Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אודה לעזרה עם סטרימר שנרכש מהדוד אלי.

avz

פוסטים מומלצים

לפני זמן קניתי סטרימר TANIX TX3 MAX מהדוד אלי. הסטרימר בעקרון עובד רק יש לו בעיה (אולי יותר מאחת) שכעבור מספר שעות ציפיה הוא נתקע וקופא. לנתק את המתח, להמתין, לחבר וחוזר חלילה. ממה שהצלחתי להבין, יש גירסת קושחה מעודכנת שצריך להתקין. ניסיתי ולא הצלחתי, בין היתר כי אני למבין גדול בזה. יש ליצרן הסטרימר אתר, משם הורדתי את הקובץ, אבל כאמור ללא הצלחה. שלחתי מייל לתמיכה שלהם (פעמיים), אבל למה שיענו? יש כאן אולי מישהו שמכיר את התחום ויכול/מוכן לעזור?

streamer.jpg

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש כזה דבר "זול מדי". עדיין.

אלא אם כן אתה מובטל, הזמן שהשקעת כבר שווה יותר מההפרש של 100₪ לטובת מוצר מוכר וידוע בשוק, למשך הסטרימר של שיאומי.

אם הוצאה מהחשמל פותרת את הבעיה הייתי ממשיך ככה תוך כדי איסוף בקבוקי משקה מהצד לפיקדון...

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעתיים, hans כתב:

יש כזה דבר "זול מדי". עדיין.

אלא אם כן אתה מובטל, הזמן שהשקעת כבר שווה יותר מההפרש של 100₪ לטובת מוצר מוכר וידוע בשוק, למשך הסטרימר של שיאומי.

אם הוצאה מהחשמל פותרת את הבעיה הייתי ממשיך ככה תוך כדי איסוף בקבוקי משקה מהצד לפיקדון...

תודה על התובנה. ממש עוזר.

לפני 5 דקות, mcaspi כתב:

הקובץ הוא קובץ IMG ואתה צריך תוכנה כדי לגשת אליו. כאן תראה תוכנות שיכולות לקרוא אותו. בקובץ אמור להיות סרטון וכלי כדי להתקין את הקושחה.

לפני 5 דקות, mcaspi כתב:

הקובץ הוא קובץ IMG ואתה צריך תוכנה כדי לגשת אליו. כאן תראה תוכנות שיכולות לקרוא אותו. בקובץ אמור להיות סרטון וכלי כדי להתקין את הקושחה.

זה הקובץ שמצאתי. האם נראה לך נכון? TX3Max-20180321 עם סיומת Disc Image File

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה סתם מסתבך עם הסטרימר הזה. עדיף לקנות מזרים מדיה נורמלי אחר - 

שני סרטונים שאני ממליץ לראות

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 22 שעות, avz כתב:

תודה על התובנה. ממש עוזר.

זה הקובץ שמצאתי. האם נראה לך נכון? TX3Max-20180321 עם סיומת Disc Image File

זה לא נראה לי הקובץ המקורי. נראה לי שהמקורי נמצא כאן:  https://www.tanixtvbox.com/firmwahttps://www.tanixtvbox.com/firmware-centre/re-centre/

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מצחיק אותי איך אנשים כנראה ללא מושג בסטרימרים ישר רצים פה לקבוע "סיני זבל" בלי מושג קלוש ושולחים אותך לקנות מוצר אחר יקר יותר בגלל שהוא ממותג ידוע.

Tanix זה יצרן סטרימרים גדול וידוע, כאשר הTX3 זה סטרימר סביר לגמרי על בסיס חומרת amlogic s905 כמו השיומי וב90% מהסטרימרים הטובים האחרים.

יש הבדל בין סטרימרים סיניים no-name שעולים 20 דולר לסטרימרים מיצרנים סיניים מוכרים בתחום הנ"ל כמו Tanix, X96, Mecool, ugoos שמשקיעים ומפתחים מוצרים משלהם.

אני ממליץ לך לבדוק בעזרת מתורגמן או chatgpt את הפורום 4pda יש שם שרשור ענק על tanix tx3 עם תוכנות מומלצות, הסברים, קושחה וכו...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ועדיין אתה רואה שיש לו בעיות. אז תבזבז זמן לתרגם פוסטים בפורום סיני ולהתקין קושחות במקום לשים 50 דולר על סטרימר נורמלי. אולי אם אתה מובטל זה סבבה

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ומה הקשר בדיוק? יש רמת בגרות מסויימת שמעליה אדם צריך לדעת לא לייצר דעה מכלילה על בסיס מקרה אחד...

לכל מוצר טכנולוגי יש בעיות. לסטרימרים, למקררים, לטלפונים ואפילו למכוניות.

יש מדרגה כלשהי של מוצר שמעבר אליה אין קורולציה בין המחיר לאמינות של המוצר.

