Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

העברתי את הרכב (E350 מ 08 עם הנעה אחורית) טסט אתמול, ונכשלתי על גלגל שחוק. לא מפתיע כי מדובר ב 4 Michelin Pilot Sport בן כמעט 3, השחיקה לא מפריעה בקיץ ובכל מקרה הוא היה אמור להיות מוחלף לפני החורף. כרגע יש לי 3 צמיגי Michelin Pilot Sport 5 XL בני כשנה-שנתיים במצב מצוין.

חיפשתי Michelin Pilot Sport 5 XL אבל בכל מקום אומרים לי שהוא לא קיים במלאי יותר, מכוון שאני צריך להחליף בשבוע הקרוב כדי להשלים את הטסט אז אני לא יכול להרשות לעצמי לחכות שייבאו את ה 5 שוב אז חפשתי את מה שהכי קרוב אילו וזה ה Primacy 4. אני לא ממש מתלהב מהם, בכביש מע"צ רגיל ה 5 מחליקים לפעמים בזינוק וממה שקראתי (Michelin Pilot Sport 5 has a better rating of 97% compared to 82% of the Michelin Primacy 4.) הם לא ספורטיביים ודביקים כמו ה 5 אבל אין לי הרבה ברירה.🥴

הוזמן זוג והשאלה היא בכותרת, האם עדיף להשאיר מאחורה את ה 5 הקיימים (ישנים יותר ודביקים יותר) או להרכיב את הזוג החדש של ה 4?

פורסם (נערך)

במקרה שלך, הייתי משאיר את הישנים מאחורה.

הם גם יותר דביקים ואוחזים בפניות.

וגם תוכל למשוך איתם יותר זמן  מבחינת השחיקה ( מאחורה נשחקים פחות מהר).

כמובן, כל עוד הם במצב תקין.

עריכה אחרונה על ידי vladclar
  • אהבתי 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בהינתן השאלה, הייתי שם את הps5 מאחור ואת החדשים מקדימה.

למרות ש

לפני 44 דקות, vladclar כתב:

וגם תוכל למשוך איתם יותר זמן  מבחינת השחיקה ( מאחורה נשחקים פחות מהר).

לא נכון, מדובר ברכב הנעה אחורית חזק.

השאלה היא למה התפשרת על הpremacy בכלל. הם ממש לא מתאימים לרכב. אם עדיין לא התקנת, תבדוק אם יש מיצרן אחר. למשל Continental SportContact.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם (נערך)

גם ברכב עם הנעה אחורית, עדיין ציר היגוי  נמצא מקדימה, רוב נטל בבלימה ופניות נופל מקדימה.

אם לא לוחצים חזק ביציאה מהמקום, האחוריים לא נשחקים מהר יותר מהקדמים. 

אגב,  עוד סיבה להשאיר את Pilot Sport 5 מאחורה - פרימסי 4 על הציר האחורי ברכב שלך  עלולים להכנס בכל יציאה חזקה מהמקום לפירפורים.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני 21 שעות, amosbmw כתב:

השאלה היא למה התפשרת על הpremacy בכלל. הם ממש לא מתאימים לרכב. אם עדיין לא התקנת, תבדוק אם יש מיצרן אחר. למשל Continental SportContact.

לחץ זמן, אני חייב לגמור את זה מה שיותר מהר כדי לעבור את הטסט אז חיפשתי מישלן דומה וזה מה שהיה הכי קרוב וזה מה שהזמנתי. בדרך כלל אני מחפש את הצמיג הראוי לפני שאני מבצע החלפה (אני מעדיף לנסוע על בייגלה מאשר להתפשר על צמיג פחות איכותי) אבל כאן פשוט לא ניתן להשיג אותו.

ה Continental SportContact7 הוא באמת באותה רמה של המישלן הקיימים אבל לא מופיע במידה שאני זקוק לה, יש את ה Continental SportContact5 אך לפי הביקורות הוא דומה יותר ל Primacy 4 מאשר ל Pilot Sport 5.

