Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

smart tv למשרד, 50-55", תקציב נמוך. מה הvfm המומלץ?

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה בכותרת

אחרי אכזבה עם TCL, מעדיף תוצרת אחרת

תקציב עד 1000 ש"ח

חשובה אמינות

תודה לעונים

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

וכפי שאתה מכיר את המזל שלי בדברים האלה ... (-:

אוקי

מה התקציב למוצר שלא תלוי במזל, ויציג אמינות מוכחת?

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם (נערך)

כל דבר שיש לו 3 שנות אחריות מהשחקנים המוכרים - lg/samsung, קח את העודף מהאלפיים וקנה אחריות מורחבת.

עריכה:

תוצאה שנייה מגוגל למשל, לא מכיר את החנות אבל הנה 3 שנים בפחות מאלפיים - לא יודע איזה סיני/מדבקה מציע בכלל 3 שנות אחריות: https://www.superelectric.co.il/product/מסך-55-lg-55ua80006lc-ai-tv-smart-4k

עריכה אחרונה על ידי hans
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
Just now, avargel כתב:

וכפי שאתה מכיר את המזל שלי בדברים האלה ... (-:

אוקי

מה התקציב למוצר שלא תלוי במזל, ויציג אמינות מוכחת?

לא ממש קיים כזה דבר - בשביל זה יש אחריות.

אתה מחפש "אמינות" לאורך זמן - תחפש אחריות כמה שיותר ארוכה ותשלח לוטו מידי פעם.
דווקא TCL יחסית בסדר כי היבואן הרשמי אלקטרה נותן בד"כ 3 שנות אחריות מלאה - ואין יבואנים שמציעים יותר מזה (יש כאלה שרושמים 5 שנות אחריות על הפאנל בלבד, אבל ברור לך שזה לא מכשירים ב 1000 שח).

אתה יכול לקנות טלויזיה 50-55" NO NAME ב 1000שח והיא תחזיק 10 שנים בלי בעיה, ואתה יכול לקנות את XXXXX האחרונה היקרה ביותר והיא תתקלקל אחרי שבוע. אין באמת חוקים לדבר הזה כי ראיתי גם וגם וגם.

• אהבתי 1

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

TCL יש דגמים מצוינים אבל יותר מדי פעמים עשו לי בעיות בחיבור אלחוטי של מחשב. 

(אגב אם מישהו יודע איך לפתור את הטמטום הזה... אשמח לעזרה.)

למשרד הייתי קונה אפילו מוצר יחסית מיושן של יצרן לגאסי כמו LG או סמסונג, העיקר לבדוק שהחיבור דרך WIFI יציב, שהשלט מסיבי ונוח (של TCL עדין בהגזמה) ושהמכשיר נראה מכובד לחדר ישיבות ולא משהו זול מיצרן no name, זה גם הפנים של החברה.

במילים אחרות, +1 להצעה של @hans

פורסם
לפני 10 שעות, avargel כתב:

תקציב עד 1000 ש"ח

בתקציב הזה כל טלוויזיה שתקנה תהיה מוצר מדבקה והימור. בעבר הרחוק קיבלתי במתנה טלוויזיה של Muller. תמונה הייתה טובה, קול על הפנים. מתה אחרי 5 שנים.

פורסם
בתאריך 9.11.2025 בשעה 21:52, avargel כתב:

אכזבה עם TCL

אפשר לדעת מה הייתה האכזבה? יש להם מוניטין לא רע וחלק מהדגמים אפילו מורכב באירופה, אבל לא היה לי כזה מספיק זמן כדי לגבש דעה מוצקה.

פורסם

אני עם סונאב של עולם הקולנוע כמה חודשים , מחובר עם מחשב קטן ב hdmi ומבסוט לגמרי ראיתי כמה עונות של סדרות הכל חלק

55 אינץ אלף שקל

הבחור בחנות פותח לך את הטלויזיה לראות שהכל תקין 

אם אתה חייב להשתמש בסמרט של הטיוי אין לי דיעה

פורסם
לפני 8 שעות, Derish כתב:

אפשר לדעת מה הייתה האכזבה? יש להם מוניטין לא רע וחלק מהדגמים אפילו מורכב באירופה, אבל לא היה לי כזה מספיק זמן כדי לגבש דעה מוצקה.

3 חודשים לאחר התיקון התקלה חזרה שוב.

המסך למסירה למי שחושב שהוא יודע לתקן בזול. ראיתי שיש חלפים בכמה שקלים בחו"ל.

לפני 3 שעות, Tom_22 כתב:

תודה, התכתבתי עם הבחור

אחלה מסך למי שרוצה לרכוש יד שניה

אישית, במחיר הזה, מעדיף חדש no name שלפחות מגיע עם אחריות לשנה 

אני עדיין לא סגור על זה

כנראה אלך על האופציה של LG עם אחריות 3 שנים ב2,000

או לנסות את מזלי עם מסך מאושר עד ב800 ש"ח

• אהבתי 1
ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

השנקל שלי, זה סה"כ למשרד- חפש את הדגמים הזולים וזהו זה, לא להתחיל להרים את התקציב. 

מתפגר, מחליפים בלי רגשות אשמה. 

נסה גם לנצל את המבצעים של היום (יום הרווקים הסיני), בלאק פריידי, סייבר מאנדי, חתול טיוזדי, לא יודע כבר... 

KSP לא ממש שופעים בדגמים תואמים לדרישה, אבל כן יש משהו מעניין במחסני חשמל.  

וגם בשופרסל, באופן מפתיע. קצת יותר יקר.

נקודה שנייה. 

יש פה עניין של מזל, לגמרי. 

במוצרים שהם לא "נחשבים" מבחינת הפירמה (קרי, הדרעק הזול) בקרת האיכות הרבה יותר רופפת. אתה יכול לקבל מוצר מצויין, שיחזיק לך שנים רבות- או ליפול על אחד שיתפגר תוך חודשיים. ברמת המחירים האלו, כשהשימוש איננו קריטי ולא מבוסס על חוויית משתמש, עדיף לדעתי להמר על מוצר במחיר נמוך וזהו. זה מה שאני הייתי עושה. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני כשעה, ברווז כתב:

נקודה שנייה. 

יש פה עניין של מזל, לגמרי. 

במוצרים שהם לא "נחשבים" מבחינת הפירמה (קרי, הדרעק הזול) בקרת האיכות הרבה יותר רופפת. אתה יכול לקבל מוצר מצויין, שיחזיק לך שנים רבות- או ליפול על אחד שיתפגר תוך חודשיים. ברמת המחירים האלו, כשהשימוש איננו קריטי ולא מבוסס על חוויית משתמש, עדיף לדעתי להמר על מוצר במחיר נמוך וזהו. זה מה שאני הייתי עושה. 

הוא יודע את זה כבר מהתגובה הראשונה לפוסט שלו, ולכן במקרים מסויימים עדיף להמר כל שנתיים על 1000 שקל מאשר לקנות מראש ב 3000 ולחשוב בטעות שהיא תחזיק מעל 6 שנים.

מחירי היום:

JVC 49" ב ACE ב- 699 ש"ח

האייר 55" באבי סופר ב- ב 899 ש"ח

"טלפונקן" 49" במחסני חשמל - 699 ש"ח

@avargel במחירים האלו הייתי קונה כבר 2. ברגע שאחת תתקלקל - תוכל מייד לתלות את השניה.

• רעיון טוב! 1

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...