Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

פיג'ו 208 2014 82 כ"ס אטמוספרית. 

התקנתי ממיר סיני ברכבי פיג'ו 208 2014, אחרי ההחלפה הרכב נהיה אופנוע, מרעיש מאד בהאצה, בסרק. מבין שזה היה רעיון גרוע מאד. הרעשים האלו לא היו לפני ההחלפה. החלפתי את האטם המתכתי התחתון בין החיבור של הממיר לצינור הגמיש, אין משם דליפות כלל. עם זאת, הרעש אפילו התחזק עכשיו אחרי שהחלפתי את האטם. חושב פשוט להחזיר את הממיר הקודם שהוא בגדול צינור חלול כי הכוורת שלו נהרסה לחלוטין, כי המנוע פשוט מרעיש בקטע שמפחיד לנסוע איתו, כולל רעשי פיצוצים מהאגזוז.

חשבתי לקחת את הממיר הישן לרתך כדי שיתקין לי כוורת חדשה, הממיר הישן ממש לא הרעיש ככה.

מה דעתכם?

Peugeot 208 1.2 Active (Manual) , 2014

.It's all about Music & Numbers

:idea:

פורסם
לפני 14 שעות, levy כתב:

איפה קנית את הממיר?

מאלי אקספרס, לא היו לי ציפיות גבוהות, אבל לא תיארתי לעצמי שירעיש ככה, גם התחיל לצאת ממנו ריח גופרתי. הממיר פורק ואני כרגע מנסה להחזיר אותו, נראה אם אקבל את הכסף חזרה. השיעור נלמד.   

לפחות עכשיו אדע לא לקנות יותר מאלי אקספרס שום חלק חשוב לרכב, רק דברים פשוטים. 

אם מישהו תכנן לרכוש ממיר סיני עלום שם, אז don't.  

מזל שהרכבתי בעצמי, אחרת גם הייתי צריך לשלם פעמיים למכונאי. 

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 2

פורסם
לפני 50 דקות, THELAD כתב:

הממיר פורק ואני כרגע מנסה להחזיר אותו, נראה אם אקבל את הכסף חזרה

אני מקווה שיש לך וידאו עם הרעש כדי לשכנע אותם (לא המוכר). ביטלו לי לאחרונה רכישה של כ-20$ מבלי להחזיר את המוצר, כי פשוט הראיתי להם גם בוידאו שהמוצר לא עובד.

פורסם

1.ממיר חייב לעמוד בתקינה בשביל לעבור מכס

2.אין תקינה של רעש בממירים

3.משהו בהרכבה לא נכון / הממיר מאיכות ירודה ואין התאמה בין הצינורות והגז בורח לכן מרעיש

פורסם
לפני 21 שעות, tribel כתב:

3.משהו בהרכבה לא נכון / הממיר מאיכות ירודה ואין התאמה בין הצינורות והגז בורח לכן מרעיש

בדקתי דליפות גז מכל הכיוונים, כולל שימוש באטם מתכתי חדש בחיבור בינו לבין הצינור הגמיש בחלק התחתון. כמובן שהאטם חוזק ונבדק שאין שום דליפה, גם בחיבור לראש המנוע בדקתי היטב שאין דליפה.  

החזרתי את הממיר הקודם שהיה מותקן, הרעש נעלם בשניה. 

צילמתי סרטון, שלחתי לאלי אקספרס, נכון לעכשיו מתנערים ממני (לא חשבתי אחרת) בטענה שהגנת הרכישה תמה, הגיוני לחלוטין לתת לחלפים לרכב אותו משך זמן של הגנה כמו על בובה של לבובו. המוצר נרכש לפני חודשיים בסה"כ, לקח לו מעל חודש להגיע כי רצו לחייב אותי עליו במס. (שלחתי קבלה וביטלו את המס) 

הממיר עלה 400 שח עם משלוח, כרגע אני יכול למכור אותו למישהו אם רוצה להפוך אותו לנרגילה.  מישהו מעוניין? 

לפני 21 שעות, tribel כתב:

איזו תקינה? הממיר הגיע עטוף בפצפים בלי שום ניירת ובלי שום כיתוב מי היצרן, חבל מאד שהדרעק הזה הצליח לעבור במכס. 

• מצחיק 2

פורסם (נערך)

ככל הנראה המעטפת/הפח החיצוני דק יותר ומבנה כוורת הסינון הפנימית שונה מבממיר המקורי ולכן הרעש שמתקבל שונה.

