Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7698 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי 2 מגברים 801X של רוקפורד ו 1200D של לאנזר

חיווט 4G עם פיוז 60 אמפר

לא מצאתי פיוז יותר גדול , למרות שהכבל יכול להעביר עד 125

מה הפיוז המומלץ ??

האם כדאי להחליף פיוז ??

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

כל עוד הפיוז לא נשרף, אין סיבה אמיתית להחליפו.

במידה והפיוז אכן נשרף, או שאינך רוצה לקחת סיכון ... לא תהייה לך הרבה ברירה .. להביא אחד גדול יותר.

(אני מנחש ש100 אמפר יעשה את העבודה).

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אם עד עכשיו לא נשרף לך הפיוז, סימן שהאלטרנטור שלך לא יכול להוציא גם יותר מ 60 אמפר, ובטוח שאתה לא יכול לנצל את כל המגברים אצלך, כי הם דורשים ממש הרבה אמפר... כדי להגיע למקסימום, אתה לא צריך לחשוב על החלפת פיוז, אלא על החלפת אלטרנטור לאיזה 200 אמפר, ואז להחליף לפיוז ANL משהו 200 אמפר... (אני מחכה לתגובות שיתחילו לקטול אותי פה על איזה טעות או שניים... :))

SPL @ 136.6DB!

with KICKER KX600.1 and KICKER 10" L7 @ ported 40hz box!

פורסם

אלון, אם אתה חושב\יודע שאתה טועה, אז למה להגיב מלכתחילה ?

אתה ממליץ לבחור להחליף לאלטרנטור עם 200 אמפר ?! אתה מוכן להגיד לי מה הידע שלך בתחום שאתה נותן המלצות שכאלה,

אתה בכלל יודע מה עלות ההוצאה ? האם זה בכלל אפשרי להתאים לרכבו אלטרנטור שכזה ?

אשמח אם תסביר מהיכן הידע שלך שאתה נותן המלצות שכאלו.

בכל אופן, הפיוז לא נשרף בדיוק בנקודה של 60 אמפר, יכול מאוד להיות שהאלטרנטור שלו גם נותן פיקים של 80-90, זאת אומרת שהוא מספק בצורה לא רעה את ההגברות שלו, אז אין סיבה אמיתית לשלוח אותו להחליף אלטרנטור בוודאי אם אין לך את הידע הדרוש להמלצה.. (ניחוש, אשמח אם תתקן אותי בנוגע לידע שלך בנושא)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אם הפיוז נשרף תחבר 2 במקביל זה ייתן תוצאה של פיוז שהוא 120 אמפר.

בקשר ליכולת של האלטרנטור שלך לספק את המגברים,תלוי מה מחובר עליהם,כלומר כמה הדרייברים אצלך צורכים.

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

• תוכן חדש...