Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בדיקת סקר מנהלים-2150 שקלים ותדע גילוי מקדים לסרטן\דום לב. שווה ומומלץ.

eladns

פוסטים מומלצים

נשלחתי מטעם העבודה

עין כרם

5 שעות

ים בדיקות, באמת ים

הכל בודקים והכל סרט נע ללא בעיות.

בסיום יושבים עם רופא ברמה סופר גבוהה {אבי ריבקינד מסתובב שם והם מתייעצים איתו}

זה בהדסה עין כרם.

לדעתי, באמת, חובה לכל אדם {איך משרד הבריאות לא ממליץ על זה וממך מעט -עזבו המלחמה עכשיו,לפניי} מעל גיל 30 או לא יודע גם 20 לדעתי לעשות את זה.

יותר מדיי הלוויות הלכתי של דום לב\סרטן,באמת יותר מדיי 

https://www.hadassah-medical.co.il/בדיקות-סקר/

בריאות לכולם!

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איזה מסלול עשית בדיוק? כי אני רואה שיש כמה מסלולים והעלות משום מה אני לא רואה באתר עצמו.

screenshot-www_hadassah-medical_co_il-2024_12_11-20_12_30.thumb.png.1299513af35b836a597b8365b43c3d28.png

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שאלתי את המזכירה שם לגבי העלות הגבוהה ביותר עם הגילוי סרטן אמרה 2150

יש בלי סרטן ב1100.

אין שום הנחות לכללית מושלם וכו', פרטי פרטי פרטי ועובד מדהים בדיוק כמו בפרק ברמזור שהרופא לא נחמד אבל שהוא הופך לפרטי יש נספרסו מוגש.

בדיוק קיבלתי את המידע הרשום, מסתבר שכל מי שבדק אותי הוא פרופסור

image.thumb.png.c16af64c9dff22583ace10396b4358b8.png

BMW E36 M40 year of 1992

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עושה בדיקות תקופתיות לפי המלצות הרופאה שלי ואת רוב הבדיקות ברשימה עשיתי יותר מפעם אחת.

אבל מה שהכי מפתי זה שאתה הידרדרת לעבודה. 

• מצחיק 3

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תמיד עבדתי ולרוב עבדתי כמו סוס ערבות 12 שעות+ ביום,זה שאני מטריל אותכם זה הכי כיף

רק מראה כמה לא בריא להאמין לכל אחד. מבחינת פינדר אני חסיד במאה שערים עם שטריימל בשווי 5000$ וכותנת פסים חצי זהב חצי כסף

BMW E36 M40 year of 1992

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עכשיו יצרת בעיה חדשה. אם לא להאמין לך אז לא להאמין שאתה עובד או לא להאמין שלא עבדת.

הזכרת לי קטע מאיזה סרט של הסבנטיז שאחד הלך לפסיכולוג ואמר לו שאלוהים נגלה אליו ואמר לו אל תאמין בי, אני לא קיים.

• מצחיק 1
  • מעניין 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האם יש תועלת בבדיקות סקר?

גילוי נאות לפני שנים רבות עשיתי בדיקת סקר, הרגשתי הייתה דיי דומה למה שהוצג בכתבה הנ”ל.

מי ששולחים אותו מעבודה וזה ללא עלוות, אולי באמת למה לא, נותנים לך תיקח.

בכללי, גם ככה אני עושה בדיקות דם כל שנה, דם סמוי של שנה, בדיקות עיניים פעמים בשנה כולל oct ועוד אם נדרש. בדיקת סקר שנתית אצל רופא עור. בהתאם להסטוריה משפחתית בדיקות נוספות. גם בדיקת ארגומטריה בקשתי וקבלתי כאשר רציתי להתחיל להתאמן במכון כושר (בסביבןת גיל 50). ואני יכול להמשיך עוד ועוד.

היתרון בבדיקת סקר זה שעושים אותה ביום מרוכז, וללא צורך להגיע למוקדים שונים בימים שונים כפי שמבוצע בקהילה.

ויש חסרון בבדיקות יתר שמצד אחד מכניסים לשאננות כאשר התשובה שהכל תקין, ומצד שני נכנסים ללחץ כאשר יש בדיקות שטיפה יוצאות מהגרף.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...