Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לא ידוע היסטוריית הטיפולים של הרכב, הרכב נרכש מליסינג ונרכש ע"י חברה של אשתי.

אין לי ניסיון עם סוזוקי, וספציפית הדגם הזה .

מה אומרים מלומדי הפורום?

עריכה אחרונה על ידי Dani_cohen
פורסם

אין היסטוריה עוברים הלאה.

• רעיון טוב! 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

השאלה נשאלת באיחור, שכן חסר מידע על הרכב והמחיר. 

כעקרון דגם אמין ושימושי עם חסרונות בתחום מערכות הבטיחות  המתקדמות ועיצוב הפנים, אבל מה שמעניין אינו הדגם אלא הרכב הספציפי, ומרגע שנכרת חוזה והועברה בעלות זה אבוד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כשכתבתי "לא ידוע היסטוריית הטיפולים של הרכב" הכוונה שברגע זה לא ידוע לי כי ההתנהלות עוברת דרך אשתי וחברה מהעבודה, ברגע שזה יתקדם לרכישה סופית כמובן שאדרוש את כל הניירת ואבקש היסטוריית טיפולים

יש לי כמה שאלות על הרכב

האם הוא שקט בד"כ בנסיעה ??? (כיום אני נוהג על יונדאי i30 הקצרה שנת 2011, הרכב מצוין ואמין, החסרונות שלי לטעמי שהוא רכב נמוך ושהוא לא שקט בנסיעה, ומהסיבה הזאת אני מחפש רכב עם דגש שיהיה שקט עד כמה שניתן.
הבנתי שהוא רכב אמין עם 0 תקלות, איך המנוע שלו ? הסחיבה?

בגדול אשמח לשמוע האם שווה לרכוש אותו כרכב עיקרי של המשפחה 

פורסם

אם באופן עקרוני הרכב מתאים לכם בקשו את המידע החסר ואל תתקדמו עד שיתקבל.

אני לא מכיר את הקרוסאובר 2019, אבל מניסיון עם 7 רכבים מתוצרת זו, כולל הקרוסאובר בגרסה הראשונה, אף אחד מהם לא הצטיין בבידוד רעשים.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ואתה רוצה עכשיו לקנות את הרכב מהחברה של אשתך? ברכבי ליסינג שהיו לי הטיפולים היו במוסך כלשהו ללא פירוט מה נעשה. ואם אתה שואל אומרים שעושים מה שצריך. אם הרכב שקט או לא סע ותחליט בעצמך. או שתגיד לאשתך. 

פורסם

רכב שנחשב לאמין בהשוואה לרכבי טורבו אחרים , החסרון העיקרי שלו זה העדר מערכות בטיחות מתקדמות ,

ובמקום זה "תקעו" מוביליי מעצבן ומכוער. זה הסיבה היחידה שאני לא קניתי את הרכב הזה לפני שנה.

• אהבתי 1
פורסם

יש גם את הויטרה ומזדה cx-3.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הויטארה קטן משמעותית מהקרוסאובר.

פורסם

עדיין, זה לא שמודבר על רכב מיני מול גיפון.

פורסם (נערך)

הויטארה דומה בממדיה לג׳יפון מבוסס סופרמיני: אורך 4.17 מ׳ ובסיס גלגלים 2.5 מ׳, לקרוסאובר 4.30 ו-2.6 מ׳ בהתאמה. כשחיפשתי רכב - וזה היה בדגם הקודם, אבל  לא הי השינוי בממדים בין 2016 ל-2019 - ההבדל היה מורגש בדקה הראשונה ברכב התצוגה.

עריכה אחרונה על ידי sperial

פורסם
בתאריך 31.3.2025 בשעה 11:07, Uri82 כתב:

רכב שנחשב לאמין בהשוואה לרכבי טורבו אחרים , החסרון העיקרי שלו זה העדר מערכות בטיחות מתקדמות ,

ובמקום זה "תקעו" מוביליי מעצבן ומכוער. זה הסיבה היחידה שאני לא קניתי את הרכב הזה לפני שנה.

אפשר להתעניין מה קנית במקום ומדוע?

שואל כי מחפש בעיקרון סוזוקי קרוס אובר, אבל בגלל שטרם מצאתי רכב ספציפי מתאים, אני מעוניין להרחיב קצת אפשרויות החיפוש.

פורסם
לפני שעה, Meaptem2025 כתב:

אפשר להתעניין מה קנית במקום ומדוע?

בסוף קניתי קשקאי 1.3 2020. 

רציתי בהתחלה משהו קטן יותר כמו הסיאט ארונה , אבל אשתי אמרה שהוא קטן מדי למשפחה של 4 נפשות.

אחרי זה ראיתי שכמעט באותו מחיר של ארונה אפשר לקנות קשקאי 2020 שהוא רכב גדול ומרווח יותר , ולכן הלכנו על זה , למרות תדמית האמינות הלא מבריקה.

אבל כולל כמובן מערכות בטיחות מקוריות.

פורסם

תתחדש

למנוע הזה יש רגישות בבית התרמוסטט, שעשוי מפלסטיק ויכול להסדק.

זה עלול להוביל לנזילת-מים, התחממות ונזק למנוע (אם לא שמים לב).

מציע שתבדוק אם הוחלף בית התרמוסטט. אם לא, מומלץ שתחליף כפעולה מונעת.

חוץ מזה שצריך לשים לב לזה, אחלה רכב.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...