Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברה,

אני מחפש להשתדרג ברכב, יש לי שברולט ספארק 2011, מה שאני מחפש ברכב החדש זה אבזור יותר טוב(יותר נוחות ברכב), רכב יותר גדול ומרווח, יותר כוח לרכב, ולשמור על צריכת דלק נמוכה(הבנתי מההשוואות שצריכת דלק נמוכה זה אומר שצריך רכב עם טורבו).

אני יושב הרבה על יד 2 ומחפש רכבים, אני רואה שיש הבדל מחירים רציני בין חברות הונדה, טויוטה, סיאט, סקודה לעומת שברולט,פורד ופיג׳ו(ההבדל בין החברות במחיר הוא ביד 2 כמובן חדשים מהחברה כולם יקרים)

השאלה האם זה צריך להרתיע אותי? אני מתכוון לעשות יישור קו אחרי הקנייה וגם להתשדל להיות דקדקן בטיפולים השוטפים(הרוב בשאיפה לעשות לבד כמה שניתן לפי הניסיון שלי) לפי ספר רכב ולבדוק מחלות נפוצות של הרכב ולטפל מבעוד מועד.

שמעתי הרבה דברים כמו לא להתקרב לצרפתיות ועוד כל מיני דברים(ללא ביסוס פשוט דברים שנזרקו לאוויר)… מה שכן ראיתי שהיפניות מבחינה סטטיסטית יותר אמינות.

ראיתי דגמים של רכבים באיזור ה2016 והדגמים שתאמו למה שחיפשתי ובלטו במחיר(כלפי מטה) זה הפורד פוקוס, שברולט קרוז ופיג׳ו 308 שהפיגו הכי בלטה לי.

אשמח לשמוע למה לא לקנות אותם כדי להבין חסרונות בעיקר

פורסם (נערך)

מה התקציב?

מחפש רק אוטומטי או שגם ידני בסדר?

לפיג'ו עם מנוע 1.2 יש בעיה סדרתית במנועים.

אם ידני אופציה, רנו קליאו 0.9 יכול להתאים. רכב  נוח, חסכוני ודי זריז. 

גם איביזה ידנית יכולה להיות מעולה.

לדגמים אוטומטיים הגיר לא כל כך אמין.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)
לפני כשעה, vladclar כתב:

מה התקציב?

מחפש רק אוטומטי או שגם ידני בסדר?

לפיג'ו עם מנוע 1.2 יש בעיה סדרתית במנועים.

אם ידני אופציה, רנו קליאו 0.9 יכול להתאים. רכב  נוח, חסכוני ודי זריז. 

גם איביזה ידנית יכולה להיות מעולה.

לדגמים אוטומטיים הגיר לא כל כך אמין.

התקציב הוא סביבות 25k-30k יותר לכיוון ה25.

לגבי הגיר מעדיף אוטומט אבל מתעדף את העלויות אחזקה וכמובן מעדיף רכבים עם פחות מחלות ועלויות פוטנציאליות על הכל…

עריכה אחרונה על ידי יוני 1321

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...