שאני יודע שמהיום הראשון הרכב מושך אבל חיכיתי לטיפול ראשון ואמרתי שזה בטח יטופל . כמובן שהמוסך התנר ממני ואז פניתי חברת ליסינג שממנה לקחנו את רכבים והוא שלח אותי לפרונט .

להלן התוצאות 

20260503_111729.jpg

עוד דבר ששמתי לב ולא ברור לי למה אנשים מתקשים לחגור מאחור בצד ימין . 

ואז ראיתי שיש תפסן שיושב עמוק בכיסא . והכי מעצבן שאני לא מצליח למשוך אותו ולא מצליח להרים את הכיסא ,מישהו נתקל ? מכיר פתרון לזה?

IMG-20260501-WA0000.jpg

אני קצת לא אסכים איתך . 

אין לי בעיה שילך מצבר ,יש לי בעיה שלא יהיה אפשרות לשים בלם יד. 

יש לי תחושה שזה רכב שלא אפוי מספיק,שבקרת איכות שלו לא קיימת . שיש הרבה דברים מוזרים וקטים מעצבנים . 

יש אצלינו בחברה כבר לפחות 5 רכבים עם סיפורים וזה חברה קטנה . 

היו  לנו קורולות ב6 שנים אחרונות ,לא זוכר מתי דיברנו בווטסאפ בינינו על מכוניות . 

יש פה רכב עם המון אלקטרוניקה ,איכות בניה בפנים נמוכה ,בקרת איכות  כמעט לא קיימת . 

ואני אחזור ואומר שאני מאוד אוהב את הרכב כחבילה,אבל לא הייתי מעז לקנות לעצמי הביתה. 

שום מסך ,ושום קשקוש לא שווה אם אתה  נתקע עם רכב חדש ,מזמין גרר ונשאר בלי רכב שבועות או חודש .

הרכב עמוס בטכנולוגיה עם תג מחיר נמוך, זה חייב לבוא על משהו

אני מסכים שסביר להניח שבקרת האיכות לא כמו של פלקסווגן או אודי.

אצלנו החברה גדולה, הרבה לקחו רכבי צ'רי (טיגו 8 פלאג אין, 7 פא, אריזו 8 ) וסך הכל מאוד מרוצים.

כן היו תקלות קטנות (אצלי לדוגמה הרכב הגיע עם איזון גלגלים לא תקין)

לגבי הקורולה, זה רכב שנמצא 40 שנה על הכביש, והרכבים היום לא רחוקים מהרכבים מהטויטות של לפני 20 שנה (לדעתי לפחות)

הרכב אולי אפוי מאוד, אבל הוא חסר חיים, חסר פיצ'רים וחסר טעם (שוב, לדעתי)

אני מקווה שעם הכניסה לשווקים האירופאים הם יתחילו לשפר קצת את הסטנדרטים שלהם

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...