Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7700 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב הוא פורד אסקורט שנת 88.האוטו עומד בלי טסט(טסט אחרון נגמר בספטמבר 2004)ובלי ביטוח חובה.

הרכב צריך לעבור טסט לפני קניה כדי להעביר בעלות?

ומה צריך לשלם כי הרכב עמד 9 חודשים? יש איזה קנס או משהו אחר?

תודה מראש

רק דגים מתים שוחים עם הזרם.

הכלה 205 1.4 :-D

מחפש רדיו דיסק(מומלץ MP3)-ה"פ

פורסם

אתה צריך לשלם את האגרה של הטסט, להעביר אותו טסט ורק אח"כ להעביר בעלות.

אם אין לרכב טסט אתה לא יכול להעביר בעלות. אין קנסות.

פורסם

ומה עם ביטוח החובה שבעל הרכב לא שילם כמעט שנה?

אני זוכר שאם רכב עמד יותר מחצי שנה צריך לשלם משהו

פורסם

אי אפשר למכור רכב ללא טסט???

כותרת: מנוע ממשיך לעבוד אחרי כיבוי

יש לי פיאסטה 88...

פיאסטה- המכונית היחידה שתסע גם בלי מנוע :smile:
פורסם

אין אפשרות להעביר בעלות על רכב בלי טסט

יש איזה תקנה שאומרת זאת

פורסם
הרכב הוא פורד אסקורט שנת 88.האוטו עומד בלי טסט(טסט אחרון נגמר בספטמבר 2004)ובלי ביטוח חובה.

תודה מראש

שלום לך,

בכדי להעביר בעלות על הרכב הנ"ל תצטרך להעביר אותו טסט קודם, בשביל להעביר אותו טסט תצטרך לעשות לו ביטוח - אלו הדרישות של מכון הטסטים, צריך לגשת לשם עם אגרה משולמת ותעודת ביטוח בתוקף. לאחר שהרכב יעבור טסט ייקח זמן מה עד שהפרטים ייתעדכנו במערכת הרישוי, ורק לאחר מכן תוכלו להעביר בעלות. כל הסיפור של ההמתנה לוקח משהו כמו שבועיים - מניסיון.

בהצלחה.

IDO.G

"חייך, הכל לרעה"!!! :-P

פורסם

אפשר לעשות לאוטו ביטוח לשבועים או חודש?

פורסם

אתה יכול לעשות לכל זמן שתרצה, תלוי בחברת הביטוח שלך. אם הם לא מעוניינים לבטח אותך לזמן מסוים (ויש חברות כאלה שלא מעוניינות), אז יש את חברת ה"פול" בת"א, שמבטחת לכל זמן שתרצה, רק המחירים בשמיים.

IDO.G

"חייך, הכל לרעה"!!! :-P

פורסם

כן אפשרי אצל "הפול",תתקשר ל144 ותבקש מהם את המספר של תאגיד הביטוחים "הפול" שקרוב לאיזור מגורייך,גש לשם עם אגרת רכב משולמת ות.ז של בעל הרכב,הם יוציאו לך פוליסה זמנית,אתה משלם אותה בדואר וזהו יש לך ביטוח חובה זמני.

עריכה:הבחור מעליי הקדים אותי :-) .

נ.ב. אל תסגור כלום עם הבעלים לפני שתניע את הרכב ותבדוק מה מצבו,בפעם הראשונה שאתה מתניע אל תתן הרבה גז ותן לרכב לעבוד דקה או שתיים על סל"ד סרק כבה אותו חכה דקה ואז תתניע שוב,תוסיף נוזלים לפני (שמן מנוע/נוזל קירור) ההתנעה הראשונה כמובן,בדוק מצב ברקסים,אם הצמיגים יבשים או שחוקים,תסתכל על החום מנוע שלא עובר את החצי,בדוק אם הבקליות שבורות או סדוקות כמו כן את פנסי החזית,תן גז ובדוק אם האגזוז מרעיש אם הוא מרעיש זה אומר שהוא רקוב (לא עובר טסט),בקיצור אל תקנה חתול בשק,תבדוק כמה השקעה יש לך על הרכב לפני שאתה מתלהב לקנות אותו.

בהצלחה.

פורסם

להוסיף נוזלים? אני חשבתי שיש לעשות ניקוז לנוזלים(שמן,ברקסים)ולמלאות נוזלים חדשים ואיכותיים.

פורסם
להוסיף נוזלים? אני חשבתי שיש לעשות ניקוז לנוזלים(שמן,ברקסים)ולמלאות נוזלים חדשים ואיכותיים.

אתה רוצה להשקיע בטיפול מקיף לרכב לפני שקנית אותו בכלל?

אמרתי בהתנעה הראשונית כדי שיבדוק מה מצב האוטו לפני שהוא קונה אותו.

פורסם

1. כדי להעביר בעלות חובה טסט בתוקף. (לא מעניין אותם ביטוח)

2. טסט בתוקף=חותמת תשלום אגרה+חותמת מכון בדיקה.

3. כדי להעביר טסט במכון טסטים אמורים להראות ביטוח חובה בתוקף (מספיק להם בתוקף לאותו רגע, לא מעניין אותם לא מה היה קודם ולא מה יהיה מחר), וגם ממילא כדי לנסוע לשם צריך ביטוח...

4. אם הרשיונות לא הופקדו (וזה המצב שאתה מתאר) - האגרה תשולם רטרואקטיבית. אין קנס אמנם, אבל תשלם את האגרה גם על החודשים שהרכב עמד.

5. כדאי למהר ולהעביר את האוטו טסט בחודשיים הקרובים - רכב שעמד בלי טסט שנה שלמה חייב באישורי מכון התקנים וכו' - כדאי לחסוך את הטרחה.

6. רכב מעל גיל 15 (כמו הנ"ל) חייב להציג אישור בלמים ממוסך, כדי לעבור טסט.

מסקנה:

1. לשלם את האגרה.

2. לעשות ביטוח לזמן מינימלי.

3. לקפוץ למוסך לקבל אישור בלמים.

4. ללכת למכון טסטים לעבור טסט.

5. העברת בעלות.

בהצלחה.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

במקרה הייתי היום במכון טסטים ובסניף דואר ואמרו לי שאין בעיה להעביר בעלות לרכב בלי טסט.

ומכון טסטים אמרו לי שלא צריך ביטוח חובה כדי לעשות ולעבור טסט!! (אף אחד לא בודק את זה!)

ו

פורסם

תודה מראש

הלוווו תעזוב לי את האוטו!

אני רוצה סיבוב אם וכאשר! אני מתגעגע :bigcry:

תסתכל למעלה! מה אתה רואה?? לא!! יותר למעלה!! לא!!!!! הכי למעלה!! כן הכי למעלה!! מה אתה רואה?! מה מנורה??????????

*שיחת תמיכה רגילה עם לקוח טיפוסי שמנסה למצוא איפה לעזאזל כתוב "כלים" :|:bad-word:

• תוכן חדש...