Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7673 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם....

אני מחפש מגבר 4 ערוצים למורל דוטק שלי (שרכשתי לא מזמן)....

אז ככה, אני חשבתי עד בערך לעכשיו, שאני אקנה את המגבר מהדיוטי (הג'יי.בי.אל 75.4) - כבר הייתי סגור על זה, אבל לאחר השרשור על זה שהלאנזר נשמע יותר טוב, אני חושב פעמיים.....

חשבתי גם על הרוקפורד P4004 אבל קראתי שכמה אמרו שהוא לא מספיק חזק בשביל הדוטק....

והאחרון שהמליצו לי גם לנסות הוא הנקמיצ'י P1004 ......(מישהו יודע עליו משהו...)?

הקיצר - יצאתי ממש מבולבל ואין לי מושג על מה ללכת.......

לצערי אין אפשרות לחבר את כל המגברים ולשמוע אותם (באף מקום ששאלתי לא מוכנים לחבר ולנתק בשביל שאני אוכל לשמוע...:(

לכן אני יכול ללכת רק על ההמלצות שלכם......

אז אשמח אם תוכלו לכוון אותי על איזה מגבר טוב שיעבוד בצורה טובה עם הדוטק....

(מתנצל על הנדנוד אבל כבר די התייאשתי....)

פורסם

אני בטוח שנוכל לעזור לך יותר אם תתן לנו תקציב מצלצלים (כסף)

face to face with the man who sold the world

פורסם

אני בטוח שלכמה מחברי הפורם יש את הגי בי אל ואת הרוקפורד שאליהם מחובר הדוטק תנסה לאתר אותם ולשומע אצלם איך זה נשמע.

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

פורסם

איפה אתה גר ?

בסאונדר שברחוב ויצמן ברחובות יחברו לך וינתקו איזה מגבר שתרצה, המחירים מצויינים ויש לך 10 תשלומים על איזה מגבר שתרצה

פורסם

אני גר ברחובות ומכיר את סאונדר (מהם קניתי) והם אמרו לי שזה בעיה לחבר ולנתק כל פעם....

דרך אגב - ראיתי שיש לך את ה- rs4 - איך הוא? (הוא בכלל עומד בתקציב)??

פורסם

אני לא יודע מאיפה קיבלת אינפורמציה אבל ישכמה טעויות גדולות בחלק מהדברים שאתה אומר.

אני מתקין מערכות שמע יותר מעשר שנים .

המגבר של רוקפורד 4004 יותר מידיי חזק לדוטק אני אישית שרפתי סט כזה עם רוקפורד 4004.

אתה צריך מגבר יותר עדין ואם אתה רוצה לנצל אותם ולהינות מהם הייתי מציע לך ללכת על מגבר של אלפיין.

פורסם
אני לא יודע מאיפה קיבלת אינפורמציה אבל ישכמה טעויות גדולות בחלק מהדברים שאתה אומר.

המגבר של רוקפורד 4004 יותר מידיי חזק לדוטק אני אישית שרפתי סט כזה עם רוקפורד 4004.

אתה צריך מגבר יותר עדין ואם אתה רוצה לנצל אותם ולהינות מהם הייתי מציע לך ללכת על מגבר של אלפיין.

זה ששרפת את הדוטק עם המגבר הנ"ל לא אומר שהוא חזק מדי בשבילם, יש כמה גורמים שיכולים להביא להתחממות יתר של הסלילים ברמקול מלבד עצמת המגבר, מקרה בודד לא יכול להשליך על כך שזו הסיבה בכל אופן

פורסם

אני אישית חושב שה4004 של רוקפורד לא הגיוני שהוא ישרוף דוטק למרות שכן שמעתי שהדוטק הוא סט מאוד עדין ואם נותנים לו בראש יותר מדי יש מצב כזה...לבנאדם שמחזיק את האתר

D-SOUND וכאילו זה שמוכר שם זה קרה לו-הוא סיפר לי בטלפון ולפי מה שאני זוכר לא עם איזה מגבר חייתי.

אני אישיתי חושב שאתה לא צריך יותר ממגבר עם 75 RMS אבל מגבר טוב...

לי יש את הקאדנס Q4100 לפי דעתי הוא מעולה בשבילך-מגבר פצצה והוא לא עולה הרבה

אם אתה רוצה משו בסביבות ה1500-1600 אתה יכול ללכת על הCADENCE מסדרה Z

גם 75 RMS אבל הרבה יותר חזק.

הייתי ממליץ לך גם על הPLANET AUDIO 50*4 זה גם כן בערך בתקציב - לפי דעתי הוא פחות חזק מהקאדנס אבל הרבה יותר איכותי מבחינת צליל.

הORION למרות שזאת חברת SPL מובהקת יש להם כמה מגברים חמודים

יש להם אחד באיזה 1600 שקל 75RMS*4, לא שמעתי אבל נראה סבבה כזה.

