Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בסיס מיטה לא נוח

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 3 שעות, ברווז כתב:

קיבל בטן וברח מהמקום. מצד שני, גם שמתי במגירות האלו משקל לא קטן- כך שאני לא סגור על כך שהבעייה הייתה רק באיכות הדיקט.

בוודאות משקל.

בדירה קודמת שלי תכננתי ובניתי את המטבח בעצמי.

במגירות השירות הקטנות שמתי מזוניט והחזיק שנים.

בגדולות העמוקות שבהן מאחסנים שימורים וכדו' דברים כבדים, שמתי סנדביץ' גם בתחתית.

גם בשידת החתלה שעברה הסבה לשידת חומרי וכלי עבודה, החלפתי את כל תחתיות המזוניט בסנדביץ',

וגם היא החזיקה בגבורה שנים רבות, עם המסילות המקוריות שבטח לא תוכננו למשקלים כאלה.

בכל מקרה, לנושא השרשור הזה -

כפי שאמרת קודם, גם קרטון עושה את העבודה ולא קורס, אז דיקט או מזוניט בטוח מספיק חזקים.

פורסם
לפני 20 שעות, hans כתב:

לדתעי העובש במזרון הוא אגדה אורבנית שהמציא מישהו עם הגיינה בעייתית ונטייה לשתות תה במיטה... מניסיון עם בסיסים קשיחים - כלום.

זה לא אגדה אורבנית, אלא בעייה אמיתית. 

שים לב שבמזרונים (קפיצים, פחות מבין בספוג מלא) יש "פקקים" עגולים בכמה מקומות. אלו פתחי אוורור, בדיוק כדי למנוע לכידה של לחות שתורמת ליצירת עובש. 

במזרוני ספוג מלא אני עוד חסר ידע יחסית- מאחר ואני לא מתכנן להשתמש באחד כזה אי פעם, אני לא באמת סקרן לגבי איך הם בנויים ועובדים, ולכן גם לא התעמקתי בזה יותר מדי. 

לפני 17 שעות, BoazB11 כתב:

בוודאות משקל.

אם זה בוודאות רק משקל, אז למה זה קרה גם במגירות עם תכולה קלה? הממ? הא? אה? 

אני מלכלך המון על איכות החומרים של איקאה, כי הם פשוט משתמשים בחומרים באיכות הזולה ביותר שהם יכולים למצוא ברהיטים הזולים שלהם (שזה למעשה מה שקניתי מהם עד היום, האיכותיים יותר יקרים מאד ללא הצדקה). גם הסיבית שלהם היא רמה או 2 מתחת לסיבית שאני מגדיר "בסיסית", ומתעלם מסיבית של איקאה גם לדברים שאני בונה בעצמי כחומר גלם. פשוט דרעק פריך ושביר, רגיש מאד לנוזלים (ולנפיחות), לא שווה את זה. הדיקט שלהם גם הוא זוועתי. או שגם היה דק מדי למטרה הנדרשת, או שגם היה חתוך טיפה קטן מדי כדי למקסם כמות יחידות שיוצאת מפאנל ואז לא יושב טוב בחריצים שלו, או שעוד סיבות שאני לא יכול לחשוב עליהן- מעבר לרמת האיכות שלו, כל זה תרם לתוצאה של "צריך להחליף את כל התחתיות". 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...