Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי לכולם.

אני עם אישה ושני ילדים. הייתי עם אלטו שמונה שנים ומרוצה מאוד. אמינה ובשבילי מספיקה בהחלט. כעת הזדקנה ולצערי צריך להחליף. 

מתלבט ואשמח לעזרתכם.

מחפש אוטו בקטגוריית הקטנות. חסכוני. לא צריך הרבה כוח. זול. נוסע בערך עשר אלף בשנה. לא עובר את המאה קמש. חשוב לי מאוד האמינות. כי לא רוצה להיתקע בשוליים עם אישה ושתי ילדים. התקציב סביבות השישים אלף. מתלבט בין מיצובישי לסוויפט לפיקנטו או דברים אחרים. פתוח להצעות אשמח לשמוע חוות דעתכם וחכמת ההמונים. אציין כי מוכרח גיר אוטומטי בשביל בת הזוג. 

מה אומרים רבותיי?

פורסם

מיצובישי ספייס סטאר... אמינות שיא

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

הספייס טובה בכול תחום מהאלטו ותהיה יחסית חדשה לתקציב לעומת הפיקנטו.

עוד אופציה יונדאי i10 עם מנוע 1.2, שקטה יותר אך פחות חסכונית ופחות מרווחת מעט מאחור.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, לא מפונק בכלל כתב:

הייתי עם אלטו שמונה שנים ומרוצה מאוד

האלטו סוסת עבודה פשוטה, מינימליסטית, מגרגרת, אמינה, שלא נותנת הרבה אבל גם לא דורשת הרבה.

ממש רכב מוצלח למי שבאמת צריך מעט, רק 4 גלגלים ומנוע.

תמיד איכשהוא הזכירה לי את הדייהטסו שרייד של פעם (שגם נורא אהבתי), סובארו ג'אסטי וקיה פרייד.

כל כך חבל שהפסיקו לייבא את הסלריו המודרנית יותר, דווקא ממש אהבתי את הסגנון של הרכבים הזה - קטן ומינימליסטי...

כבר אין יותר קטנות-קטנטנות כאלו יותר - סוזוקי אלטו, סוזוקי סלריו, פיג'ו 108 (ואחיותיה סיטרואן C1 וטויוטה אייגו), פולקסווגן UP (ואחיותיה סקודה MI וכו')...

שוק שלם של מיני קטנטנות פשוט נמחק.

מדכא ממש.

עריכה אחרונה על ידי DAHUJI
פורסם

למשפחה עם שני ילדים הייתי קונה הונדה ג'אז בנזין ברמת אבזור קומפורט או אלגנס,  הכי חדשה ועם קילומטראז' הכי נמוך שנכנס לתקציב.

רכב אמין מאוד, חסכוני,  מרווח בפנים וקטן מבחוץ.

בגאז' בגודל סביר.

זה לא רכב חזק, אבל במקרה הספציפי גם לא ביקשו שיהיה חזק.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אתה באמת מוכן לסכן את שני הילדים שלך ברכב עם 0 בטיחות כמו אלטו ומיצובישי ספייס סטאר???  זה רכבים שהם מלכודות מוות

תנסה לקנות משהו קצת יותר רציני יותר בטיחותי כמו סיאט איביזה או סקודה פאביה

• רעיון טוב! 2
פורסם
לפני 4 שעות, לא מפונק בכלל כתב:

תודה על התגובות. האם לא כדאי ללכת על אוטו עם שרשרת ולא עם רצועה. כוונתי לטיימינג. באלטו אהבתי שזה לא רצועה אלא שרשרת. מבחינת תחזוקה כמובן

בספייס סטאר יש שרשרת ולא רצועה.

לפני שעתיים, חגאי א כתב:

אתה באמת מוכן לסכן את שני הילדים שלך ברכב עם 0 בטיחות כמו אלטו ומיצובישי ספייס סטאר???  זה רכבים שהם מלכודות מוות

תנסה לקנות משהו קצת יותר רציני יותר בטיחותי כמו סיאט איביזה או סקודה פאביה

הגרמניות אכן בטוחוך יותר וטובות יותר, מצד שני יהיו בערך 3-4 שנים ישנות יותר ופחות אמינות, זה בערך הזמן שמכטרוניק יכול להתקלקל או מצמדים בקרוב. וכול אחר הוצאה של כמה אלפים טובים. לכן קצת בעייתי בדרישה העיקרית אמינות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 6 שעות, לא מפונק בכלל כתב:

תודה על התגובות. האם לא כדאי ללכת על אוטו עם שרשרת ולא עם רצועה. כוונתי לטיימינג. באלטו אהבתי שזה לא רצועה אלא שרשרת. מבחינת תחזוקה כמובן

חפש יונדאי i20 1.4.

במנוע 1.4 יש שרשרת טיימינג.

אני מחזיק באחת כזו 2015 כבר 8.5 שנים, הרכב אמין מאוד ומגיע למוסך פעם בשנה לטיפול שנתי.

• מעניין 1
פורסם

מסכים לגבי סיכון לבטיחות.

במחיר הזה ,אפשר גם טויוטה יאריס עם מנוע בנזין (לא היברידי). 

לעומת הג'אז - פחות מרווח ומושב נהג פחות נוח בנסיעות ארוכות.

אבל מרווח בפני עצמו, יש שפע של היצע, ואפשר למצוא במחיר יותר טוב.

להבנתי, גם מחיר הטיפולים פחות יקר.

מה שכן, לבדוק עלויות ביטוח מאחר והרכב נחשב לגניב.

ראיתי למשל  יאריס משנת 2017 שנכנס.

בנוי יותר מסיבי וגם שם שמים דגש על בטיחות פסיבית.

יש לו גם מערכות בטיחות מתקדמות יותר לשנים אלו (יחסית לרכבים אחרים באותן שנים).

יש לה גם שרשרת-תזמון.

בהצלחה

• מעניין 1
פורסם

אתה עם שני ילדים ומחזיק רכב הרבה שנים.

ואתה יודע, לילדים יש תכונה שהם גדלים.

לאור המאפיינים שאתה מציין, ואם אין דרישה ספציפית לרכב קטן בגלל קשיי תנועה וחניה בעיר הייתי נוטה להמליץ לעבור לגזרת המשפחתיות (או, לפחות, משפחתיות קטנות, שהן סופרמיני מאורכות). 

בנוסף - עניין הבטיחות שהוזכר כבר בשרשור.

פות"ש, כמה אתה נוסע בשנה, באיזה תנאים (עירוני, בינעירוני, מישורי, הררי) וכמה מטען אתה מריך להוביל?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בתקציב שלך יכולה גם להיכנס הסוזוקי בלנו (הדור שהתחיל ב-2016). מזכירה מאוד את האלטו, גם מורכבת בהודו במפעל מרוטי. יותר מתאים למשפחה

Suzuki Alto GLX 1.0 2011 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...