פורסם
אני אישית חושב שה4004 של רוקפורד לא הגיוני שהוא ישרוף דוטק למרות שכן שמעתי שהדוטק הוא סט מאוד עדין ואם נותנים לו בראש יותר מדי יש מצב כזה...לבנאדם שמחזיק את האתר

D-SOUND וכאילו זה שמוכר שם זה קרה לו-הוא סיפר לי בטלפון ולפי מה שאני זוכר לא עם איזה מגבר חייתי.

אני אישיתי חושב שאתה לא צריך יותר ממגבר עם 75 RMS אבל מגבר טוב...

לי יש את הקאדנס Q4100 לפי דעתי הוא מעולה בשבילך-מגבר פצצה והוא לא עולה הרבה

אם אתה רוצה משו בסביבות ה1500-1600 אתה יכול ללכת על הCADENCE מסדרה Z

גם 75 RMS אבל הרבה יותר חזק.

הייתי ממליץ לך גם על הPLANET AUDIO 50*4 זה גם כן בערך בתקציב - לפי דעתי הוא פחות חזק מהקאדנס אבל הרבה יותר איכותי מבחינת צליל.

הORION למרות שזאת חברת SPL מובהקת יש להם כמה מגברים חמודים

יש להם אחד באיזה 1600 שקל 75RMS*4, לא שמעתי אבל נראה סבבה כזה.

אני אישית הייתי לוקח בעירבון מוגבל מישהו עם אתר אינטרנט, שאין לי מושג מה הוא יודע.

חוץ מזה יש את הorion שהוא מעולה לפי ביקורות בחו"ל

יש את מגבר של phase rs4 אבל מחוץ לתקציב שלך.

ותבקש לשמוע שני מגברים בflat אחרי שתרכיב את הקומפוננט של דוטק

חנויות לא נותנות לשמוע מגברים ברכב (אולי מסתירים משהו)

איפה אתה מרכיב הכל?

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם
זה ששרפת את הדוטק עם המגבר הנ"ל לא אומר שהוא חזק מדי בשבילם, יש כמה גורמים שיכולים להביא להתחממות יתר של הסלילים ברמקול מלבד עצמת המגבר, מקרה בודד לא יכול להשליך על כך שזו הסיבה בכל אופן
כל הכבוד עמרי , כל פעם ,אנשים ששרפו x ,שרפו y ,שרפו ושרפו.

מי שמגיע לעיוות ברמקול בגלל gain לא נכון, חיתוך בקרוס אובר של המגבר לא מדוייק,

מגברים זולים שמעוותים ואח"כ שורפים, מתח לא תקין למגבר, או סתם הגביהו מעל הוליום המותר.

מערכת טובה שמגביהים בה וליום סביר (אפילו חזק) לא נשרפת.

פורסם

לפי מה אתה קובע שהוא יותר איכותי מבחינת הצליל, יש לך אוזן ביונית שמצליחה להבחין בהבדלי איכויות בין מגברים, כי לפי מה שידוע לי אוזן אנושית לא יכולה להבחין בכך וכבר דובר על כך רבות, חבל שאתה סתם כותב פה דברים מבלי לדעת על מה שאתה מדבר...

נ.ב

ואני לא מנסה לעקוץ זו דעתי הכנה לגבי הדברים שאתה כותב פה בפורום

פורסם

לrooe7 הבחור גם ככה מתלבט, תהיה ספציפי

גם בplanet-audio יש כמה מגברים שמוציאים 50*4 אני מכיר את אלה עם העיגול הכחול באמצע

(שמעתי שהם לא משהו) יש את הדיגיטליים (יקרים בטירוף)

תראה אם יש לך להשיג סידרה ישנה שלהם tt ראיתי כמה מערכות בחול מאובזרות איתם.

פורסם

חברה, להרגיע קצת פה עם ההמלצות, מה זה המלצה לא לקנות מגבר כי הוא שרף לך את הרמקולים?

וואלה יופי, אני יכול לבוא לך עם המגבר שלי, ולשרוף לך כל סט קומפוננט... זה ממש לא קשור, פשוט צריך לא לשים אותו על המקסימום ווליום, תמיד עדיף מגבר חזק אם אתה יכול, ושל חברה טובה, תמיד כדאי שיהיה לך את הכי טוב, מאיפה הבאת את זה שדווקא מגבר של אלפיין יתאים לו...?

אז תראו מה אתם כותבים... כי הפורום פה מתחיל קצת להידרדר...

SPL @ 136.6DB!

with KICKER KX600.1 and KICKER 10" L7 @ ported 40hz box!

פורסם

יניב, כניראה צריך לעשות כיוונון עדין יותר.

אין זה אומר שצריך מגבר עדין יותר.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• תוכן חדש...