Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לסטרימר

winner

פוסטים מומלצים

שלום חברים

אחרי שהורידו את השלטר על ערוצי עידן פלוס הישנים ונשארתי תקוע עם טלויזיה שלא קולטת את החדשים ואף ממיר זמין לרכישה בחנויות, ניסיתי לצפות דרך הסטרימר שמחובר לטלויזיה ובחיבור אלחוטי לרשת והסתבר שכלום לא זז 🥵

אחרי שרישתתי את הדירה והתחברתי לאינטרנט מהיר, מסתבר שצוואר הבקבוק בצפייה בטלויזיה הוא הסטרימר עצמו - יש לי מכשיר בן כמה שנים שלMinix שמריץ win10 והצפייה היא באתרי האינטרנט של הספקים, המעבד שלו חלש בשביל הדפדפנים העדכניים וה-SSD כמעט מלא כך שיש המון תקיעות.

צריך המלצה לסטרימר (יכול להיות גם אנדרואיד TV) שיעמוד בדרישות הבאות:

• צפייה בערוצי הטלויזיה העיקריים - 11,12,13,14 חינוכית וכנסת - אפשר בגלישה או באפליקציה
    צפייה בסרטים מדיסק חיצוני בחיבור USB - תמיכה במכסימום פורמטים
    צפייה בתמונות - כולל בפורמט RAW של ייצרנים שונים
    גלישה באינטרנט
    חיבור רשת קווי
    מחיר סביר - ראיתי סטרימרים ב-200-300 ש"ח לחלקם חיבור אלחוטי בלבד, האם GoTv + שווה משהו ? עומד בדרישות שלי ?
    מעדיף רכישה בארץ ולא להסתבך עם הגבלות ובירוקרטיה של יבוא

תודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

על פי המפרט ברשת באתר היבואן, אמור לענות על הדרישות.

המחיר סביר, התקנה פשוטה ונוחה.
הניסיון שלי מוגבל לחוות דעת אחת של חבר שביקש עזרה. החבר ל freetv והוא מרוצה .

לא זוכר אם youtube  ו spotify היו מותקנים, אבל הוא משתמש בהם די הרבה להאזנה למוסיקה.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הזמנתי למטרת בדיקה את המכשיר הזה:
https://a.aliexpress.com/_olQxD9i 

זה "קצת" חיקוי של השיומי MIBOX.

היתרונות שלו על פני השיומי המוכר הם:

יש לו כניסה פיזית לכבל רשת, 2 כניסות USB, כניסה לכרטיס זיכרון ויציאת AV דרך חיבור אוזניות 3.5ממ.
תכל'ס - זה עובד טוב, מריץ את כל האפליקציות של הטלויזיה ללא בעיה. אנדרואיד 14.

נראה שמדובר במכשיר שמגיע פרוץ וייתכן ואפשר לעשות איתו עוד דברים.

שמתי לב לבאג אחד בזמן הרשמה לחשבון גוגל (אחרי הכנסת כתובת מייל וסיסמא הוא מתחבר אבל חוזר שוב למסך הכתובת מייל).

מעבר לזה אני עדיין בודק את ההתממשקות שלו לטלויזיה ועוד כמה דברים בסיסיים - אז אהיה חכם יותר בעוד כמה ימים.

המחיר שלו סופר אטרקטיבי (קניתי שהמחיר היה באיזור 67-68 ש"ח לדגם היקר ביותר 2GB+16GB+זיהוי קולי).

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 18 דקות, o_prime כתב:

איך אתה מתכוון לצפות בטלוויזיה? השידורים הלינארים באינטרנט רק בתשלום. אוהד 

לערוצים שאני רוצה לראות יש אפליקציות חינמיות ואתרי אינטרנט, כרגע צופה בהם באינטרנט אבל הסטרימר מג'עג'ע ונתקע 🤢

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

11,12,13 יש אפליקציות חינמיות, כל סטרימר יריץ אותן.

בעיקרון כל ערוצי עידן פלוס הם חינמיים , לא צריכה להיות שום מגבלה ואין צורך בתשלום.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עצה שלי:

תוריד את הדרישה לחיבור USB ובמקום זה תריץ על מחשב מקומי (שכנראה משם אתה שולף את הסרטים גם ככה) Plex server. לא תצטרך להתמודד עם שום תמיכה של פורמט (זה יעשה את זה אוטומטית על המחשב) - ועל הדרך זה גם מחפש לך כתוביות , מסמן מה ראית ועד איפה וכו.

זה תומך גם במוסיקה ותמונות.

ואז אתה נשאר עם דרישה לסטרימר טוב שהיא פשוטה משמעותית.

פייר ? האפל טיוי מעולה. לא זול - אבל buy once cry once - וזה טוב בעיקר כי כל החברות בערך מעדכנות תמיד את האפליקציות עבורו קודם.

אם לא -> הייתי בודק fire tv / chromcast with apps או אחד הגדולים. הם זולים מאוד.

• אהבתי 1

If living is for learning

Then dying is forgetting

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שנים הייתי עם xiaomi mi box בסלון, עשה עבודה מצויינת. הריץ את כל האפליקציות, עם vpn, בלי שום שיהוק. גם השלט נח בצורה מפתיעה, יחסית למינימליזם שלו. 

