Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

תגידו אני יכול להתקין חצאית קרבון לרכב לבד? 

בתקנה 380 כתוב שאני יכול כל עוד החלק לא משנה את המידות של הרכב אבל חצאית כן משנה את המידות בכמה סנטימטרים?

אם שוטר יתפוס אותי הוא יכול לקחת את הרכב או רק לתת דו״ח ולדרוש הורדה של החלק? 

תודה רבה 🙏 

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

לא שמעתי על מקרה שרכב קיבל הורדה מהכביש על חצאיות... גם בדרך כלל זה לא כ"כ יוצא מעבר לגבולות הרכב.. אולי סנטימטר וחצי.. אני חושב שבקטע הזה אתה יכול להיות רגוע...

לגבי התקנה לבד.. תצטרך להגביה קצת את הרכב, וכלים בסיסיים.. לא משהו מסובך מידי.. אולי תצטרך להיעזר בעוד זוג ידיים שרק יעזרו לך לכוון בקצה השני של הדלתות את החצאית כמו שצריך...

פורסם

שים לב -

החצאיות רגישות לפגיעות. 

בכל מקרה אם אתה חושב גם על שפה (ליפ) לחזית , תיזהר מאד! ממדרכות, אחת יגרם לך נזק שקשה לתקן ודורש החלפה. 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני 23 דקות, zaf כתב:

שים לב -

החצאיות רגישות לפגיעות. 

בכל מקרה אם אתה חושב גם על שפה (ליפ) לחזית , תיזהר מאד! ממדרכות, אחת יגרם לך נזק שקשה לתקן ודורש החלפה. 

ומי כמוני יודע 😁

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...