Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב, קבעתי עם מישהו לראות קיה ספורטאז שנת 2016 שאהבתי את הנתונים שלה, האדם פרטי והוא עם הרכב 7 שנים. 

הוא אמר לי בגלוי שלבעלים הקודמים היה נזק בגג שתיקנו והרכב עבר בדיקה חלק אין משהו שקשור לשלדה, פשוט הוא ציין בפני בגילוי. 

בנוסף הוא ציין שהוא עשה תאונה בעבר והחליף טמבון, שוב טען שזה לא משהו שהגיע לשלדה והוא התחייב בדיקה. 

הוא אמר לי שאני אוציא אפילו מהמסלקה את העבר אם אני רוצה. 

כמובן ששילמתי 12 ש"ח והוצאתי, אני מתייעץ איתכם. 

הוא קיבל החזרים גבוהים מהביטוח, זה אמור להיות נזק רציני לרכב כדי לקבל החזרים כאלה לא? אין לי הבנה בנושאים האלה מבחינת החזרי ביטוח, מתייעץ איתכם אם לראות את הרכב או לדלג להבא. 

בנוסף ראיתי שיש ירידת ערך לרכב. 

Screenshot_20250402_215514_Pdf editor.jpg

פורסם

בלי דוחות שמאי המראים מה היה הנזק בפועל - אין למספרים משמעות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לפני שעה, zvit כתב:

בלי דוחות שמאי המראים מה היה הנזק בפועל - אין למספרים משמעות.

אין לו דו"ח שמאי הוא טוען שהוחלף רק טמבון ברכב והיה ביד הקודמת נזק קטן לגג שתוקן, אני רואה גם ירידת ערך בדו"ח 

פורסם

אני לא זוכר שקיבלתי דוח שמאי כשתיקנתי במסגרת הביטוח את הרכב, רק דיברתי עם השמאי בטלפון והוא הזכיר מה הסכומים של כל חלק, זהו.

אפילו ירידת הערך קיבלתי על כך הודעה לאחר זמן מה והיה שם רק את האחוז ירידה ולא פרטים מעבר.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

"נזק קטן לגג" יכול בהחלט להיות פגיעה במשמעות גבוהה. ירידת הערך היא בסביבות 8% שזה די הרבה - אני היית ממשיך הלאה.

לפני 7 שעות, avizaz כתב:

אני לא זוכר שקיבלתי דוח שמאי כשתיקנתי במסגרת הביטוח את הרכב,

דוח שמאי זה דבר שצריך לבקש - לא נותנים אוטומטית.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הסכומים הקטנים תואמים תאונות של פגוש.

אבל ה 30 אלף זה כבר מעניין. אולי אלו היו פגיעות של ברד אולי משהו אחר.

אבל אם זה נזק במשמעות גבוהה ואין אפילו תמונות של הנזק זה יכול להבריח קונים ממך גם אם הזנק עצמו שולי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...