עריכה אחרונה על ידי Camaro 92
  • מעניין 1
פורסם
לפני שעה, THELAD כתב:

הממיר עלה 400 שח עם משלוח, כרגע אני יכול למכור אותו למישהו אם רוצה להפוך אותו לנרגילה.  מישהו מעוניין? 

באיזה טעם?

בתאריך 13.9.2025 בשעה 12:59, THELAD כתב:

גם התחיל לצאת ממנו ריח גופרתי.

אה. 

לא תודה, מוותר. 

לגבי התקינה, לפעמים יש מקרים שמוצר חומק\נופל בין הכסאות ומצליח להתחמק לארץ, גם אם בינו לבין הייעוד שלו אין כלום ושום דבר. אחרת אי אפשר היה להזמין הרבה מאד דברים ( שחלקם מגיעים בלי שום בעייה וחלקם נתקעים לפעמים ).

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני שעה, THELAD כתב:

צילמתי סרטון, שלחתי לאלי אקספרס, נכון לעכשיו מתנערים ממני (לא חשבתי אחרת) בטענה שהגנת הרכישה תמה, הגיוני לחלוטין לתת לחלפים לרכב אותו משך זמן של הגנה כמו על בובה של לבובו. המוצר נרכש לפני חודשיים בסה"כ, לקח לו מעל חודש להגיע כי רצו לחייב אותי עליו במס. (שלחתי קבלה וביטלו את המס) 

במכירה שלי זה היה אפשרות לביטול עד שבועיים מהקבלה (סביר לחלוטין), בדוק אם זה תקף לגביך. חודש אצל חברת השילוח לא צריך להיות רלוונטי לדעתי. אם איחרת לערער אז פישלת, לחבל לרדת עליהם.

פורסם
לפני שעה, levy כתב:

ממיר מקורי מחזיק הכי הרבה זמן, התחליפיים יש כל מיני רמות

היה לי רושם שבארץ אוהבים "שיפוץ" ונדיר למצוא תחליפיים.

האם אכן כך?

פורסם
בתאריך 11.9.2025 בשעה 21:28, THELAD כתב:

היי,

פיג'ו 208 2014 82 כ"ס אטמוספרית. 

התקנתי ממיר סיני ברכבי פיג'ו 208 2014, אחרי ההחלפה הרכב נהיה אופנוע, מרעיש מאד בהאצה, בסרק. מבין שזה היה רעיון גרוע מאד. הרעשים האלו לא היו לפני ההחלפה. החלפתי את האטם המתכתי התחתון בין החיבור של הממיר לצינור הגמיש, אין משם דליפות כלל. עם זאת, הרעש אפילו התחזק עכשיו אחרי שהחלפתי את האטם. חושב פשוט להחזיר את הממיר הקודם שהוא בגדול צינור חלול כי הכוורת שלו נהרסה לחלוטין, כי המנוע פשוט מרעיש בקטע שמפחיד לנסוע איתו, כולל רעשי פיצוצים מהאגזוז.

חשבתי לקחת את הממיר הישן לרתך כדי שיתקין לי כוורת חדשה, הממיר הישן ממש לא הרעיש ככה.

מה דעתכם?

יש לך סרטון של הרעש? מעניין לשמוע במה מדובר, אם כן תשלח בפרטי אם תוכל 

פורסם (נערך)

כן, בבקשה. 

נבדקו דליפות, לא נמצאו. האטם המתכתי שמחבר את הממיר לצינור הגמיש הוחלף גם כן למקורי מג'אן חלפים, בחיבור של ראש המנוע לממיר גם כן לא היו כלל דליפות. 

החזרתי את הממיר הקודם, חזר לעבוד שקט מיידית. (הגרגורים האלו ששומעים נפסקו, והמנוע הפסיק להשמע כמו מנוע של אופנוע)

בתאריך 14.9.2025 בשעה 15:07, elera כתב:

היה לי רושם שבארץ אוהבים "שיפוץ" ונדיר למצוא תחליפיים.

האם אכן כך?

המשופצים למיניהם לא מחזיקים יותר מדי לפי דיווחים כאן, הפתרון הוא לקנות תחליפי איכותי בחו"ל של חברות כמו BM או BOSAL ולהרכיב לבד או בעזרת מוסך, בד"כ זאת עבודה פשוטה. 

עריכה אחרונה על ידי THELAD

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...