חיסרון אחד הוא שאין דפדפן אינטרנט סביר לדבר הזה, אבל אם זה לא קריטי, ומשתמשים בסטרימר רק בשביל אפליקציות סטרימינג, אז זה מושלם.

לגבי usb ורשת, אז פשוט חיברתי אליו מפצל usb עם כרטיס רשת חיצוני. בעיקרון לא חייבים, אם יש וויפיי סביר ליד הטלויזיה.

• רעיון טוב! 1

יום טוב גם לך

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מבחינת מהירות רשת - 50-100 מגהביט יספיקו מעל ומעבר לכל סטרימינג וידאו שכרגע בשוק.

פייר - אלא אם כן הראוטר ממש רחוק או אשפה -> זה באמת שלא ממש נחוץ בימינו.

If living is for learning

Then dying is forgetting

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ממירים של yes plus פועלים היטב עם WiFi, ומצד שני אם אתה משתמש בכבלי moca המתאמים יכולים לספק WiFi בתשלום חודשי סמלי. פתרון העשוי להיות שימושי במצבים מסויימים.

ובכל זאת, כאשר בונים או משפצים דירה יש יתרון להנחת תשתית רשת ליד הטלוויזיה. אין סיבה לעשות זאת בדירה שבה אין צנרת מתאימה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 13.2.2025 בשעה 14:28, איציק נ. כתב:

הזמנתי למטרת בדיקה את המכשיר הזה:
https://a.aliexpress.com/_olQxD9i 

זה "קצת" חיקוי של השיומי MIBOX.

המסקנה שלי נכון לרגע זה: לא מומלץ.

למרות הפיצ'רים המפתים (וסה"כ הוא מריץ את האפליקציות של הסטרימינג בלי בעיה) - יש לו 2 באגים מעצבנים;

ממה שנתקלתי עד עכשיו זה: לפעמים לא נדלק מהשלט (צריך להוציא מהחשמל ולהחזיר שוב), השלט BT לא חוזר לעבוד אחרי הדלקה וצריך להפעיל אותו מחדש (ניסיתי כמובן הארד ריסט והכל - לא עוזר).

חבל מאוד שעל דברים כאלה בסיסיים נופל מכשיר - אולי יש עוד סיכוי להציל אותו עם איזה גרסה מקוסטמת או משהו, אבל ברור שזה התעסקות ואין לי ניסיון עם התקנה של FIRMWARE בגרסה אחרת על הקיים (מדובר בלוח עם H313 מדגם Q1)

נראה שאין תחליף לשיומי MIBOX למינהם, פשוט מכשיר מוצלח...

באותו עניין - ראיתי שיש סטרימר של transpeed עם שבב H618 שמקבל ביקורות טובות ב-ה-ר-ב-ה (וגם מכר כמויות היסטריות).

נכון שלא מדובר בשבב הכי חדש והכי מהיר, אבל גם ה H313 (שהוא יותר ישן ממנו ויותר איטי ממנו) עדין עושה עבודה טובה בכל מה שקשור להרצה של סטרימיניג-TV ויוטיוב.
אגב גם על ה TANIX (הזכיר אותם @Gavrik בעבר) יש ביקורות טובות אבל הרבה מעידים על REFLASH לגרסה קיימת.
אם למישהו יש את ה transpeed H618 ויכול לספר מניסיונו זה יהיה מצויין.

בהקשר לסטרימרים הנ"ל - תלונה שחוזרת על עצמה בהקשר של סטרימרים כאלה זה שיש בעיה לעבוד עם דיסני\נטפליקס (בשיומי אין את הבעיות האלו).
השאלה אם יש סטרימר נורמלי כמו ה MIBOX שמגיע מהקופסא ועובד כמו שצריך על הגרסה שמסופקת איתו ?

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 14.2.2025 בשעה 12:54, sperial כתב:

ממירים של yes plus פועלים היטב עם WiFi, ומצד שני אם אתה משתמש בכבלי moca המתאמים יכולים לספק WiFi בתשלום חודשי סמלי. פתרון העשוי להיות שימושי במצבים מסויימים.

ובכל זאת, כאשר בונים או משפצים דירה יש יתרון להנחת תשתית רשת ליד הטלוויזיה. אין סיבה לעשות זאת בדירה שבה אין צנרת מתאימה.

מדובר על דירה חדשה עם תשתית מוכנה לתקשורת, השחלתי כבלי רשת וחיברתי לראוטר דרך מתג כך שיש לי 2 נקודות רשת בכל חדר, מעדיף רשת קווית על אלחוטית וכפי שכתבתי, מעדיף לרכוש סטרימר בארץ ולא להזמין מחו"ל. למישהו כאן יש ניסיון עם ה-GoTv Plus ויכול להמליץ או לשלול ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לי בסלון את הדגם הישן יותר, לא הפלוס.

סך הכל עובד בסדר. לא מרגיש הבדל בינו לבין השיומי שבחדר השינה. פעם בכמה שבועות דורש איתחול על ידי ניתוק מהחשמל וחיבור. כמו השיומי.

״צדקתי בעבר, עדיין אני צודק, תמיד אני צודק.״

מ.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...