Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש גרוע מזה. נתקלתי פעם באיטליה בתחנה שקיבלה בשירות עצמי שטרות של 20 ו-50 אירו ולא נתנה עודף. כמובן לא קיבלה כ״א.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מתדלק פול ועושה שטיפה ב 5 שח

לפני 26 דקות, sperial כתב:

יש גרוע מזה. נתקלתי פעם באיטליה בתחנה שקיבלה בשירות עצמי שטרות של 20 ו-50 אירו ולא נתנה עודף. כמובן לא קיבלה כ״א.

קרה לי גם באיטליה 
פשוט דפוק הקטע הזה 
גנבו אותי 

פורסם
בתאריך 23.6.2024 בשעה 16:14, zaf כתב:

אני מדבר על תפוז סגולה, ברחוב גליס.

כרטיס הנחה ל 98 ואז כרטיס אשראי. תפוז חברה קטנה ולכן אולי לא שידרגה את מערכת החיוב במשאבות . 

אני איתם מאז 2017 שהתחלתי לתדלק 98. 

תוכל לפרט על כרטיס ההנחה? 

2016 BMW M235i.

פורסם
בתאריך 14.11.2024 בשעה 19:08, Rafal כתב:

מתדלק פול ועושה שטיפה ב 5 שח

קרה לי גם באיטליה 
פשוט דפוק הקטע הזה 
גנבו אותי 

גם לי, קטע מוזר שקורה שם בתחנות שירות עצמי.

במקרה הגיעו לשם אמא וילד שביחד איכשהו הבינו מספיק אנגלית בשביל להגיד לי - "סע עם הקבלה לתחנה מעבר לכביש עם שירות אנושי והעובד יחזיר לך עודף", וכך היה. כמובן שזה עובד רק באותה רשת של תחנות...

פורסם

למה ללכת רחוק לאיטליה?

בניו יורק עצרתי לתדלק. תקלת תקשורת - אין אשראי ואין עודף. תדלקתי מדויק לפי המזומן שהיה לי

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם
בתאריך 14.11.2024 בשעה 10:07, SlowRide כתב:

כן, זה חוק ממש דבילי בהתחשב בעובדה שהעובדים בתחנת הדלק יושבים בחוץ ליד המשאבות ומסתכלים בטלפונים שלהם כל היום.

קו 444 מירושלים לאילת וגם מאילת לירושלים תמיד עוצר ל15 דקות מול מלון דיויד ים המלח בתחנת הדלק סונול. כולם יורדים רצים ומעשנים ליד המשאבות. אני לא מפחד מפלאפון ליד המשאבות... יום יבוא והכל יעלה שם באוויר. אני שם 50 יום בשנה וכל פעם אותו הדבר. כולם יורדים לרוץ לעשן שם. image.thumb.jpeg.9cd87d0a21de9ad4a3edbf727702f61a.jpeg

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...