Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

טרי ממונטנגרו

מסלול ימני רק יציאה מהכיכר למסלול הימני 

מסלול פנימי או יוצא מהכיכר  למסלול השמאלי  או ממשיך בכיכר 

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אצלך זה טרי ממונטנגרו, אני למדתי את זה לפני 8 שנים באיסלנד (שם חציתי הרבה מעגלים גדולים, תמיד הייתי הרכב היחיד בהם), וכנראה שהתקנה הזו ותיקה מאוד באירופה (וגם בארה״ב, אם כי האמריקאים מתקשים להסתגל למעגלי תנועה).

את הנהגים המונטנגרים לא הייתי לוקח כדוגמה, גם עם 4 גלגלים ומוט בחישה הם יכולים ללמד את ותיקי שליחי וולט פרק בהלכות נהיגה פרועה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 24 דקות, sperial כתב:

את הנהגים המונטנגרים לא הייתי לוקח כדוגמה, גם עם 4 גלגלים ומוט בחישה הם יכולים ללמד את ותיקי שליחי וולט פרק בהלכות נהיגה פרועה.

למה אין טורניר בינלאומי זה יכול להיות מרתק

פורסם
לפני 55 דקות, sperial כתב:

לא מסכים

אדיבים

בכבישים צרים נוסעים רברס מאות מטרים כדי שניתן יהיה לעבור .

נוסעים רברס כאילו נוסעים קדימה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

כי יש להם כבישים זוועתיים.

יצא לי לנסוע כמה ר״מ בודדים לצד המדריך בפיאט כרומה הידנית העתיקה שלו. אז אכן, היא נראתה צעירה מכפי גילה, אבל נהגים שחצו על איי תנועה (כמו הוולטרים אצלנו) ושאר התנהגויות מסוכנות גרמו לכביש הישראלי להיראות כאילו אנחנו בפינלנד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...