Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לרכב SUV 2025

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב, חמותי היקרה מעוניינת לקנות רכב חדש במקום הראב 4 2018 שיש לה, בהתחלה היא רצה להחליף לראב 4 החדשים אבל נראה לה ענק מדי ולכן חושבת עכשיו לקנות רכב אחר.

האם יש לכם המלצה לרכב אחר טוב בקטגוריה הזאת? הם קצת מקובעים על היברידי אבל אם יש בנזין טוב אז גם כמובן זה יהיה שיקול כי אסביר להם את היתרונות.

חשבו על  ניסן קשקאזי החדשה עם מנוע לייט היבריד, הונדה hrv וגם על טויוטה קורולה קרוס, יש לכם עוד המלצות? אני חשבתי גם על כמה רכבים אבל פה יש לכם הרבה יותר ידע משלי , אשמח להמלצות, אין עדיפות למוצא הרכב, אם יפני ,גרמני, קוראיני, צרפתי וכו'.

תודה מראש

פורסם

קורולה קרוס היא האופציה הטבעית למ שהראב 4 גדול עליו. הונדה HRV יקר בלי פרופורציה. אישית אני פחות מתחבר לתוצרת ניסאן.

• אהבתי 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

יונדאי קונה/ קיה נירו היברידי.

תראו מה יותר מוצא חן בעיניהם.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני 16 דקות, zvit כתב:

קורולה קרוס היא האופציה הטבעית למ שהראב 4 גדול עליו. הונדה HRV יקר בלי פרופורציה. אישית אני פחות מתחבר לתוצרת ניסאן.

תודה, יש לך המלצה לעוד כמה רכבים בקטגוריה שמומלץ לבדוק?בלי קשר לטויוטה, הונדה וניסאן.

תודה

לפני 10 דקות, vladclar כתב:

יונדאי קונה/ קיה נירו היברידי.

תראו מה יותר מוצא חן בעיניהם.

קודם כל תודה, איך הן מבחינת אמינות?

פורסם

יונדאי קונה וקיה נירו חולקות אותה מערכות הברידית  מוצלחת למדי שיותר מ-150000 מכוניות עם המערכת הנ"ל נמכרו בישראל.

אופציות נוספות (סיניות) MG ZS הברידית ו-MG HS הברידית.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם
לפני 4 שעות, zvit כתב:

יונדאי קונה וקיה נירו חולקות אותה מערכות הברידית  מוצלחת למדי שיותר מ-150000 מכוניות עם המערכת הנ"ל נמכרו בישראל.

אופציות נוספות (סיניות) MG ZS הברידית ו-MG HS הברידית.

תודה רבה

פורסם

לגבי ניסאן - זה שיתוף פעולה עם רנו, אז האמינות עלולה להפגע.

לגבי המלצה: יש גם מאזדה.

אמנם לא היברידיות ולא חסכוניות, אבל נחשבות לאמינות.

אפשר מאזדה CX5, ואם זה גדול לה אז cx30,

או אפילו CX3.

יש עכשיו מבצעי מכירות במאזדה למועדון הוט, אולי גם מבצעים לחבר, אבל מאמין שתוכל לקבל הנחה גם בלי זה.

בהצלחה

פורסם
לפני כשעה, ntd כתב:

לגבי המלצה: יש גם מאזדה.

אמנם לא היברידיות ולא חסכוניות, אבל נחשבות לאמינות.

אפשר מאזדה CX5, ואם זה גדול לה אז cx30,

או אפילו CX3.

יש עכשיו מבצעי מכירות במאזדה למועדון הוט, אולי גם מבצעים לחבר, אבל מאמין שתוכל לקבל הנחה גם בלי זה.

בהצלחה

אציע להם מאזדה, תודה.

למה אמינות עלולה להיפגע?לי היתה רנו קליאו וכרגע דאצ'יה דאסטר שגם עם מנוע של רנו ואני אישית ממליץ לכל אחד.

פורסם
לפני שעתיים, ntd כתב:

למה עכשיו גם הפועלים בניסאן מאפרים את הז׳יטאן לתוך תא המנוע? 

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

ניסאן זה רנו, 1:1, לא נשאר שום דבר יפני שם חוץ מהשם, והאמינות בהתאם. אמנם לא קטסטרופה אבל ממש לא יפני.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני כשעה, GTI33 כתב:

גם סוזוקי ויטרה עושיה להתאים, SUV בינוני בממדיו, אמין, אפילו מצוייד במערכת מיקרו הייבריד

תודה רבה

פורסם
לפני שעתיים, scott12 כתב:

מה לגבי פולקסווגן טיגואן?

יקר לרכישה ולאחזקה יחסית לאופציות האחרות שהובאו כאן.

תעשה לך לעצמך טובה - אל תתפזר. יש עשרות דגמים בשוק שיוכלו להתאים לך. 

תשאר עם ההברידיים המלאים יש היצע של כמה דגמים. שלח את הוריך לטייל באולמות התצוגה, שיחליטו מה מתאים להם.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם
לפני 4 דקות, zvit כתב:

יקר לרכישה ולאחזקה יחסית לאופציות האחרות שהובאו כאן.

תעשה לך לעצמך טובה - אל תתפזר. יש עשרות דגמים בשוק שיוכלו להתאים לך. 

תשאר עם ההברידיים המלאים יש היצע של כמה דגמים. שלח את הוריך לטייל באולמות התצוגה, שיחליטו מה מתאים להם.

זה רכב לא בשבילי, זה רכב שחמותי רוצה וכל שניה קופצת בין שמות ששמעה. אני יש לי סנדרו שלא אחליף עד שישפוך מנוע.

תודה רבה

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...