Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

בור לחלוטין בנושא הזה

מעוניין להתקין מצלמות לחניה (2 מצלמות) + 1 ללובי

נעזור את הנושא המשפטי בצד, שם אני מסודר

מבחינה פרקטית וטכנולוגית, הלכתי לאיבוד בין שלל המושגים והטכנולוגיות. DVR NVR וכו' וכד'

אני מחפש את הקונפיגורציה הפשוטה ביותר שתיתן את המענה הבסיסי למצלמות איכותיות ביום ובלילה, ששומרות את הדאטה לפחות כמה ימים אחורה, וניתן לגשת אליהן מטלפון או מחשב בקלות גם למאותגרים טכנולוגית (מי שיטפל בזה מהוועד לא ידע לתפעל מערכת מורכבת)

לעזרתכם אודה 

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

בעיקרון היום עדיף להשתמש בNVR שכולל גם POE בפנים(שזה מערכת הקלטה שיש לה אופציה להעביר חשמל על גבי כבל רשת) ואז אתה תצטרך למתוח לכל מצלמה שתחבר רק כבל רשת 1 שיספק אינטרנט וגם חשמל, במקום לפרוס כבל חשמל במיוחד.

יש המון דגשים שחייב להכיר כמו לדוגמא כמה מגה פיקסל אתה צריך לכל מצלמה (יותר מגה פיקסל יותר יקר), מה המרחק צילום שאתה רוצה וכ'ו.

בנוסף יש עוד דגש חשוב על אבטחת מידע במקרה שאתה מחבר את המצלמות לראוטר הפרטי שלך בבית ולא לקו שעשית במיוחד למצלמות, במקרה שתבחר NVR אז כדי לגשת למצלמות מרחוק אתה יכול לפתוח פורטים בראוטר(שזה מאוד מסוכן), או להשתמש לדוגמא בOpenVpn שזה הרבה יותר בטוח, אבל אם נגיד אתה עושה קו אינטרנט במיוחד למצלמות בלבד ואתה לא תחבר שום מכשירים נוספים לראוטר, אז הייתי הולך על הפתיחת פורטים כי זה הכי נוח.

כמובן שיש עוד פרטים נוספים שחייב לוודא שיהיה לך, כמו אייפי קבוע וכ'ו.

אם הוועד לא יוכל להתעסק עם זה(כי זה גם לשנות הגדרות בראוטר וכ'ו) אז אני ממליץ לכם בחום להביא בעל מקצוע שידאג לכם להכל ושיסביר לכם את כל מה שצריך.

• אהבתי 1
פורסם

הייתי במצב דומה לשלך.

בסוף הבנתי שעדיף לשכנע אותם להביא בעל מקצוע.

יעלה עוד כמה שקלים לכל דייר

אבל לא יהיו לי חפירות בראש (מה טוב. למה זה מצלם ככה. או למה יקר/זול)

כנסנו ישיבת דיירים.

הסברתי את הרציונאל

היו כאלה שהתנגדו. הרוב הצביע בעד.

אחרי שבוע כבר הגיע בעל מקצוע

אם אני לא טועה עלה סביב 5-6אלף  ל6 מצלמות כולל הכל.

כולל ארון תקשורת. סלילת קווים. הארד דיסק לשמירה לשבועיים. אפליקציה להתחבר .

מצלמות של חברת provision (לפחות כך האפליקציה נקראת)

• אהבתי 1

.

פורסם (נערך)
לפני 20 שעות, avargel כתב:

אני מחפש את הקונפיגורציה הפשוטה ביותר שתיתן את המענה הבסיסי למצלמות איכותיות ביום ובלילה, ששומרות את הדאטה לפחות כמה ימים אחורה, וניתן לגשת אליהן מטלפון או מחשב בקלות גם למאותגרים טכנולוגית (מי שיטפל בזה מהוועד לא ידע לתפעל מערכת מורכבת)

בגדול חבילה כזו https://www.amazon.com/REOLINK-Detection-Recording-RLK8-510B4-Black/dp/B094XVH5SR/ref=sr_1_15?crid=BUJQNTHM9SJD&dib=eyJ2IjoiMSJ9.XiqaKMRu2TI8zTmIq_LNlxEhoGmIhflMdZJPoI6AEGbro6NjDnZdc3f-vGM6gVhsynCjqNreZPl8HcJl2_Ym1zU41Nj28AYdlf1fHIv_Yg-FK3pGYSlFMMwAlxSc8rFnGcIrGAADAzuvlO6kKEgceAza3XGCuDt7nMjfgnUFmyg2UlAjHMdudBxrCnsRlQiAmarNXxLGe4YgLTpCPsxel_e4nQtni5TOtvgEw36YW4M.eKB_ORGcqituPBXQxSLmvdVwcInrETtDNexGRGB_PnI&dib_tag=se&keywords=security%2Bcamera%2Bsystem&qid=1727102487&sprefix=Securi%2Caps%2C870&sr=8-15&th=1 

אמורה לתת מענה פשוט.