מקרר ב20 אלף שקל לא חשבר פחות ממקרר ב4 אלף שקל

רכב שעולה 800 אלף גם לא יתקלקל פחות מרכב שעולה 200

לפטופ שעולה 10 אלף לא יתקלקל פחות מלפטופ ב3 אלף

אגב יש בפורום הנ"ל גם שרשור מפלצתי של עשרות/מאות עמודים על סטרימרים של שיומי... מה תגיד על זה?

עריכה אחרונה על ידי Gavrik
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גוגל הוא חבר שלך..

יש באתר של היצרן הוראות. בהצלחה. רק תשתמש בקובץ הנכון :)

https://www.tanixtvbox.com/how-to-upgrade-android-tv-box-firmware/

עריכה אחרונה על ידי Coro

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון
בתאריך 7.8.2024 בשעה 23:27, DareDevil כתב:

אתה סתם מסתבך עם הסטרימר הזה. עדיף לקנות מזרים מדיה נורמלי אחר - 

שני סרטונים שאני ממליץ לראות

אבוי! ראיתי את שני הסרטונים וכבר שנים אני חושד שהסטרימר שלי מחובר ישירות לאיזה סיני שכורה עליו ביטקוין, יש לי את הדגם הזה:

TUREWELL T95 Max Android 9.0 TV Box Chip H6 Quad-core Cortex-A53 4GB RAM 32GB ROM Smart TV Box 3D 6K Ultra HD H.265 2.4GHz WiFi Ethernet HD 

לא כל כך הבנתי מהסרטון השני - באיזה מהסטרימרים אני אוכל להשתמש בקודי ולהוריד תוכן פיראטי?

די בטוח שכל הסטרימרים של אמאזון \ גוגל \ נבידיה לא יתמכו בתוכן פיראטי...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 8.8.2024 בשעה 20:43, Gavrik כתב:

Tanix זה יצרן סטרימרים גדול וידוע, כאשר הTX3 זה סטרימר סביר לגמרי על בסיס חומרת amlogic s905 כמו השיומי וב90% מהסטרימרים הטובים האחרים.

S905X נמצא בסרימר שיאומי מ2016 ו90% מהסטרימרים באותה תקופה. הוא התיישן מאז ובכל דגם מודרני זה S905X/Y4, כולל בשיאומי האחורנים. S905X5M הושק לפני חודש.

בתאריך 8.8.2024 בשעה 20:43, Gavrik כתב:

יש הבדל בין סטרימרים סיניים no-name שעולים 20 דולר לסטרימרים מיצרנים סיניים מוכרים בתחום הנ"ל כמו Tanix, X96, Mecool, ugoos שמשקיעים ומפתחים מוצרים משלהם.

שגם חוסכים ומייצרים דגמים שלא תומכים רשמית בגוגל TV או בנטפליקס,למעט 4 דגמים בערך מכל יצרן.
הגרסא העדכנית מותקנת בסטרימר הזה, כי פעם אחרונה היא התעדכנה ב2022
https://drive.google.com/drive/folders/1Vv1eQKzcOndgJif_slphVs7xX7h6Qzwx?usp=share_link

כרגיל אצל הסינים המפרט מפוצץ,התוכנה לא.

עריכה אחרונה על ידי shake
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רק שפותה"ש כתב שברשות TX3 MAX, שמגיע לכאורה עם מעבד Allwinner H618.

לגבי עדכון תוכנה, לא ברור, כי הלינק באתר היצרן מוביל לגרסאת המיני עם מעבד שונה. ומצד שני נראה שיש גרסה, אולי ישנה יותר ל-TX3 MAX שכן מגיע עם S905W.

אולי @avz יוכל לעדכן אם כתוב משהו מבחינת מפרט בגב המכשיר או במיקום אחר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• שבועיים מאוחר יותר ...
בתאריך 11.8.2024 בשעה 21:16, Tom_22 כתב:

רק שפותה"ש כתב שברשות TX3 MAX, שמגיע לכאורה עם מעבד Allwinner H618.

לגבי עדכון תוכנה, לא ברור, כי הלינק באתר היצרן מוביל לגרסאת המיני עם מעבד שונה. ומצד שני נראה שיש גרסה, אולי ישנה יותר ל-TX3 MAX שכן מגיע עם S905W.

אולי @avz יוכל לעדכן אם כתוב משהו מבחינת מפרט בגב המכשיר או במיקום אחר.

מצרף את הקישור להיכן שמצאתי את המוצר. הוא מופיע בשורה השביעית מלמעלה - TX3 MAX עם המעבד H618.

https://www.tanixtvbox.com/firmware-centre/

עריכה אחרונה על ידי avz
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

H618 דומה מאוד לS905W ומיושן באותה מידה.

תאלץ לפנות ליצרן "המוכר"\לחפש בפורומים ולוודא את הגרסא הנכונה

עריכה אחרונה על ידי shake
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...