Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה על על שכפול מפתח ושלט לרכב

פוסטים מומלצים

פורסם

(בטח שאלה שתשמע מפגרת אבל באמת אני לא יודעת את התשובה/חוששת שמפספסת משהו).

קיה סיד 2010, יש לי רק מפתח ושלט אחד, אני רוצה לשכפל לי ספייר.

האם אפשר לשכפל רק מפתח וזה יספיק לכל הפונקציות או שכדאי להשקיע (זה לא רק כסף, זה גם לנסוע קצת יותר רחוק) ולשכפל כבר מפתח+שלט.

אני תוהה למשל אם יש רק מפתח בלי שלט ונועלים את האוטו עם המפתח, האם החלונות יסגרו אוטומטית? האם יש עוד דברים שהשלט עושה ולכן עדיף כבר עם שלט?

אני מתכננת להישאר עם האוטו עוד כמה שנים.

פורסם

השאלה רלוונטית לגמרי ולא מפגרת.

אפשר לשכפל רק מפתח,  השאלה אם מרים השמשות יעבוד כשתנעלי את הרכב עם המפתח תלויה במרים השמשות שמותרן לך ברכב.

(את יכולה לנסות לנעול עם המפתח ולראות אם החלונות נסגרים אוטומטית)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

כשההפרש בין מפתח לשלט יכול להגיע ל-500 עד 1000 ש"ח והרכב שנת 2010 - הבחירה די ברורה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני מניח בזהירות (לאור הדגם והשנתון) שמדובר כאן בשלטי נוחות אפטר-מרקט, בנפרד מהמפתח, ולא בשלט משולב במפתח מקורי?

אם כן, השכפול של שלט נוסף הוא לא בעלויות שרשמו כאן, אלא חצי/רבע מזה, וזה לא קשור בהכרח לשכפול המפתח, ויכול להתבצע בנפרד, במועד מאוחר יותר.

מרים חלונות מחובר בד"כ (מטעמי נוחות של המתקין) לטריגר נעילה מינוס בתוך הדלת, ולכן כן יפעל גם עם מפתח בדלת הנהג, ולא רק בסגירה עם השלט.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

הייתי מנסה עם המפתח הקיים-צריך לסובב ולהחזיק קצת כדי לישמוע שכול הדלתות ניפתחות-נעלה מרכזית מה שניקרא-אם כן הייתי משכפל רק מפתח - הוא לגמרי יכול להספיק לשימוש האוטו בנוחות בלי שלט

פורסם

לפני כשנתיים שכפלתי שלט לרכב אצל יגאל, בחור שהגעתי אליו דרך המלצות מהפורום

אז המחיר עלה 300 שקל כחצי ממחירים שקיבלתי, וזה היה עם שירות מהיר ומקצועי והגעה עד לבית הלקוח

ממליץ לברר אצלו אולי הפער יהיה קטן ומשתלם - הפלאפון שלו 0543311012

• אהבתי 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...