לפני 21 שעות, vladclar כתב:

אגב,  עוד סיבה להשאיר את Pilot Sport 5 מאחורה - פרימסי 4 על הציר האחורי ברכב שלך  עלולים להכנס בכל יציאה חזקה מהמקום לפירפורים.

כפי שכבר כתבתי, גם ה Pilot Sport 5 הנוכחיים מפרפרים ב"פתיחה"... מנפלאות מע"צ.

בכל מקרה אחליף את הזוג הקדמי ל Primacy 4 (ואשמור את הצמיג התקין לפנצ'ר הבא 😁)

פורסם

לא הייתי מאשים את מע"ץ.

התאכזבתי ממישלן PS4 על כבישים מעולים. מפרפרים בקלות בכל מהירות. הpremacy עוד יותר גרוע. ואפילו עם רכב 150 כ"ס

בקונטי ספורט קונטקט לא חוויתי בעיה כזאת, לא ב3 ולא ב5, עם רכבים מעל 200 כ"ס.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם (נערך)

הדילמה נפטרה... בסופו של דבר הפנצ'רמעכר הצליח להמיר את הסט של ה PS 4 ב PS 5 בהזמנה😊

ת'אמת, יצאתי במזל, לא בשכל. אתמול בצהרים הרמתי טלפון לכל פנצ'ריה במרכז שהופיעה בזאפ ולאף אחת לא היה את ה PS5 במידה שלי אז אני חייב להודות לפנצ'ריית "זיתוני" בבת ים שהצליחו להשיג לי (וגם הכי זולים בזאפ 870 ש"ח לצמיג).

נשארתי עם צמיג רזרווי במצב טוב כגיבוי לפנצ'ר הבא ועם כמה תובנות. הראשונה היא שתמיד שיהיה רזרווי במחסן כדי להמנע מקניה בלחץ והשנייה היא שאני צריך גיבוי לעתיד...

איזה צמיג מומלץ (וניתן להשגה במידות ) שהוא ברמת האחיזה של ה PS5 ובמחיר של פחות מאלפייה?

עריכה אחרונה על ידי Haim_gds
שגיאת כתיב
פורסם

ראה הדיון כאן, אבל לא בטוח אם הכל רלוונטי למידה שלך. מרפרוף באתרים הישראליים נראה שגודייר אסימטריק 5 (למרות שיש 6) או קונטי ספורט-קונטקט 5 (למרות שיש פרימיום-קונטקט 6) הן האפשרויות הכי קרובות.

אגב, לא הזכרת הפעם, אבל בעבר כתבת 245/45R17, נכון?

קוד עומס/מהירות לדעתי מותר 95H (אם מצוין ברשיון רכב/מדבקה ברכב/ספר רכב)? אם כי אם אתה לא מחליף צמיגים ברביעיות אז יותר קל לדבוק בקוד עומס הנוכחי.

ואיך יצא 870 ש"ח אם בזאפ מופיע ב-819 אצל זיתוני?

פורסם
בתאריך 23.8.2024 בשעה 12:03, Tom_22 כתב:

ואיך יצא 870 ש"ח אם בזאפ מופיע ב-819 אצל זיתוני?

זה מה ששאלתי ישר בהתחלה, המחיר הזול היה היה ל"יבוא מקביל"(?) ללא התחייבות על תאריך היצור ואחריות מופחתת של שנה בלבד. שווה לי להוסיף עוד 50 ש"ח ולקבל צמיג בין 3 חודשים בלבד...

אגב, לא הזכרת הפעם, אבל בעבר כתבת 245/45R17, נכון?

Michelin Pilot Sport 5 XL 99Y 245/45R17

ראה הדיון כאן, אבל לא בטוח אם הכל רלוונטי למידה שלך. מרפרוף באתרים הישראליים נראה שגודייר אסימטריק 5 (למרות שיש 6) או קונטי ספורט-קונטקט 5 (למרות שיש פרימיום-קונטקט 6) הן האפשרויות הכי קרובות.

