Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

smart tv למשרד, 50-55", תקציב נמוך. מה הvfm המומלץ?

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 14 שעות, hans כתב:

זה שהם לא מייצרים בעצמם את הפאנלים בדרגת כניסה לא הופך את שאר הדגמים בדרגת כניסה לטובים יותר.

אם כבר להפך - מדובר בערך באותם פאנלים עם בונוס של מערכת הפעלה נורמלית שמקבלת עדכונים.

הבנאדם בדיוק נכווה מ-TCL ואתה מחזיר אותו לשם... זה לא הגיוני.

התמורה *יותר טובה*. ויש אחריות אז בכלל...

למי שאכפת מאיכות פאנל לא יחפש עכשיו ביקורות של מוצרי כניסה מתחלפים אלא ישר יקנה oled.

אם היו קוראים ביקורות במקום לחפש את הדגם הכי זול וממותג המצב היה טוב יותר. הפנאל פה נחות ביחס לקטגוריה, אין שום קשר לOLED. 

הדגמי כניסה (גם בTCL) עם חומרה חלשה יותר והחוויה מ"מערכת נורמלית" תהיה שונה לאורך השנים. גם בסמסונג הזה התגובה לא תמיד חלקה.

הבנאדם כנראה לא להוסיף 199 שקל בשביל הרחבת אחריות ל3 שנים. גם סמסונג הציעו הרחבת אחריות בתשלום בעבר וזה יכול לקרות בכול מותג.

כשירות לציבר הלא קוראים:

image.png
https://www.rtings.com/tv/reviews/samsung/u8000f#page-verdict

עריכה אחרונה על ידי shake
פורסם

אתה חוזר על המילים נחות וקטגוריה

אבל לא הוכחת בשום מקום של-TCL באותו המחיר (נניח בשביל הדיון שהשווינו את תנאי האחריות) יש פאנל אחר/שונה/עדיף.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לא מתכוון להוכיח שום דבר, מי שרוצה מוזמן ללחוץ ולקרוא. RTINGS משווים לדגמים מקבילים ובערך כל דגם אחר עם תמורה טובה יותר.

פורסם (נערך)

שאלתי על פאנל ורשמת "תמורה"

I rest my case

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

"שקט נפשי"

ציטוט

על-פי התביעה, אלקטרוניקס נקראה לתקן 33%-8.5% ממסכי הטלוויזיה של סמסונג (כאשר במקרים רבים שיעור הקריאות היה גבוה ממספר המסכים), 144% מהמקררים (סמסונג הסכימה לאחרונה לפצות את הרוכשים ב-95 מיליון שקל), 26% ממדיחי הכלים, 36% ממכונות הכביסה ו-91% ממכונות הכביסה המשולבות במייבשים.

https://www.news1.co.il/Archive/001-D-510753-00.html

פורסם

ERROR-DOES NOT COMPUTE. 

איך בדיוק, למען השמן, אפשר לתקן 144% מהמקררים??? איך זה עובד? או לא עובד, לפי ההקשר? :lol:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

מן הסתם מקררים שנזקקו ליותר מתיקון אחד בתקופת האחריות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ממליץ לראות את הכתבה של הצינור על התקלות בסמסונג. לא הייתי נוגע במוצרי חשמל שלהם עם מקל.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

• תוכן חדש...