Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתאונה בכביש.. רכב x  מול רכב y  יכול להיות ההבדל בין פציעה קשה לבין לצאת עם פציעות קלות אם בכלל. שלא נדבר על האבזור שיכול למנוע תאונות ועוד

• לא הבנתי... 1
פורסם

זה בודאי נכון. אבל זה המצב במידה כזו או אחרת ביחס לכל מי שמחזיק רכב שאינו חדש ובטיחותי ועדכני.

גם הסיוויק 2020 שלי פחות בטיחותית ממרצדס חדשה ב 600,000. אז אתה אומר להחליף?

אין ספק שעדיפה קורולה 2024. אבל זה אדם עם רכב זול שכל שדרוג דורש הלוואה.

הנסועה אינה גבוה. זה שיקול.

אגב, אם בטיחות מעל הכל אז תחב"צ זה כנראה האופטימלי

פורסם

באופן תאורטי אתה צודק אבל גם באופן מעשי כריות אוויר, בקרת יציבות (חובה מ 2009), בלימה אוטונומית ועוד לא צעט מערכות בטיחות מצילות חיים נמצאות היום ברכבים "עממיים" גם משומשים ולא צריך לחפש מרצדס ב 600K ש"ח. 

פורסם (נערך)

,היה לי רכב נכנס לשנה ה20 שלו (היה בן 19 בול וחידשתי רישיון רכב לשנה שלמה)

הייתי בטוח 2 טסטים לשנה אבל לא.

אז אני לא יודע למה אומרים בשנה ה20 שלו.

אצלי לא קרה כך

עריכה אחרונה על ידי Guyrguyr
פורסם

הטסטים זה כסף קטן - 100 ש״ח לטסט עצמו ועוד אישור מוסך (בנוסף לאלה ששילמת עד כה על הטסט היחיד).

לאחד הבנים שלי היה רכב דומה (דומני עם 180 אק״מ), מכר אותו באביב האחרון תמורת איזה 7,000 ש״ח, אחרי שהיו לו כל מיני תקלות מוזרות, מכיסוי כלשהו מתחת תא המטען שפשוט נפל, ועד איזה יום שבו קיבל הבהוב של נורת לחץ שמן, המדיד היה יבש. גרר את הרכב למוסך, המוסכניק שאל למה לגרור, יש מספיק שמן לכמה עשרות ק״מ, מילא שמן ובחצי השנה הבאה לא חסרה אף טיפה.

פות״ש, אם אין לך כסף תשאר עם הנבלה, בידיעה שיום אחד, שעלול להיות לא רחוק, היא תגיד ״נמאס לי״. מה שחשוב הוא שתתחיל לחסוך לקראת הרכב הבא, ויפה שעה אחת קודם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...