בריפרוף מהיר נראה כי ה Goodyear Eagle F1 Asymmetric 6 דומה מאוד Michelin Pilot Sport 5 (וזול יותר). טוב לדעת כי ישנן אופציות זמינות במחירים נסבלים.

פורסם
לפני שעתיים, Haim_gds כתב:

זה מה ששאלתי ישר בהתחלה, המחיר הזול היה היה ל"יבוא מקביל"(?) ללא התחייבות על תאריך היצור ואחריות מופחתת של שנה בלבד. שווה לי להוסיף עוד 50 ש"ח ולקבל צמיג בין 3 חודשים בלבד...

קיצר עשה לך שיטת מצליח. קנינו אצלו לא פעם ותמיד במחירים שפורסמו ברשת.

אפילו הוא היה מוריד 20-30 ש"ח מהמחיר בשביל ההרגשה הטובה. תמיד צמיגים בני גג 4-5 חודשים.

החלפנו אסימטריק 6 בסט של PS5 על ב.מ.וו 320i ישנה של חבר ושנינו הרגשנו שהמישלין יותר רועשים. חוץ מזה פחות או יותר אותו הדבר.

בתאריך 22.8.2024 בשעה 09:53, amosbmw כתב:

לא הייתי מאשים את מע"ץ.

התאכזבתי ממישלן PS4 על כבישים מעולים. מפרפרים בקלות בכל מהירות. הpremacy עוד יותר גרוע. ואפילו עם רכב 150 כ"ס

בקונטי ספורט קונטקט לא חוויתי בעיה כזאת, לא ב3 ולא ב5, עם רכבים מעל 200 כ"ס.

אתה צודק. הקונטי ספורט זה עולם אחר. אפילו שה-5 לא היה עילוי, העביר פחות תחושות, ה-6 וה-7 מדהימים.

גם אני התאכזבתי מה-PS4 וגם מה-PS5 אחרי כמה פניות חזקות, הוא פשוט נמרח. בנסיעה זריזה אבל לא קיצונית הם בסדר. ה-PS5 מעולה ברטוב מנסיון, אבל כמה כבר ימים כאלה יש? 3 שבועות בשנה?

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
לפני שעתיים, Shmelov כתב:

קיצר עשה לך שיטת מצליח. קנינו אצלו לא פעם ותמיד במחירים שפורסמו ברשת.

לא ממש בטוח, לשום צמיגייה באיזור המרכז לא היה. שוב, שווה לי לשלם קצת יותר אבל לקבל את ה 5

ממה שאני קורא אז הקונטי ספורט קונטקט עדיפים יותר, למרבה הצער במידות שלי יש רק את סדרה 5.

https://www.zap.co.il/models.aspx?sog=t-tires&db138679=4833071&db2208858=4597946&db3442104=4603721&db3442105=5708918&noidx=1

פורסם (נערך)

image.thumb.png.0aca9bf179113d08f46c6457055e093d.png

זומברתי...

זו הסיבה שאני שונא לעשות קניות בלחץ.

טוףףף, לפחות הוונטיל עליו🤥

חוצמזה, תאילנד? מה זה?

עריכה אחרונה על ידי Haim_gds
תוספת
פורסם (נערך)

בצבא זה סוף הדרך

פה זו תחילת הדרך (של הצמיג).

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 37 דקות, Haim_gds כתב:

זומברתי...

855 לאחד, הכל כלול. יותר זול מ-870 ;) 

לפני 10 שעות, Haim_gds כתב:

Michelin Pilot Sport 5 XL 99Y 245/45R17

מה שיותר כיוונתי אליו זה קוד העומס והמהירות.

אומנם אם שניים כבר עם קוד עומס 99 אז גם השניים האחרים צריכים להיות כאלו, אבל לדעתי אין אצלך דרישה לקודים 99Y, אלא אולי מספיק 95H.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...