Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתה. נמכרה מזמן. הייתה נפלאה כשהכל פעל....

לפני 3 שעות, itaysamurai כתב:

את הניסאן אני לא מכיר אבל כמעט כל מה שאני קורא הוא בהקשר שלילי, בעיקר בעניין תיבת ההילוכים.

גם רובוטית?

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

• אחראי פורום
פורסם

היתה רציפה בעייתית והיתה אוטומטית קונבנציונלית. חושב שבמודל שאתה מדבר זה אוטו' שאולי לא בעייתית כמו הרציפה אבל בכל מקרה היו ביקורות קשוחות על הדגם בכלל.

• אהבתי 1

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם (נערך)

הגיר הרובוטי בפיאט... לא העיפרון הכי חד בקלמר. האמינות בעייתית, עלויות התחזוקה גבוהות.

קח גם בחשבון שמנגנון הגג בפיאט עם נטיה לקליפסים מפלסטיק להישבר המנגנון מורכב ויקר לתיקון.

בקיצור אם פיאט, אז חדשה יותר ידנית, אחרת אתה יכול להיכנס להרפתקה כלכלית.

המנוע אמין. שלי עם כמעט 100 אלף ק"מ. המנוע מרגיש כמו חדש, אפס אכילת שמן או נוזל קירור ויבש כמו סהרה. אבל הוא קצת מרגיש חלש... מצד שני אני אף פעם לא ממהר, בטח לא עם הגג פתוח

עריכה אחרונה על ידי סולל הדרך
  • אהבתי 2
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אם כן, התלבטות נוספת:

אבארט 2011 ידנית 1.4

יש הערות לדגם?

ומה סדר גודל של תיקון / החלפת גגון בד?

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

אבארט זה עולם אחר. הוא הרבה פחות כדיילי, עלויות האחזקה שונות, ביטוח גם... אלו לא רכבים שעברו חיים קלים אלא אם תמצא אקסמפלר מיוחד והמחיר יהיה בהתאם.

לגבי עלויות הגג, אין לי מושג, באוטותליה מתקנים לא מעט גגות כאלו. מנחש שחמש יהיה מספר אפשרי. ההמלצות כפי שלמדתי הן:

לא לנסוע עם גג פתוח במחציתו (עד קו הספויילר) אז הגג הופך למפרש ונוצר לחץ על המובילים, לא להחנות בשמש שהורגת את הפלסטיקים של המובילים. לנקות ולגרז ( עם גריז מיוחד שמתאים פלסטיק) את התעלות. לא לתפעל את הגג בנסיעה ואחרון חביב... להפעיל את הגג רק כשהמנוע פועל. מניח שרוב האנשים פחות מקפידים.

אני חושש שגם בגלל קו החלונות וגם בגלל התקציב שלך, זו תהיה פשרה עבורך.

• אהבתי 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

מעניין. אבדוק לגבי הגגון והביטוח.

מה לגבי שאר מכלולי הרכב?

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

מיקרה C+C. זה דור K12. 

יש 30 יחידות בארץ. מודלים 2007-2009.

מנוע 1.6 יחסית אמין ומוצלח כמו שיש בניסן ג'וק. נדמה לי שבשביל להחליף פלגים צריך לפרק סעפת יניקה. תזמן שרשרת. 

גיר אוטומטי 4 הילוכים כנראה כמו בנוט וטידה

הגג עשוי זכוכית. כל מערכת הגג יוצרה על ידי חברת Karmann הגרמנית (מי שזוכר פולקסווגן Karmann-Ghia).

בתמונות המושב האחורי במיקרה C+C נראה ממש מינימלי וקטן יותר משל פיאט 500, כנראה בן אדם מבוגר לא יכול לשבת שם.

לעומת זאת תא מטען גדול ואפילו מאוד גדול כשהגג סגור. 

פיאט 500 1.2 זה רכב חביב, בתקציב שרשמת בהתחלה אפשר לקנות אחת מסוף הייצור של הדור הקודם (זאת אומרת בנזין ולא חשמלי)  יחסית רעננה ולא מודל 2010. 

בדגמים המאוחרים יש לוח שעונים דיגיטלי מגניב ומערכת מולטימדיה (לא מרשמיה מי יודע מה אבל יש משהו).

ברובוטי לא נהגתי, הגיר הידני חביב מאד עם תפעל מצויין ויחסי העברה קצרים, בעיר במקומות פתוחים נוסעים כבר בהילוך 5.

כן בהחלט חסר כוח מנוע אבל זה לא הקטע של האוטו הזה. 

מבחינת אמינות אני נתקלתי בתקלות חשמל קטנות ומעצבנות כמו שתמיד יש בפיאט - מתג דוושת קלאץ', כפתורי Volume בהגה, היד הקודמת החליף מנגנון חלון ומנוע לוקר. 

לטעמי מיקרה נראית מוזר ורחוקה מלהיות רכב יפה בתצורת גג סגור וכן בהחלט נראית נחמד בתצורת גג פתות, הפיאט נראות מצויין בכל מצב. 

• אהבתי 3

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...