Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בפורומים כדאי לכתוב כותרות אינפורמטיביות.

לגבי השאלה, אולי איזה קיט לתיקוני צבע קטנים.

אבל נראה מה יגידו אנשים שיותר מבינים.

עריכה אחרונה על ידי elera
פורסם

תלוי לאיזו תוצאה אתה רוצה להגיע. 

פחח יכול לצבוע את האזור מבלי לפרק את המגן ולטשטש את המעבר מהצבע החדש לישן. כנראה יעלה עד 1,000 ש"ח. 

אפשר גם עצמאית עם מכחול / עט צבע. יעלה כמה עשרות שקלים אבל התוצאה תהיה פחות טובה.

אישית לא הייתי פונה לפחח בעניין ומשאיר את זה כך או מתקן בעט לפי קוד צבע מתאים כי גם כך רוב הסיכויים שהמקום ישרט שוב אז חבל על ההשקעה. 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

חפש ביוטיוב, יש הדרכה לטיפול מיטבי עצמאי. כרוך ברכישת בניירות זכוכית בדרגות חיספוס שונות, בקבוקון טאצ' אפ של צבע מקורי ולמהדרין גם בקבוקון לכה ועבודה לא קשה לפי ההדרכה. אמור לצאת לא רע.

פורסם

אלו לא שריטות - הן לא שטחיות, הן ממש הורידו צבע.

ממליץ להימנע משיטות D.I.Y אם אין לך ניסיון, זה ייראה רע ולא יחזיק הרבה. אם זה ממש מטריד אותך, אין מנוס משיוף, יישום שכבת יסוד וצבע. מנסיוני, צביעה טובה כזו שתחזיק לשנים רבות תעלה כ-1,500-2,000 ש"ח. כמובן שאפשר למצוא בפחות, אך זה כנראה לא יכלול שכבת יסוד ולא ישרוד כמו הצבע המקורי.

2016 BMW M235i.

פורסם

אני לגמרי עם משה. אתה בישראל הצפופה, מחר תתקן שריטה אחת ומחרתיים תמצא שתיים חדשות. מרגיז, אבל אלה עובדות החיים. שריטות פגוש שמגלות פלסטיק ולא חושפות לחלודה אני משאיר בלי לתקן. אם ממש מציק אפשר לקנות שפופרת צבע לפי קוד הצבע (המקור שלי הוא איביי), לתקן כך שהשחור יבלוט פחות ולהבין שמעיין הנעורים המוטורי לא כאן.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...