Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טופס בדיקת מיגון

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

קניתי אוטו של שנת 2022

דיברתי עם הסוכנת ביטוח שלי וביקשתי שהיא תעשה לי ביטוח מקיף

יום אחרי היא אומרת לי שאני צריך לעשות טופס בדיקת מיגון

לשים איתרואן או כל חברה אחרת, לשלם על התקנה ואז לשלם כל חודש לחברה המתקינה.

האם זוהי חובה לעשות את זה? במידה ולא אעשה אני לא מכוסה מצד חברת הביטוח?

פורסם

תלוי בתנאי הפוליסה. מדובר בכיסוי נגד גניבה, שמותנה בקיום מיגון. אתה יכול לבקשבהצעת מחיר לביטוח בלי האיתוראן ולחשב בכמה היא נייקרת את הביטוח, אחרי שאתה מקזז את מחיר התקנת האיתוראן ודמי השימוש החודשיים

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 3 שעות, Teper כתב:

האם זוהי חובה לעשות את זה?

זו לא חובה. תעשה סקר בין חברות ביטוח שונות ותראה מה מציעים.

אני באופן אישי מעדיף לשלם קצת יותר לביטוח מאשר להתחייב לאיתוראן. ככה גם נמנע מהתקנות מיותרות.
איזה רכב זה?

פורסם

איזה רכב מדובר ?

יש רכבים גניבים יותר כמו טויוטה קורולה, יונדאי איוניק החשמלית 5+6, מאזדה 3 ,כמה מכוניות מקבוצת פולקסווגן ולפי מה שהבנתי בזמן האחרון גם רכבי byd שגרמו לאחרונה לחברות הביטוח להרים את הרף כחלק ממנגנון ניהול סיכונים שלהם.

אתה יכול לנסות לחפש הצעה מחברה אחרת, אולי חברות אחרות לא יעמידו את אותן דרישות, יתכן גם שבלי הדרישות הנ"ל ההצעה תעלה באופן משמעותי, שוב כחלק מניהול סיכונים של חברות הביטוח.

בגדול אם החלטת כן לרכוש את הביטוח הזה, ולא עמדת בתנאים שדרשו מחברת הביטוח, במידה והרכב יגנב הם יתנערו ממך כיוון שלא עמדת בתנאים של הפוליסה עליה חתמת.

חבל שלא בדקת את הנושא לפני שרכשת את הרכב, לפני הקניה האחרונה שלי רציתי סקודה אוקטביה, קיבלתי הצעת מחיר לביטוח של קרוב ל11000 שקל בשנה וויתרתי על הקניה.

פורסם
בתאריך 25.9.2024 בשעה 14:53, ArikB כתב:

זו לא חובה. תעשה סקר בין חברות ביטוח שונות ותראה מה מציעים.

אני באופן אישי מעדיף לשלם קצת יותר לביטוח מאשר להתחייב לאיתוראן. ככה גם נמנע מהתקנות מיותרות.
איזה רכב זה?

יונדאי וניו 2022 

בתאריך 26.9.2024 בשעה 09:59, Roycohen1979 כתב:

איזה רכב מדובר ?

יש רכבים גניבים יותר כמו טויוטה קורולה, יונדאי איוניק החשמלית 5+6, מאזדה 3 ,כמה מכוניות מקבוצת פולקסווגן ולפי מה שהבנתי בזמן האחרון גם רכבי byd שגרמו לאחרונה לחברות הביטוח להרים את הרף כחלק ממנגנון ניהול סיכונים שלהם.

אתה יכול לנסות לחפש הצעה מחברה אחרת, אולי חברות אחרות לא יעמידו את אותן דרישות, יתכן גם שבלי הדרישות הנ"ל ההצעה תעלה באופן משמעותי, שוב כחלק מניהול סיכונים של חברות הביטוח.

בגדול אם החלטת כן לרכוש את הביטוח הזה, ולא עמדת בתנאים שדרשו מחברת הביטוח, במידה והרכב יגנב הם יתנערו ממך כיוון שלא עמדת בתנאים של הפוליסה עליה חתמת.

חבל שלא בדקת את הנושא לפני שרכשת את הרכב, לפני הקניה האחרונה שלי רציתי סקודה אוקטביה, קיבלתי הצעת מחיר לביטוח של קרוב ל11000 שקל בשנה וויתרתי על הקניה.

מדובר על יונדאי וניו 2022

פורסם

אני לא זוכר שנתקלתי ביונדאי וניו ברשימת הרכבים הגניבים שפורסמה לפני כמה חודשים, שווה לך לעשות סקר שוק ולבדוק בחברות ביטוח אחרות אולי הדרישות יהיו שונות

• רעיון טוב! 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...