Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 742 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עובר טסט כי הרבה מכוני רישוי לא מקפידים,

מה שהוא מרוויח מזה זה הקטנת סיכוי להיעצר לביקורות אם הוא נוסע השעות 7:00-9:00 בימי חול. 

• אהבתי 2

פורסם (נערך)

אין מילים לתאר את ההתנהגות המגועילה של אדם כזה. ישנה קהילה גדולה של בעלי רכבים, אופנועים ואפילו משאיות אספנות. כמעט כולם  עושים זאת למטרת תחביב. רכב אספנות זוכה להטבות רבות מהסיבה הפשוטה, בזמנו, הצליחו לשכנע את המדינה על ידי העלאת טיעונים מוצדקים שרכב אספנות מבלה את מרבית חייו בחניה ולכן הוא צריך להיות יוצא מן הכלל כאשר מדובר ברכב מיושן. עקב קושי רב למצוא חלקים, בטיחות נמוכה ביחס למכוניות מודרניות וטכנולוגיה ישנה מרבית בעלי האספנות נוסיעם איתם בזמנים מיוחדים ולא על בסיס יומי. זה גם היה אחד הטיעונים שזה לא רכב לשימוש יום יומי. חבל מאוד שישנם אגואיסטים שלא איכפת להם להרוס לאחרים.

עריכה אחרונה על ידי Cerebral Cortex

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה לא יפה בכלל אבל בוא לא נגזים. אף אחד לא יבטל לכולם את ההטבות בגללו. מניח שהוא לא הראשון ולא האחרון שעושה קומבינה על סטטוס רכב אספנות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני שעתיים, Cerebral Cortex כתב:

ישנה קהילה גדולה של בעלי רכבים, אופנועים ואפילו משאיות אספנות. כמעט כולם  עושים זאת למטרת תחביב.

תודה!!! לפחות אני לא היחיד שחושב ככה. 

כל פעם שאני רואה רכב אספנות בלי כיתוב (בעיקר מיובאים, שאפשר לזהות לפי המספר), זה מפריע לי שבעל הרכב "שכח" להטביע על הלוחית, ומשום מה אנשים רבים לא מבינים על מה אני מקטר, מה שדי מפתיע ומאכזב, בקבוצות ספציפיות של רכבי אספנות.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• אחראי פורום
פורסם

כי אנחנו קטנוניים ומוזרים ואכפת לנו שאנשים טובים עשו עבודה קשה מול משרד התחבורה כדי להביא לנו בשורה כזו.

אבל אני כן חייב להוסיף וכבר כתבתי את זה פה: אין מודעות גם בקרב מכוני רישוי.

בדקתי רכב נוסף לרכישה שהבעלים שלו כבר 10 שנים מעביר טסטים ופשוט לא מודע לעניין.

מכונים לא מחזיקים לוחיות אספנות.

אף אחד לא מיידע אף אחד לגבי זה.

אז כן, בוודאות קיימים אנשים שלא מחליפים לוחית כדי להיות מתחת לרדאר, אבל חלק אחר בוודאות פשוט לא יודע.

• אהבתי 1

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תוכן חדש...