Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

mg4 בגשם

efraimc

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

איזה בושה. אז הרכב יצא עם צמיג נורמלי, ברידגסטון מניח תוצרת סין, אבל שיוצר באופן מערבי, ואז אחרי שנה ומשהו, הצמיג הלך לפח אחרי עמידה במקום שזה הגיוני  אז היבואן החאפר מתקין זבל סיני גנרי על רכב עם הנעה אחורית ומערכות אלקטרוניות עם סימן שאלה , כנראה מייצור סיני ולא מחברה מערבית מובילה. איזה בושה. איזה בזיון.

למה לא שלחו איזה מישהו עם ערימת בלוקים ומגבהה כדי שישים את כל הרכבים על בלוקים?

הfullrun הזה, זה צמיג נורמלי? נתקלתי בכל מיני xxx סיני עם כיתוב קטן של M+S שזה mudd and snow. הבעיה שהגומי שלהם קשה יותר, השמש לא עושה להם טוב ועם צמיג כזה כמעט עשיתי צלחת ליד איזה כיכר כשהממטרות עבדו בה.

מי שקיבל מישלן - זה הצמיג המקורי? כי נדמה לי שלובינסקי היבואן של מישלן...

עריכה אחרונה על ידי KipodYam
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

אם זה באמת המצב ושמו לו צמיגים סוג ז' לפני מסירת הרכב זה תעודת עניות ליבואן.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 5 דקות, SlowRide כתב:

זה בדיוק המצב.. ומי שנמצא בקבוצות השונות של הרכב בארץ מכיר ויודע את זה.. ומי שקיבל צמיג Continental מקורי כמוני פגום ומתלונן, רוצים להתקין לו סיני עלום שם כברירת מחדל. זה דרש ויכוחים של חודש לקבל מהם אישור למשהו שאינו סיני. בכללי כל ההתנהלות שלהם בזיונית.

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם
בתאריך 24.11.2024 בשעה 12:19, SlowRide כתב:

קניתי מכונית סיטרואן חדשה 0 ק״מ מלובינסקי. הדברים שהיוו תעודת עניות:
רמת חובבנות מינוס (באולם התצוגה הראשי בת״א -- אף אחד לא ידע מה מירווח השירות של הרכב (ששונה לעתים בארץ מאשר בחו״ל והאחריות תלויה בו)), אי הכרות של אנשי המכירות ושל מי שמסר אותו בהרבה פריטי תיפעול), השקרים ששיקרו לי (רציתי מע׳ מצלמת רוורס, אמרו לי שמתקינים מקורית. כשהיא נראתה שונה מזו בספר הבעלים, טענו ״ספר הבעלים לא מעודכן״; בסוף הסתבר אחרי שנה שהמערכת עשתה קצת בעיות זו בכלל מערכת מקומית של קוברה. ביקשתי חיישני רוורס, שהותקנו ללא צג מרחק. טענו ש״ככה מגיע הדגם הזה״. כשבמקרה פתחו את הדאשבורד להתקנה אחרת אחרי 6 שנים, הסתבר שהמתקין פשוט דחף את הצג מאחורי פאנל הפיוזים). כשפניתי אליהם לגבי מיכל דלק שהתקלקל (תחכנון גרוע ומחלה ידועה של הדגם), לבדוק את האפשרות של תיקון רצון-טוב מחוץ לאחריות, לא טרחו לענות. גם לתלונה עלדביית סכום מופרז לדיאגנוסטיקה ע״י מוסך מורשה לא טרחו לענות.

יהיה לי קשה מאד לתת ללובינסקי פרס ולקנות מהם רכב חדש. לא היו לי אף אחד מהבעיות האלה מהרכב החדש הקודם שקניתי (מצ׳מפיון, שגם להם אין שם טוב, אבל לא היתה אף אחת מהבעיות האלה, ולהיפך -- החליפו לי מצבר על חשבונם ביום האחרון של האחריות כשחשבתי שכבר אין אחריות -- ועדיין הוסיפו עוד 6 חודשי אחריות לאחר ההחלפה).

בתאריך 24.11.2024 בשעה 12:25, dalet11 כתב:

זה בדיוק המצב.. ומי שנמצא בקבוצות השונות של הרכב בארץ מכיר ויודע את זה.. ומי שקיבל צמיג Continental מקורי כמוני פגום ומתלונן, רוצים להתקין לו סיני עלום שם כברירת מחדל. זה דרש ויכוחים של חודש לקבל מהם אישור למשהו שאינו סיני. בכללי כל ההתנהלות שלהם בזיונית.

הם גם לא עושים שום מאמץ לייבא ארצה את מיגוון הדגמים החשמליים של פיז׳ו-סיטרואן, בניגוד למדיניות הגלובלית של היצרן. אנשי המכירות אפילו לא שמעו עליהם. מספר הדגמים החשמליים של PSA שהם מייבאים הצטמצם, לא גדל, בשלוש שנים האחרונות.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...