Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

יש לי תקלה באופל קורסה. יצא לי לטפל פעם בקמק בהרצליה והייתי מאוד מרוצה. אבל המקום מרוחק ממני יחסית ואף פעם לא מסתדר לי להגיע לשם במיוחד.

ראיתי באתר הרשמי של אופל שיש מרכז שירות במעיין שורק, מאוד קרוב אליי. יצא למישהו להתנסות ויכול לתת חוות דעת?

* ברור לי שיש מוסכים נוספים אבל או שהם רחוקים ממני (ראשל״צ) או שהיה לי ניסיון רע איתם.

תודה!

פורסם (נערך)

המוסך המרכזי של לובינסקי דווקא לא רע גם מבחינת מחיר (לעיתים הצעות מחיר שלהם לטיפול שוטף נמוך מהמוסכים המורשים ברשת) והם מקצועיים ממה ששמעתי.

עוד אופציה זה מוסך אור מור ברחובות מורשה יבואן.

עריכה אחרונה על ידי TZR84

פורסם (נערך)
לפני כשעה, wee~man acuna כתב:

המוסכים שציינת לא מתמחים באופל, שזה כאמור סוג הרכב שלי.

לא ציינת איזה שנה ודגם הרכב. יש אופל קורסה עם מכלולים של GM ויש אופל קורסה עם מכלולים של PSA.

בכל מקרה קבוצת לובינסקי קלטה את המותג אופל כבר לפני כמה שנים טובות והמוסכים של היבואן יודעים להתמודד היטב עם הרכב גם מהדור האחרון וגם מדורות ישנים יותר.

למען הסדר, המוסך ששאלת לגביו בשורק הוא המוסך המרכזי של היבואן לובינסקי.

עריכה אחרונה על ידי TZR84
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...