Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

יש לרכב טסט לשבוע.

האם לאחר פקיעת התוקף, ובלי שהאגרה משולמת, ניתן להעביר בעלות? או שעדיף לי תוך שבוע כבר למכור אוטו?

אם עובר השבוע הזה ונגמר הטסט - אפשר לעשות העברה בדואר/אינטרנט או שחייבים במשרד הרישוי? ניסיתי לחפש המון תשובה באינטרנט, יש תשובות סותרות באתרים שונים.

תודה

עריכה אחרונה על ידי Mr.Longf
פורסם

לפי הידוע לי אתה יכול להעביר בעלות בלי טסט אבל חייב לשלם א האגרה, אז או למכור השבוע או שתשלם את האגרה ולמכור.

פורסם (נערך)
לפני 19 דקות, peck כתב:

לפי הידוע לי אתה יכול להעביר בעלות בלי טסט אבל חייב לשלם א האגרה, אז או למכור השבוע או שתשלם את האגרה ולמכור.

אם עובר השבוע הזה ונגמר הטסט - אפשר לעשות העברה בדואר/אינטרנט או שחייבים במשרד הרישוי? ניסיתי לחפש המון תשובה באינטרנט, יש תשובות סותרות באתרים שונים.

עריכה אחרונה על ידי Mr.Longf
פורסם
לפני 13 דקות, peck כתב:

העברת בעלות אפשר בגוב באיזור האישי, מקוון ולא חייבים להגיע למשרד הרישוי/לדואר

האם אפשר באופן מקוון גם לאחר שנגמר הטסט? או שחייבים במשרד הרישוי?

פורסם

אי אפשר בשניהם, כי אחרי שנגמר הטסט אתה צריך לשלם את האגרה ואז להעביר בעלות (לא משנה איפה). ככה אני מכיר

פורסם

בעבר היה אפשרי עד 3 חודשים כל עוד האגרה משולמת.

הבנתי שהנושא שונה

והיום רק רכב עם טסט ניתן להעביר בעלות

ובאופן אישי.

תעביר את האוטו טסט ותמכור אותו עם טסט לשנה. זה יהיה שווה לך במחיר.

רכב בלי טסט (או טסט לשבוע) יקרעו אותך במחיר 

.

פורסם
בתאריך 14.12.2024 בשעה 23:36, shlomiko כתב:

כיום רכב שבלי טסט לא יכול לעשות העברת בעלות

נכון אלא אם כן מדובר ברכב אספנות, רכב שמוגדר ברישיון בסטטוס אספנות יכול לעשות העברת בעלות אפילו ללא רישוי בתוקף 

פורסם

לי חבר עשה העברת בעלות של הרכב שלו דרך האינטרנט בלי טסט חצי שנה בערך יותר מ3 חודש בוודאות,
מה שכן בלי שהאגרת משולמת אין אפשרות להעביר בעלות.
זה קרה השנה למי שתוהה.

פורסם

אני לפני שבועיים לא הצלחתי לעשות העברת בעלות לרכב שהיה בלי טסט שלוש וחצי חודשים,

אבל לא ניסיתי לשלם את האגרה כי עשיתי טסט מיד עם תשלום האגרה. ואז העברת בעלות.

פורסם

במקרה שלי הוא בהתחלה ניסה להעביר בעלות גם בלי אגרה משולמת והיה רשום שאין אפשרות,
הוא שילם את האגרה וההעברה התאפשרה.

• אהבתי 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...