Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן פורם יקר אני צריך את העזרה שלכם ,אני מחפש רכב אוטומט שישרת אותי לנסיעות קצרות יחסית ופעם ב לנסיעה ארוכה

מחפש רכב שלא ירעד שאני על 100 קמש ,שיהיה אמין ,חסכוני ,שישרת אותי לתקופה ושלא יראה הרבה מוסך 

אם יש לכם המלצות אני אשמח מאוד לשמוע 

טנקיו ורי מאצ לכל העונים

פורסם

ידני/ אוטומט?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הייתי בודק מיצובישי ספייס סטאר, עונה על הדרישות שלך. היא פחות טובה מבחינת בידוד ורוכנת בפניות.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
בתאריך 25.4.2025 בשעה 19:07, yulianx כתב:

הייתי בודק מיצובישי ספייס סטאר, עונה על הדרישות שלך. היא פחות טובה מבחינת בידוד ורוכנת בפניות.

אבדוק תודה רבה, ומה אתה אומר על סיאט איביזה ממליץ עליה או שפחות ?

פורסם

לתוואי נסיעה עירונית, הגיר DSG שנמצא באיביזה פחות מומלץ זאת לעומת הגיר רציף בספייס סטאר

אא"כ תלך על גיר ידני שאז האיביזה רכב מושלם בעיניי

• רעיון טוב! 1
פורסם

האיביזה הרבה יותר טובה כרכב, אבל פחות אמינה בעיקר בגלל הגיר הרובוטי.

שיפוץ מכטרוניק יכול לעלות 4.5 אלף, החלפת מצמדים מישהו פה קיבל הצעה באזור 6 אלף משהו כזה.

• רעיון טוב! 1

פורסם
בתאריך 27.4.2025 בשעה 07:50, yulianx כתב:

האיביזה הרבה יותר טובה כרכב, אבל פחות אמינה בעיקר בגלל הגיר הרובוטי.

שיפוץ מכטרוניק יכול לעלות 4.5 אלף, החלפת מצמדים מישהו פה קיבל הצעה באזור 6 אלף משהו כזה.

מצאתי ספייס סטאר 2014 89 אלף ק״מ 

ב23k מה אתה אומר שווה את זה ?

פורסם
בתאריך 25.4.2025 בשעה 14:46, Yehudaa156 כתב:

אהלן פורם יקר אני צריך את העזרה שלכם ,אני מחפש רכב אוטומט שישרת אותי לנסיעות קצרות יחסית ופעם ב לנסיעה ארוכה

מחפש רכב שלא ירעד שאני על 100 קמש ,שיהיה אמין ,חסכוני ,שישרת אותי לתקופה ושלא יראה הרבה מוסך 

אם יש לכם המלצות אני אשמח מאוד לשמוע 

טנקיו ורי מאצ לכל העונים

רכב תקין לא רועד ב 100.

אני חושב שאולי כוונתךלרכב שמתאים גם לנסיעה בינעירונית. ייתכן והיישום של זה הוא לא רכבי מיני שמרגישים פחות מתאימים לבינעירוני.

"חסכוני" בד"כ מתייחס לצריכת דלק. נראה שלא מדובר ברכב שייסע הרבה ואז זה פחות חשוב. יותר חשוב רכב אמין שלא דורש הרבה תחזוקה והביטוח סביר.

במחירים הללו הייתי מוותר על רכבי טורבו וגיר רובוטי. אלו רכבים שהתחזוקה שלהם יותר יקרה.

תוצרת סוזוקי תיתן לך בד"כ עלויות תחזוקה זולות ורכבים אמינים מאוד.

פורסם
לפני שעתיים, Yehudaa156 כתב:

מצאתי ספייס סטאר 2014 89 אלף ק״מ 

ב23k מה אתה אומר שווה את זה ?

תבדוק דוח סליקה והיסטורית טיפולים, שים לה להחלפות שמן גיר.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...