Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7671 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה יכול לגרום לכך שהנעילה המרכזית נפתחת מעצמה???

הדבר קרה לי ברכב פיג'ו 306 ובדרך כלל הנעילה נפתחת מעצמה בשעות הצהרים?

פורסם

זה קרה גם לי פעם אחת.

האפשרות הכי סבירה היא שיש רכב שחונה ליד הרכב שלך עם אותו קוד לשלט ואז אם בעל הרכב השני פותח את הנעילה שלו- גם שלך נפתחת.

פורסם

יכול להיות שאחד הכפתורים בדלתות תקועה , זה היה לי והשתגעתי חודש, חשבתי שאני סנילי ,כי כל פעם שהגעתי לאוטו הוא היה פתוח, ואז פעם אחד ראיתי בעיניים איך האוטו נפתח מעצמו, תנסה לבדוק את כל הכפתורים שהם זזים חלק

?!?!?!?מי זרק ביצה זה?!?!?!? חוליגנים, חולרות

פורסם

הבעיה נעוצה באלגוריתם של המנגנון.

הוא בנוי ככה, שאם הוא לא מצליח לנעול, אז הוא פותח את הדלת.

ובמילים אחרות הייתי מציע לך לעשות טיפול תקופתי למנגנונים של הנעילה מרכזית.

ממליץ בחום לפתוח את הדיפונים של הדלתות ולשמן טוב טוב את המנופים והמנגנונים של הנעילה המרכזית.

גם הנעילה המרכזית ב 405 של אבא שלי "השתגעה" לפני שנה וחצי - וזה היה הפיתרון.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם
בדרך כלל הנעילה נפתחת מעצמה בשעות הצהרים?

לפי תאורך, ייתכן ומדובר בתקלה המתרחשת רק כאשר הטמפ' ברכב עולה, כתוצאה משמש של הצהריים (אני מניח שהרכב אינו חונה בצל? וגם אם כן, עדיין יש סבירות שזה גורם לתקלה להופיע).

ככל הנראה, עקב החום, הגורם להתרחבות, יש ניתוק/חיבור מגעים במערכת החשמל - דבר הגורם לנעילה המרכזית להיפתח "מעצמה".

אפי.

תנו חיוך, הכל לטובה.

• תוכן חדש...