בעלות של כ-2,000₪ (כולל כבילה קצרה) תקבל NVR (׳מקליט׳) עם PoE למצלמות (קרי, הן הזנת חשמל מכבל התקשורת) ורזולוציה סבירה מיצרן מוכר (לא הטופ שבטופ).

אם יש הנדימן בסביבה וארונית הניתנת לנעילה עם נקודת חשמל - אתה בחצי דרך לשם.

ההנדימן נדרש ע״מ להעביר כבילה, לקבע את המצלמות למקומן במיקום שיתן כיסוי כנדרש וכו׳.

הגדרת המערכת דורש מעט מאד - רצוי מסך מחשב עם כניסת HDMI (ניתן גם בלי באמצעות חיבור למחשב), מקלדת ועכבר - כולם להגדרה הראשונית.

כמובן שבאם יש יכולת כלכלית לממן, עדיף להזמין בעל מקצוע שיספק פתרון מלא כולל ציוד  והתקנה אבל באמת שהשד אינו נורא 😎

בסופו של יום אתה אמור לקבל גישה מרחוק (כולל מסמרטפון) כל עוד קיים חיבור אינטרנטי לקופסה, מבלי לפתוח פורטים וכו׳

עריכה אחרונה על ידי waterman
  • אהבתי 1
   לפני המון זמן,  avargel כתב:

חברים, הבא שעונה לו חוטף כאפה. אני לא צוחק.

פורסם

ואז מגיעה המשטרה, מפרקת את כל מה שקורה שם כי יש לה צו מבית משפט על איזה שכ ןשהם מנסים למצוא ראיות כנגדו, ואתה מוצא את עצמך בלי מערכת כמה חודשים.

וכשהם מחליטים להחזיר את זה, לך תבין איך מחברים את זה בחזרה.

וכמובן שבזמן שהמערכת לא מקליטה אז מישהו זורק לי זבל בכניסה לבית, גונבים רכבים מהחניון, מנסים לפרוץ לי, ועוד ועוד.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

הצורך התעורר בעקבות אדם שהטריד / ביצע מעשה מגונה בילדה בת 10 ביום שישי האחרון

הצלחנו לאתר אותו באמצעות מצלמות באזור, אבל האירוע עצמו לא תועד לצערי הרב

המשטרה דווקא הגיעה לבעלים של המצלמות הנ"ל והורידה את הדאטה אליה לדיסק קשיח, בלי לפרק שום דבר

• מבאס 2
ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

כנראה שהמשטרה אצלנו לא כזאת מפותחת 😕

השביתו מצלמות של ארבעה בניינים, ותוך כדי גנבו 2 רכבים מהחניון וזה עלה כסף לא מבוטל להחזיר את הכל לפעילות אחר כך.

מה שכן, מצאו שהשכן מכר סמים בחניון.

לא יצאתי נגד הצורך במצלמות, פשוט עד עכשיו כל הפשעים פה קרו כשאלו היו מנוטרלות :( 

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם
לפני 7 שעות, avizaz כתב:

כנראה שהמשטרה אצלנו לא כזאת מפותחת 😕

השביתו מצלמות של ארבעה בניינים, ותוך כדי גנבו 2 רכבים מהחניון וזה עלה כסף לא מבוטל להחזיר את הכל לפעילות אחר כך.

מה שכן, מצאו שהשכן מכר סמים בחניון.

לא יצאתי נגד הצורך במצלמות, פשוט עד עכשיו כל הפשעים פה קרו כשאלו היו מנוטרלות :( 

נדפקתם מכל הכיוונים.

גם גנבו לכם רכבים, גם הייתם צריכים להשקיע במצלמות וגם עצרו לכם את הדילר.

בכל מקרה התקנת מצלמות בבניין הייתי משאיר לבעל מקצוע. אתה לא רוצה להיות זה שיבואו אליו בטענות על כל דבר ושיצטרך לטפל לבד בהכל.

• מצחיק 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...